OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Vamos
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Vamos » 03 jul 2012, 18:16

zuka_TM je napisao/la:Za domace navijace nek postave samo 30 stolica jer kako je krenula uprava s radom niko ih nece pratiti :roll:
Meni nije jasno zasto su navijaci, i ako jesu koji su to, protiv te vase uprave. Pa usli ste u PL nejveci rang takmicenja, eto gradi vam se stadion..u cemu je fazon.

Nije provokacija nego me interesuje, jer vidim da neki dosta cesto negoduju na ovoj vasoj temi, je l' takvo stanje i u gradu.

Hvala na odgovoru.

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 03 jul 2012, 18:20

do 04.08.2012g mora biti izgradjeno 3000 sjedecih mjesta..... odluceno na skupstini komiteta......
CHELSEA U SRCU

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 03 jul 2012, 18:26

gracanica je napisao/la: bio sam sinoc sa Jahicem i kaze da je sve dogovoreno u ovoj sedmici stavlja potps na ugovor....
i ako Bog da pratimo ga sada u Srebreniku....
znaci Gracanicki navijaci bodre Gradinu u narednoj sezoni....
sretna Vam sezona Srebrnicani..... JEDVA CEKAMO UTAKMICU PROTIV ZVIJEZDE....
@gracanica a sto vi to toliko mrzite Zvijezdu

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 03 jul 2012, 18:40

emir_dj je napisao/la:
gracanica je napisao/la: bio sam sinoc sa Jahicem i kaze da je sve dogovoreno u ovoj sedmici stavlja potps na ugovor....
i ako Bog da pratimo ga sada u Srebreniku....
znaci Gracanicki navijaci bodre Gradinu u narednoj sezoni....
sretna Vam sezona Srebrnicani..... JEDVA CEKAMO UTAKMICU PROTIV ZVIJEZDE....
@gracanica a sto vi to toliko mrzite Zvijezdu
ne pise nigdje da mrzim ZVIJEZDU prosle sezone sam pratio vecinu domacih utakmica zvijezde i veoma mi se svidjela igra i zato jedva cekam "DERBI"... a sad cu pratiti Gradinu naravno zbog naseg JAHICA....
CHELSEA U SRCU

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 18:56

U četvrtom kolu vam dolaze Rođeni, pa vrijeme je došlo da se i mi upoznamo :)
Sretno vam :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 jul 2012, 18:58

Vamos je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Za domace navijace nek postave samo 30 stolica jer kako je krenula uprava s radom niko ih nece pratiti :roll:
Meni nije jasno zasto su navijaci, i ako jesu koji su to, protiv te vase uprave. Pa usli ste u PL nejveci rang takmicenja, eto gradi vam se stadion..u cemu je fazon.

Nije provokacija nego me interesuje, jer vidim da neki dosta cesto negoduju na ovoj vasoj temi, je l' takvo stanje i u gradu.

Hvala na odgovoru.
druze to i meni nije jasno..Izgleda da kod nas narod voli gledat drugu sjever a ne premijeru..Sad su protiv uprave kao trebaju igrat nasi domaci igraci..U nas narod haman nekonta da nasi domaci igraci nemaju kvalitete da igraju PL..Oni koji imaju igraju po ostalim klubovima PL,klubovima sa dosta vecim budzetima i koji su u mogucnosti vise da plate i naravno da nece doc igrat u gradini..U sadasnjoj gradini ima tri igraca koji mogu igrati PL..Doce vrijeme kad ce ova uprava otici i kad ce opet igrati nasi domaci igraci..zivi bili pa vidili da ce mo tad opet do druge sjever..Zaboravja se kad je ova uprava preuzela gradinu da smo bili zadnje mjesto u drugoj sjever,te Iste godine sa zadnjeg mjesta do prvog i ulaska u federalnu ligu,,da bi drugu sezonu igranja u 1federalnoj izborili plasman u PL..
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 jul 2012, 19:02

zizu1991 je napisao/la:U četvrtom kolu vam dolaze Rođeni, pa vrijeme je došlo da se i mi upoznamo :)
Sretno vam :!:
upoznali smo se mi vec..igrali smo zajedno 1federalnu a prije tog od 95 do 2000godine igrali istu ligu.. ;) mozemo se opet upoznavat nije problem :D :D :D
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 jul 2012, 20:12

Vamos je napisao/la:

Hvala na odgovoru.
Pa realno ti mogu reći da je takvo stanje i u gradu Srebreniku , a to možeš vidjeti i na stranici Gradine ne fejsu, bure protesta negodovanja.

Svi smo mi zahvalni njima na ulasku, ali tu se radi o mogu reć dosta stvari na kojima navijači zamjeraju upravi.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 jul 2012, 20:51

Kako Željo sad kotira u Srebreniku? Imali smo mi tamo poprilično vjernih navijača. Nije valjda sad kako je Gradina ušla ili bolje reći vratila se u ligu Željo postao nepopularan.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 21:11

Brcko87 je napisao/la: upoznali smo se mi vec..igrali smo zajedno 1federalnu a prije tog od 95 do 2000godine igrali istu ligu.. ;) mozemo se opet upoznavat nije problem :D :D :D
Mislio sam na takmičenje u Premijer ligi :lol: al eto kako ti kažeš, ponavljanje je majka znanja :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 jul 2012, 21:33

čamac je napisao/la:Kako Željo sad kotira u Srebreniku? Imali smo mi tamo poprilično vjernih navijača. Nije valjda sad kako je Gradina ušla ili bolje reći vratila se u ligu Željo postao nepopularan.
Željo i daje dobro kotira u Srebreniku.. :D kod vecine je uvijek bila Gradina na prvom mjestu pa onda Željo ,,nebitno koji se rang igrao.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

zIzOoO
Kontakt:

Post Postao/la zIzOoO » 03 jul 2012, 21:37

čamac je napisao/la:Kako Željo sad kotira u Srebreniku? Imali smo mi tamo poprilično vjernih navijača. Nije valjda sad kako je Gradina ušla ili bolje reći vratila se u ligu Željo postao nepopularan.
Pa tu i tamo... Zavisi kako kod koga...
Sto se mene tice, Gradina, Olimpik pa tek onda Zeljo...
Za Gradinu ne moram ni objasnjavati.
Zasto Olimpik? Pa jbg igraju fin fudbal a i dizanje iz pepala te finansijske inekcije itd. svidja mi se taj nacin rada u klubu. Mislim sto je Mamic u Dinamu to je Nizo u Olimpiku.
Zasto Zeljo? Fin fudbal se igra, dobro stanje u klubu, pametni potezi Osima i znanje unovcavanja igraca kao finansijskih inekcija.

Plavo , Zeleno , Plavo :)
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 03 jul 2012, 22:15

zIzOoO je napisao/la:
Zasto Olimpik? Pa jbg igraju fin fudbal a i dizanje iz pepala te finansijske inekcije itd. svidja mi se taj nacin rada u klubu. Mislim sto je Mamic u Dinamu to je Nizo u Olimpiku.
Zasto Zeljo? Fin fudbal se igra, dobro stanje u klubu, pametni potezi Osima i znanje unovcavanja igraca kao finansijskih inekcija.

To kralju.

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 03 jul 2012, 23:05

ekran je napisao/la:
zIzOoO je napisao/la:

To kralju.
Sto se mene tice slobodno otpisi mali klub s Otoke jest da imaju lijep stadion i dobru politiku u klubu al Gradina i Zeljo su jedino u srcu <3

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jul 2012, 23:44

:lol: ko spomenuo OlimpiK ? :lol:

p.s. ja sam vam već čestitao, neću valjda dvaput :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 03 jul 2012, 23:57

Ako budete igrali u Srebreniku protiv Zelje, rado dolazim 8-)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 04 jul 2012, 00:39

Benjo_AFC86 je napisao/la:
ekran je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:1. Gradina - GOŠK
2. Gradina - Olimpik
3. Sarajevo - Gradina
4. Gradina - Velež
5. Leotar - Gradina
6. Gradina - Široki
7. Travnik - Gradina
8. Gradina - Borac
9. Zvijezda - Gradina
10. Gradina - Željezničar
11. Slavija - Gradina
12. Gradina - Zrinjski
13. Radnik - Gradina
14. Gradina - Čelik
15. Rudar Prijedor - Gradina

Ako tribina bude gotova do polusezone to bi značilo da ćemo u Srebreniku igrati utakmice protiv ''lakših ekipa'' .. dok prvi dio sezone igramo kući protiv jakih tipa Zrinjski Borac Zeljo Siroki.

Ja vam želim sreću u drugom kolu protiv "lakšeg" Olimpica.
Nisi dobro pročitao. Protiv Olimpika igramo 1 dio sezone, a ne u Srebreniku ;)

Kući igramo utakmice (1.dio sezone) protiv: GOŠK-a, Olimpika, Borca, Veleža, Zrinjskog, Širokog, Željezničara i Čelika..

i čemu se nadati, još samo je falilo Sarajevo prvi dio sezone. Teško da ćemo kući izvući max 9-10 bodova, i onda ako krene raspad ...........

ujedi se za jezik tj prste sto tipkas sa njima.. :D :D :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 04 jul 2012, 01:48

Vamos je napisao/la:

Hvala na odgovoru.
e pa ne znas ti prijatelju da je srebrenik pun strucnjaka. ja se ne razumijem nesto posebno u fudbal ali sam sazno od ljudi koji bolje znaju da gradina nema vise od cetiri ili pet igraca za premijeru. izgleda trener je reko da mogu igrat golman zukic,damir smajlovic,turbic,hodzic i husejnbasic a da ima par njih sto mogu bit na klupi (malik smajlovic,salihbasic,muminovic,alic...)ali je valjda i njima nesto povecano.ljudi u upravi znaju sta rade nego eto tako ti je to u srebreniku.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 jul 2012, 10:19

Brcko87 je napisao/la:
ekran je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:1. Gradina - GOŠK
2. Gradina - Olimpik
3. Sarajevo - Gradina
4. Gradina - Velež
5. Leotar - Gradina
6. Gradina - Široki
7. Travnik - Gradina
8. Gradina - Borac
9. Zvijezda - Gradina
10. Gradina - Željezničar
11. Slavija - Gradina
12. Gradina - Zrinjski
13. Radnik - Gradina
14. Gradina - Čelik
15. Rudar Prijedor - Gradina

Ako tribina bude gotova do polusezone to bi značilo da ćemo u Srebreniku igrati utakmice protiv ''lakših ekipa'' .. dok prvi dio sezone igramo kući protiv jakih tipa Zrinjski Borac Zeljo Siroki.

Ja vam želim sreću u drugom kolu protiv "lakšeg" Olimpica.

ujedi se za jezik tj prste sto tipkas sa njima.. :D :D :lol:
e jbg, isto kao da ja ne bih to volio da sve pobjedimo :D

Da mi igramo u Srebreniku ja bih prognozirao da ćemo izgubiti samo od Želje :D :D

PS: 1,2 .. te 8, 9, 10 kolo igramo ''kući'' .. Kako? Pa 8 - dočekujemo Borac, 9- gosti kod Zvijezde, 10- dočekujemo Želju :D

Znači prvi dio sezone 9 utakmica u Gradačcu igramo dok samo 6 na strani (ako tribina se tribina ne uradi) :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 04 jul 2012, 11:30

Uvjeren sma da cemo Zelju docekat na gradskom stadionu u Srebreniku i ja mislim da ce se do tad tribina napravit i da cemo ispunit uslove za odigravanje utakmica premijer lige...Zeljo uistinu dobro kotira u srebreniku mada ima da im priustimo pakao sa 5,6 0000 navijaca koji ce da naprave atmosfera ko sto neki naprave sa 15 ,20 000 ..netreba puno da se prica o upravi i da se narusava atmosfera punit cemo mi tribinu i u gradaccu i dole cemo pravit ludu atmosferu,bitno je da smo u rangu najboljih....
MOdric..MOdric..MOdric..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.