FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 02 jul 2012, 18:34

Mrsko mi sada da trazim svoj post od 21.Januara 2011.godine i dana kada je Sammer odbio HSV, ali tada mi se vecina smijala kada sam napisao da dajem glavu da je neko iz Minhena imao umjesane svoje prste.
Inace odlican potez uprave Bayerna je dovodjenje Sammera koji ima viziju i koji ce sigurno uvesti odredjeni sistem po kojem ce Bayern biti prepoznatljiv. Takodjer je bilo i za ocekivati da ce bilo kad preuzeti neku funkciju u Bayernu iz razloga sto mu djeca tu idu u skolu, sto mu je zena porijeklom iz Minhena sto su nedavno kuplili vilu u Minhenu itd itd.

Ukoliko se UH i KHR i dalje budu mjesali u sportski dio kluba ova ljubav izmedju Sammera i Bayerna nece dugo potrajati. Ovo je mac sa dvije ostrice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 jul 2012, 18:39

a gdje ce nam igrati ?

Na zadnjem veznom ili stoperu :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2012, 11:20

auu koji su lopovi u ovoj upravi Bajerna haha, ako se dobro sjecam da je Zamer bas radio na onom projektu Njemackog saveza za nalazenja mladih talentovanih klinaca...a sad na mjesto sportskog direktora dolazi neko ciji je posao bio da ima uvid u svakog talentiranog mladog igraca u Njemackoj- strasan potez uprave :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 03 jul 2012, 14:16

Bayern zaiteresovan za Khediru!
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 85483.html" onclick="window.open(this.href);return false;

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 03 jul 2012, 15:27

igman je napisao/la:Bayern zaiteresovan za Khediru!
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 85483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trazili su i Reusa pa doveli Saqiria...
Trazili Dzeksona pa doveli Mandzu...
Sad traze Khediru,koga li ce klepiti umjesto njega!?
Ajd bar su doveli Sammera(priznajem odlican potez).
Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju,jer nije,samo mi je nejasno da klub sa takvom zaradom i primanjima(medju najbogatijim na svijetu) ne napravi neki BOMBA transfer...Te price o stednji,ne-bacanju para,pametnom trosenju...u fazonu da se j.bu a da im ne udje-da postizu rezultate a da ne potrose!
Sto se mene(vjerovatno i ostatka BvB-ovaca)tice nek nastave tako,ali vjerujem da je vama(bavarcima) vec pocelo ici na neku stvar!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 jul 2012, 15:39

smopiBVB je napisao/la:
igman je napisao/la:Bayern zaiteresovan za Khediru!
Trazili su i Reusa pa doveli Saqiria...
Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju,jer nije,samo mi je nejasno da klub sa takvom zaradom i primanjima(medju najbogatijim na svijetu) ne napravi neki BOMBA transfer...Te price o stednji,ne-bacanju para,pametnom trosenju...u fazonu da se j.bu a da im ne udje-da postizu rezultate a da ne potrose!
Sto se mene(vjerovatno i ostatka BvB-ovaca)tice nek nastave tako,ali vjerujem da je vama(bavarcima) vec pocelo ici na neku stvar!!!

Ja iskreno nisam zagovaratelj neke super teske potrosnje sto se tice igraca (jednostavno takva je politika kluba) i meni se iskreno svidja. S vremena na vrijeme se kesa odrijesi i dovedu se neka malo skuplja imena (Ribery,Robben,Gomez)... e sad kada bih Bayern poceo trosit 100miliona po transfer roku na igrace,onda bi se oni bukvalno popisali na ono sto su cijelo vrijeme zagovarali.

Khedira,cisto sumnjam da ce stici na Allianz Arenu, mada je veoma zanimljiv igrac i uklopio bi se nevjerovatno u nas tim,ali mislim da se tu radi o ogromnim parama koje mi naravno necemo dati (pretpostavljam da ce Real trazit nekih 40miliona) tako da od tog transfera odmah nista...

BTW, evo prvi radni dan Sammera

slika
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jul 2012, 15:50

Sa današnjeg treninga jedino fali Mandžo :)

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 jul 2012, 15:53

tko je ovaj momak dole desno???
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jul 2012, 15:55

proFCB je napisao/la:tko je ovaj momak dole desno???
Weiser iz Kolna.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 jul 2012, 16:07

slika
#miasanmia

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 jul 2012, 16:26

uh, dovodjenje zame(mocki) je yebeno dobar potez bayine uprave. jos kad ga u narednoj sezoni upare sa gvardiolom :P ) ili favreom(kladim se da ce novi trener biti jedan od ova dva kandidata) :P dobijamo masinu za osvajanje trofeja.
amerosm je napisao/la:Ukoliko se UH i KHR i dalje budu mjesali u sportski dio kluba ova ljubav izmedju Sammera i Bayerna nece dugo potrajati. Ovo je mac sa dvije ostrice.
ovoga se moja malenkost pribojava. bojim se da yebeni uli ne potrosi i zamera kao sto je potrosio i mnoge prije njega.

ps.
ko je ovaj zuco izmedju pice i starke-a?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 03 jul 2012, 16:51

secer je napisao/la: ps.
Patrick Weihrauch, 18 god,napadac, 2010.je preselio iz 1860 Münchena u Bayernove juniore i sad je napravio korak dalje i potpisao profesionalni ugovor do 2014.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 jul 2012, 16:55

secer je napisao/la:uh, dovodjenje zame(mocki) je yebeno dobar potez bayine uprave. jos kad ga u narednoj sezoni upare sa gvardiolom :P ) ili favreom(kladim se da ce novi trener biti jedan od ova dva kandidata) :P dobijamo masinu za osvajanje trofeja.
amerosm je napisao/la:Ukoliko se UH i KHR i dalje budu mjesali u sportski dio kluba ova ljubav izmedju Sammera i Bayerna nece dugo potrajati. Ovo je mac sa dvije ostrice.
ovoga se moja malenkost pribojava. bojim se da yebeni uli ne potrosi i zamera kao sto je potrosio i mnoge prije njega.

ps.
Lukas Raeder, rezerva Starkeu :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 jul 2012, 16:57

smopiBVB je napisao/la: Trazili su i Reusa pa doveli Saqiria...
Traže moj **** a ne Khediru. Nismo toliko glupi pa da idemo tražiti igrača kojeg nemožemo dovesti ;)

Inaće, ja bih se složio s tobom kada mi nebi imali ovakvu monstruoznu ekipu, ali sada kada nema mjesta za tog kapitalca nema smisla trošiti noFce kad nemaš na kaj. To ti je koda imaš Ferarija pa ideš još i Lamburghinija kupit.

Sad se kupuje još taj vezni i ak će trebat na to ćemo potrošiti malo više para...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 03 jul 2012, 17:26

smopiBVB je napisao/la: Trazili su i Reusa pa doveli Saqiria...
Uz mnogo razloga sad si naveo jos dva zbog cega je gospodin Nerlinger dobio cipelu, iako u tim situacijama nije iskljucivi krivac jer su prevagnule neke druge okolnosti.
smopiBVB je napisao/la:
Khediru smo prije dvije godine mogli dobit za male pare da Van Gaal nije stopirao taj transfer.Da nije bilo njega on bi sigurno dosao, a vjerojatno i Özil.Za male pare kakva bi dva kapitalca imali?!!!A najbolja je bila izjava nakon godine dana(mislim Nerlinger) da uz to sto ih Gaal nije htio oni nisu bili sigurni da li je to bio samo bljesak tih igraca ili ce se nastavit razvijat u tom smjeru, pa nisu htjeli uci u rizik transfera. Haaa haaaaama ljudi moji,pa oni su dvije godine prije svjetskog bili prvotimci u svojim klubovima i pruzali odlicne partije!!!! I s tim igracima vjerojatno nebi bilo ovakve dominacije Dortmunda u zadnje dvije godine, odnosno nebi postao trend da se najbolji igraci rađe prodaju vani za manje pare nego Bayernu, za razliku od prije kada smo bez vecih problema dovodili zvijezde ostalih bundesligasa. Evo u kakvu situaciju se dovela uprava Bayerna i sad angaziranjem Sammera pokusavaju spasit stvar odnosno zele osigurati bolju buducnost kluba po pitanju trofeja,transfera i otkrivanja talenata.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 jul 2012, 17:30

Balance je napisao/la:Patrick Weihrauch, 18 god,napadac, 2010.je preselio iz 1860 Münchena u Bayernove juniore i sad je napravio korak dalje i potpisao profesionalni ugovor do 2014.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Lukas Raeder, rezerva Starkeu
:lol: e bas ste mi pomogli.
majku mu, lukas il patrik?
ps.
sad mi je zao sto nismo uspjeli doslepati mister panoramafenster augen tj. ozila.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 03 jul 2012, 18:45

secer je napisao/la:
Balance je napisao/la:Patrick Weihrauch, 18 god,napadac, 2010.je preselio iz 1860 Münchena u Bayernove juniore i sad je napravio korak dalje i potpisao profesionalni ugovor do 2014.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Lukas Raeder, rezerva Starkeu
:lol: e bas ste mi pomogli.
majku mu, lukas il patrik?
Ipak je na slici golman Lukas Raeder,moja greska. :oops: Patrick ce se prvo morati dokazati u Bayern II, a kasnije nadajmo se u prvom timu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jul 2012, 00:04

Saqiri levati Buytka. :mrgreen:

slika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 jul 2012, 02:58

Evo maloprije citam izajve Sammera na danasnjoj konferenciji za novinare i mislim da ce Lahm sa istim imati dosta problema - jer je isti poznat po tome da uvijek trazi alibi za eventualni neuspjeh, a Sammer je danas izjavio da ga ne interesuju izjave i price po medijima i da zeli uspjeh i titule bez puno price.
Takodjer je odbio mogucnost da igracima produzi odmor na cetiri sedmice - vjerovatno je taj prijedlog bio diskutovan od strane Bayerna - sa izjavom da on nikad u svojoj karijeri nije imao tri sedmice odmora i je to sasvim dovoljno da se igrac oporavi od napora prethodne sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 04 jul 2012, 09:00

Bajern je mogao a mogao bi u budućnosti sasvim jednostavno da bude konkurentan
ne samo u NJemačkoj nego u evropi sistemom samo da uzima iz bundeslige što je dobro
to je siguran recept i dobitna kombinacija,da je bilo tako a moglo je jer imaju novac
sada bi smo gledali u našem Bajernu Kediru,Ezila,Šurlea, Sahina ako je dovoljno dobar,
Humelsa ,Rojsa Getzea ili barem 90% od tih najboljih igrača a mi ovako nekad moramo
kupovat osrednje igrače zato što su ovi koji su otišli vani preskupi zato što im je cijena
napumpana,tako bi smo uostalom imali sad i Džeku u svojim redovima,al bez obzira vjerujem
u ovaj Bajern kao što sam vjerovao i prethodnih 20-ak godina...Pozdrav svim Bavarcima

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.