Igra i Kondogbia, i njega smo trebali kaparisati, ali se to stišalo kasnije.
Kakav igrač, strašne kretnje i rutina, to se već vidjelo iz youtube klipova, a ne ovako kada gledamo.
Što prije dovesti Paula.
EDIT: 2-0 POGBA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Zbog boldanog dijela i odlazi iz Man.UtdFederer je napisao/la:POgbu odmah potpisati, da se šta ne bi zakomplikovalo... ima i od koga učiti, pomalo mu davati šansu i biće to dobar igrač.
 izbriši post dok momak na forum nije navrn'o
  izbriši post dok momak na forum nije navrn'o  

. A ovdje, nek bude za novog napadača. Ko će doći do kraja prelaznog roka, van Persie, Džeko, Cavani...niko....
 . A ovdje, nek bude za novog napadača. Ko će doći do kraja prelaznog roka, van Persie, Džeko, Cavani...niko....
Pro VercelliIlPrincipino je napisao/la:Masi je izgleda takodjer gotov.onaj odbrambeni iz Pro Vercellia.koštat će nas 750.000 50% ugovora...u Pro Vercelli na posudbu odlazi De Silvestro.
 sto bi volio da taj klub postane opet stalan, jer je dio stare i uspjesne garde Serie A.
  sto bi volio da taj klub postane opet stalan, jer je dio stare i uspjesne garde Serie A.

ako je sigurna informacija da je Pogba postao igrac Juvnetusa. Malo sam danas uspio pogledati i veoma sam zadovoljan njegovim nastupom, odmah se vidi da odskace od ostalih saigraca. Veliki dobitak za nas klub...
  ako je sigurna informacija da je Pogba postao igrac Juvnetusa. Malo sam danas uspio pogledati i veoma sam zadovoljan njegovim nastupom, odmah se vidi da odskace od ostalih saigraca. Veliki dobitak za nas klub...Službeno ovaj prelazak je potvrdio i sam Sir Alex koji je rekao: “Pogba je potpisao za Juventus davno i prije nego što smo mi znali.” United je ponudio novi bolji ugovor Pogbi sa boljim uvjetima koji je obećavao veću minutažu, ali Pogba je odbio.
Prema riječima Sir Alexa, Pogba i nije slavno napustio United. “To je razočaravajuće, nije pokazao niti malo poštovanja prema nama, jer nije bio iskren”, rekao je Ferguson.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.