Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gdje si ti procito da sam ja napisao da ce se Bosna boriti za prvo mjesto. Rekao sam vrh tabele, a to ti je od 1 do 5 pa gdje stignu.dexteron je napisao/la:Ma uglavnom bice dobra sezona... Ako ne bude namjestaljki saveza da ude ko da pare... Onaj sto kaze za bosnu, def se ne mogu boriti sa ovom ekipom za prvo mjesto, msm svAKO SE moze boriti ali dokle i kakoSve ce biti poznato u narednom periodu tak da mislim da svi malo prevec euforicno i preoptimisticno gledamo na slijedecu sezona u toliko su datih obecanja prekrsili....
![]()
Prvo izneses uvredu, a onda napises da se niko ne uvrijedi?! Mogao si napisati "manjih klubova" i niko se ne bi uvrijedio. Ovako...Emir93 je napisao/la:mozete vi svi nagađati koliko hocete kao prosle sezone sto smo radili o tome koji bih klub mogao da udje u premijer ligu pa skroz neko drugi na kraju udje u premijer ligu ... po meni Sloboda je kao neki favorit mada sam siguran 100% da se nece tek tako lako prosetati ovom ligom. to je klub sa tradicijom pa ce se sigurno ovi pojedini seljacki klubovi(neka se ne nadje niko uvrijedjen ali tako je) napaliti na te utakmice sa Slobodom i htijece da pobijede pod svaku cijenu.. dobro ce se namuciti sljedece sezone ali pred nama je da vidimo koji ce klub da udje u premijer ligu!
Zoom088 je napisao/la:Prva liga nikad jača, definitivno.
Gledajući rezultate iz prethodne sezone, po mom mišljenju borbu za ulazak u PL bi mogli voditi Bratstvo (Gračanica), Budućnost (Banovići) i Rudar (Kakanj).
jel ti cudno sto neko nije naveo Slobodu kao favorita ?SaltCityAttack je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Prva liga nikad jača, definitivno.
Gledajući rezultate iz prethodne sezone, po mom mišljenju borbu za ulazak u PL bi mogli voditi Bratstvo (Gračanica), Budućnost (Banovići) i Rudar (Kakanj).![]()
![]()
..el-fatiha zagrciiiiii
pa normalno da mi je cudno da nema medju ovim nabrojanim Slobode...nema veze to na stranu sve sta se sa nama desavalo, ali najveci razlog je aj jer smo proslu seoznu prosli bez priprema i to je vjerovatno najveci razlog naseg ispadanja, pored svih tih finansiskih problema i td..Sloboda sigurno spada u grupu favorita...ne znam ostale ekipe, ali mislim da ima jos tu Jedinstvo, Bosna i tdEmir93 je napisao/la:jel ti cudno sto neko nije naveo Slobodu kao favorita ?SaltCityAttack je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Prva liga nikad jača, definitivno.
Gledajući rezultate iz prethodne sezone, po mom mišljenju borbu za ulazak u PL bi mogli voditi Bratstvo (Gračanica), Budućnost (Banovići) i Rudar (Kakanj).![]()
![]()
..el-fatiha zagrciiiiii
Gusar1995 je napisao/la:Ne poznajete bas najbolje situaciju ne samo u Rudaru nego i u Kakanju. Kakanj kao grad-opcina ima mnogo novca medjutim nas nacelnik vise voli da se izgrade mostici ,klupe , fontanice itd itd aa za sport neda nista. Osim nacelnika tu je jos nekoliko giganata kao sto su cementara i T.E. medjutim koliko oni daju ne moze se ni platiti oruzar . Rudaru jedino pare "daje" rudnik ... Sve ovo pisem jer zelim reci da Rudar nema novca da udje u PL
LjumanM95 je napisao/la:Vidim mnogi spominju Budućnost kao favorita za ulazak, ali to će biti jako teško, da ne kažem nemoguće. Mislim da mi i dalje ostajemo u Prvoj ligi, a ako budemo među prvih 5 bit će dobro. Pomalo se osipa igrački kadar, do sada su nas napustili Mujić, Pirić, Muminhodžić, a zvučnijih pojačanja vjerovatno neće biti, tako da zlatna sredina, ili eventualno među prvih 5.
Evo vidjeli ste i sami kakav je odnos prema klubu, 65 godina postojanja kluba prođe kao da ništa nije bilo, niko se ne sjeća takvih jubileja. Klub nema podršku navijača, a bez toga se teško može napraviti nešto više.![]()
nista ti druze nisi pogrijesio ...ja cijelo vrijeme govorim da je Sloboda jedan od favorita za ulazak u Premijer ligu ali ne i jediniZoom088 je napisao/la:Navijači i simpatizeri Slobode su moj komentar shvatili pogrešno. Doduše, do mene je dijelom, jer nisam naveo da nabrajam ekipe koje su već bile u Prvoj ligi.
Svakako da je Sloboda jedan od favorita.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.