FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

plava laguna
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plava laguna » 03 jul 2012, 16:45

bordobijeli je napisao/la:raspored za prvu polusezonu je extra i mislim da ovo moramo iskoristiti ako nebudemo imali 5-6 bodova prednosti u drugoj polusezoni nemamo sta traziti.nebi bilo lose opet protiv radnika proslaviti titulu
Od koga vise,mozda od zadnjeg na tabeli.Imali ste vi i osam bodova prednosti nakon pola polusezone proslo prvenstvo a zavrsili na -17,lijepo je biti optimista ali snovi su jedno a realnost sasvim drugo.
HADIS ZUBANOVIC

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 03 jul 2012, 17:59

High je napisao/la:Ma raspored bukvalno isti kao i svake sezone što je bio. Na početku negdje Čelik, sredina Lištica i na kraju skretničari.
Ma nastimano. Da vas ovi skretnicari mogu pustiti ako vam bude trebalo za kakve evrope. Jer inace ste u minusu opasnom ...
Čuva Bog Želju svog !!

High

Post Postao/la High » 03 jul 2012, 18:02

Lijepo si to smislio, drago mi je što pratiš ovu temu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 03 jul 2012, 18:26

High je napisao/la:Lijepo si to smislio, drago mi je što pratiš ovu temu.
Pratim ja vasu temu unazad mozda tri godine i sjecam se da je uvijek isto. Vidi nam raspored ima da sve razvalimo, titula uzimamo i na kraju se prica svede na to, eh kad smo mi u bivsoj jugoslaviji osvojili dvije titule, ili mi smo evropska ekipa igrali smo s Man Utd, a kad pitas koje kola ili faza, ma to nije bitno.

Tako se vrtite u krug..

Iskreno, nadam se da ce te sastaviti neku ekipu pa bar u kupu da dodete do finale...
Pratio sam ova pojacanja i moje skromno misljenje, da su bolji igraci otjerani, a dovedeni opet neki debeli ..
Mozda se varam...

Vidjet cemo ...
Čuva Bog Želju svog !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2012, 18:28

Ma **** i ove sisteme izvlacenja kad je svake godine iste,eto mi opet imamo extra start od prvih 6 ,4 utakmice igras na Kosevu,plus gostujes Olimpicu....sve ko i prosle godine haman...iducu polusezonu kad se potrefi sve zaredom,Mostar,Siroki,Banja Luka,Grbavica masala....jedino eto valjda sto je taj Radnik zadnji :mrgreen: ima i ovo svoje dobro,to je sto ti u startu dolaze lakse ekipe,pa eventualno i taj satro umor od Evrope nebi trebao biti problem jel ti recimo dolazi Rudar a ne Siroki u startu ili tako nesto,al haj na kraju krajeva valja sa svima igrati,nafurat cemo se malo na pocetku ako nista :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jul 2012, 19:12

ja sam zadovoljan rasporedom ,mada raspored nista neznaci npr ako izgubis od goska kuci ili ne pobjedis nijednu ekipu iz vrha.nemozes se nadati nicemu dobrom,valjda smo izvukli neke pouke iz prosle sezone ,treba pokusati sto vise bodova skupiti u prvi 7-8 kola ,a onda zadrzati te bodove do kraja polusezone a ne prosuti kao prosle sezone

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 jul 2012, 21:15

Ovi rasporedi su tako ocigledni za nas da zadnjih 5-6 sezona uvijek isto na pocetku nesto laksi raspored,u prvom dijelu 2 kuci zaredom imamo,i naravno sto mi je najgore derbi uvijek medju zadnja 3 kola tako da onaj u drugom dijelu igra se u dnevnom terminu znaci ono i ne pamtim kad je bio derbi u prvih 7-8 kola :roll: al ove godine u drugom dijelu bas ce biti vesela gostovanja celik,listica,komsinice,borac,zrinjski :mrgreen:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 03 jul 2012, 21:58

pozzz,znal ista ovaj bajraktarevic semir?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 jul 2012, 22:03

haris10 je napisao/la:pozzz,znal ista ovaj bajraktarevic semir?
Solidan , nije neki igrac , ali Bogami nije ni talašika. Mislim da ce izboriti mjesto u prvih 11 kod vas

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 jul 2012, 22:26

haris10 je napisao/la:pozzz,znal ista ovaj bajraktarevic semir?
dobar igrač :D ,bio u sarajevu na klupi sve sam ti rekao

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 jul 2012, 23:42

Trpkovic je napisao/la:
High je napisao/la:Lijepo si to smislio, drago mi je što pratiš ovu temu.
Pratim ja vasu temu unazad mozda tri godine i sjecam se da je uvijek isto. Vidi nam raspored ima da sve razvalimo, titula uzimamo i na kraju se prica svede na to, eh kad smo mi u bivsoj jugoslaviji osvojili dvije titule, ili mi smo evropska ekipa igrali smo s Man Utd, a kad pitas koje kola ili faza, ma to nije bitno.

Tako se vrtite u krug..

Iskreno, nadam se da ce te sastaviti neku ekipu pa bar u kupu da dodete do finale...
Pratio sam ova pojacanja i moje skromno misljenje, da su bolji igraci otjerani, a dovedeni opet neki debeli ..
Mozda se varam...

Vidjet cemo ...
AHhaha ..varaš se i to dobro.

P.S.
**** SA TEME

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 04 jul 2012, 00:07

Trpkovic je napisao/la:

A kako si ti to pratio pojacanja Sarajeva???

Evo aj ti odgovorno tvrdim, da smo sigurno, ali SIGURNO, jaci nego proslu sezonu.

Druga je stvar da li ce to biti dovoljno za neki trofej, o tome se moze diskutovati, a u stvari sve cemo vidjeti na terenima.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 jul 2012, 00:23

100% tačan info.

Adilovic narucio rukavice iz Ljubljane, preuzima ih sutra ujutro 15 do 10 na gl. autobuskoj stanici xD :D

High

Post Postao/la High » 04 jul 2012, 01:07

04.10.2009. - 04.07.2012.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2012, 01:16

Ako sam dobro skapirao iz nekih tekstova Tatomirovic sada igra stopera ? :?
To je svakako prirodna pozicija za njega i cekao sam da ga tu vidim,bas me zanima sta sada moze tu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 04 jul 2012, 01:19

Vamos je napisao/la:
Trpkovic je napisao/la:

Evo aj ti odgovorno tvrdim, da smo sigurno, ali SIGURNO, jaci nego proslu sezonu.

Druga je stvar da li ce to biti dovoljno za neki trofej, o tome se moze diskutovati, a u stvari sve cemo vidjeti na terenima.
Ne bih se slozio s tobom. Ekipa kojoj je otislo sest igraca iz prve postave, a dovale igrace iz ekipa koje su ispadale iz lige ne moze biti nikako jaca. Igraci koji su dovedeni nisu neka klasa za ove sto su otisli, pa da kazes sad smo prejaki.
Evo uzet cu za primjer Obucu koji je napadac za sve ove sto ste doveli ili imate u ekipi, a on je otjeran. Jeste star ali je klas realno ...

Sto se tice Hadzica ja ga se sjecam kad je igrao za Rudar Kakanj i Zelju i gledao sam ga dosta puta i ono sto on zna to je pasti u sesnestercu i zagraditi se. Spor je ko puz i nece da trci, znaci ne odskace od Obuce. Ali sto covjek voli padati i valjati se to ce te tek vidjeti. Iskreno, da je neki igrac nije.

Da ste jaci nego prosle sezone, to se vi samo tjesite i nadata. Ali kad bi bili malo realni i pisali realno bez stavljanja ljubavi prema klubu vidjeli bi da niste na pravom putu.
Otjerati deset igraca i dovesti novi deset i to sve uigrati za mjesec danan i igrati evropu je za male klubove koji ne znaju sta hoce...

Uglavnom sve ce se vidjeti ..
Čuva Bog Želju svog !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2012, 01:23

Devil je napisao/la:Ako sam dobro skapirao iz nekih tekstova Tatomirovic sada igra stopera ? :?
To je svakako prirodna pozicija za njega i cekao sam da ga tu vidim,bas me zanima sta sada moze tu.
Da. Igrao je stopera i protiv Tavriye i sada protiv Splita. Po viđenom u te dvije utakmice, pogotovo protiv Splita koju sam uživo gledao Ivan je pojačanje za našu zadnju liniju. Agresivniji je i brži od Zrnanovića, to se vidi odmah na prvu. Ostaje još da se uigra s Torlakom, vidjelo se protiv Splita u par situacija da im je ovo tek druga tekma u paru.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 jul 2012, 01:28

Svaki pravi navijač i svaki pravi čovjek želi pravdu, da se ono nikad više ne ponovi i da počivaš u miru Vedrane

R.I.P. Vedran Puljić ! 04.10.2009-04.07.2012

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 jul 2012, 01:46

Trpkovic je napisao/la:
Vamos je napisao/la:
Trpkovic je napisao/la:

Ne bih se slozio s tobom. Ekipa kojoj je otislo sest igraca iz prve postave, a dovale igrace iz ekipa koje su ispadale iz lige ne moze biti nikako jaca. Igraci koji su dovedeni nisu neka klasa za ove sto su otisli, pa da kazes sad smo prejaki.
Evo uzet cu za primjer Obucu koji je napadac za sve ove sto ste doveli ili imate u ekipi, a on je otjeran. Jeste star ali je klas realno ...

Sto se tice Hadzica ja ga se sjecam kad je igrao za Rudar Kakanj i Zelju i gledao sam ga dosta puta i ono sto on zna to je pasti u sesnestercu i zagraditi se. Spor je ko puz i nece da trci, znaci ne odskace od Obuce. Ali sto covjek voli padati i valjati se to ce te tek vidjeti. Iskreno, da je neki igrac nije.

Da ste jaci nego prosle sezone, to se vi samo tjesite i nadata. Ali kad bi bili malo realni i pisali realno bez stavljanja ljubavi prema klubu vidjeli bi da niste na pravom putu.
Otjerati deset igraca i dovesti novi deset i to sve uigrati za mjesec danan i igrati evropu je za male klubove koji ne znaju sta hoce...

Uglavnom sve ce se vidjeti ..
Prvo Emir nije otjeran, sam je otisao jer je misli da ne moze dati onoliko koliko se od njega ocekuje i otisao je.Slazem se da je i sa 33 godine klasa za sve u ligi ali sta je tu je.

Drugo, nije otislo 6 igraca iz prve postave, otisla su 2 igraca iz prve postave a to su Dilaver Zrnanovic i Husic.
A 2 je daleko od 6.
Husic jest igrao prvu ali nije briljirao, ni blizu kolko se ocekivano.Vucina je davno ispao iz prve postave.Matko to nije ni bio sem jedne utakmice a i sto je igro je bilo katastrofa.Keno,Amel,Bajraktarevic,Trebinjac se ne mogu nazvati igracima za FKS pa nisu gubitak...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 04 jul 2012, 08:59

Ovi maltezani nisu losi cini mi se prvak im odigra savrseno juce prvu utakmicu u LP Predstavnik Malte Valletta je sa osam golova u mreži ispratil ekipu Lusitansa iz Andore

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, nedimmmm1337, riki46, supervizor i 18 gostiju.