FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 jul 2012, 00:06

VanBasten je napisao/la:Ne misli on na cijenu, nego na ove gluposti o razgledanje grada i nekakvom provodu po noćnim klubovima.
Ja kolko sam skont'o , na nasem forumu vise idu da jeftinu zguze dobru bugarkinju nego li zbog tekme :mrgreen: Vise se prica o bugarkinjama i bordelima :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jul 2012, 00:37

ovom saidu je bolje da nedaje nikakve izjave iz reprezentacije ciro ga izbacio radi izjave i sad se poceo vracati u formu i opet laprda,stvarno dobar je igrac al ocito glava kao i u vecine nasi igraca 0 bodova

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 03 jul 2012, 00:56

HZ_ilidzaa je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ne misli on na cijenu, nego na ove gluposti o razgledanje grada i nekakvom provodu po noćnim klubovima.
Ja kolko sam skont'o , na nasem forumu vise idu da jeftinu zguze dobru bugarkinju nego li zbog tekme :mrgreen: Vise se prica o bugarkinjama i bordelima :D
ma bitno je da ih porazite na svim frontovima heheeeee

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 03 jul 2012, 00:59

dogovorise li se oko prijenosa utakmice s koseva??????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 03 jul 2012, 12:40

"Čelnici Maribora, s kojim će se Željezničar sastati u drugom pretkolu Lige prvaka, danas su boravili na treningu Sarajeva, kako bi upoznali Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase na kojem će snage odmjeriti Željezničar i Maribor, jer Grbavica ne ispunjava uslove koje zahtjeva UEFA.

Iz slovenskog kluba od Jovića zatražili su snimak vječitog derbija, a isti je šef Stručnog štaba bordo kluba odbio dati. Potez za primjer. Mnogi bi rekli: "Bez jakog Željezničara, nema ni jakog Sarajeva". Ili obrnuto. Svejedno je."

Respekt za Jovića, svaka mu čast!
U novi boj...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 jul 2012, 13:32

Zrijeb PLBIH 2012/13 redosljedom: Celik kuci, rudar vani, gradina kuci, olimpic vani, gosk kuci, velez kuci, leotar vani, siroki kuci, travnik vani, borac kuci, zvijezda vani, zeljeznicar kuci, slavija vani, zrinjski kuci, radnik vani
slikaslikaslika

Zadnje kolo Radnik ciku

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 03 jul 2012, 13:41

opet u prvom djelu svi nam dolaze(široki, željo. borac) a na prolječe mi njima idemo i opet dvije domače u prvom dijelu. previše liči na prošlu sezonu.... mogli su barem malo promjeniti....

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 jul 2012, 13:44

Bistrik je napisao/la:opet u prvom djelu svi nam dolaze(široki, željo. borac) a na prolječe mi njima idemo i opet dvije domače u prvom dijelu. previše liči na prošlu sezonu.... mogli su barem malo promjeniti....

U prvom dijelu Sarajevu nisu dolazili Željo i Borac, koliko se ja sjećam.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jul 2012, 13:46

raspored za prvu polusezonu je extra i mislim da ovo moramo iskoristiti ako nebudemo imali 5-6 bodova prednosti u drugoj polusezoni nemamo sta traziti.nebi bilo lose opet protiv radnika proslaviti titulu

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 03 jul 2012, 13:53

kakav je ovaj Ajdin Nuhić sto je igrao za vas?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 jul 2012, 13:55

Elegant je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Neznam jel smijesno ili zalosno al od 4 Handzica , samo jedan i to najmanji i najmladji ima klub ova ostala trojica nista ... haman tim handzicima fudbal nije bas kao sto oni misle :mrgreen: tj. ne ide im bas nesto
Ova dva brata Kenan i Amel, sjecam ih se dok su sutali lopte po parku "glumili" igracine jer treniraju u Sarajevu.
Također znam kako su dosli u klub tj. preko veza, to su ti igraci istog tipa kao Seid. Seljacici koji samo trce za parama i glume gospodu. Seid je makar nesto postigao ali oni tesko da ce.

1. mozes li objasniti taj pojam 'seljacici'?
2. u kojem su to parku igrali?
3. ko ti je rekao da su dosli preko stele?
4. kako su glumili igracine na koji nacin?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jul 2012, 13:57

Crvenarmija je napisao/la:kakav je ovaj Ajdin Nuhić sto je igrao za vas?
Talentovan je dečko bio, imao je ozbiljniju povredu i tako ispao iz kombinacija za prvi tim. Ono što je odigrao za prvi tim prije povrede bilo je solidno. Uz Handžića tada najbolje se pokazao u tim prvim nastupima.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jul 2012, 14:02

Svi na Koševo.- Torlak: Atmosfera je dobra, nadamo se pobjedi.

Pripreme igrača FK Sarajevo za predstojeću utakmicu protiv FC Hibernians su u završnoj fazi. Utakmica će se odigrati u četvrtak, a igrači će posljednje treninge iskoristiti za finalne taktičke pripreme.

"Atmosfera je dobra i dobro napredujemo na treninzima. Mislim da naša ekipa može ostvariti dobar rezultat i vjerujem u našu pobjedu u četvrtak. Iskoristio bih ovu priliku da pozdravim sve naše navijače i da ih pozovem da dođu u četvrtak na Koševo. Uz njihovu podršku, nadam se da ćemo izboriti dobar rezultat.", kazao je Sedin Torlak.
fcsarajevo.ba

High

Post Postao/la High » 03 jul 2012, 14:18

Svake godine gotovo isti raspored odigravanja utakmica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 jul 2012, 15:39

Joj nasi se nadaju pobjedi ko da igramo protiv ne znam ti koga, a ne protiv **** amatera sa Malte.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 03 jul 2012, 15:45

Radnik Bijeljina, historija zna zašto. Zadnje kolo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jul 2012, 16:28

dakle može ipak gori raspored nego prošle sezone :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 03 jul 2012, 16:38

Ma raspored bukvalno isti kao i svake sezone što je bio. Na početku negdje Čelik, sredina Lištica i na kraju skretničari.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jul 2012, 16:39

Nije brate, nikad nismo gostovali svim konkurentima u jednoj polusezoni.

High

Post Postao/la High » 03 jul 2012, 16:40

Nisam mislio na to domaća/gostujuća utakmica, već inače onako raspored, na prvi pogled. Uvijek na isti kalup.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, misstianopenaldo, N3R3D i 31 gost.