NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 jul 2012, 07:52

Tracy3McGrady je napisao/la:
dema je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Joe Johnson u Nets-e eto ekipe za Play Off jos ako bi Mirza dosao :O
dolazi i Mirza jos im sam Howard fali
Zamisli petorka Williams, Johnson, Teletovic, Lopez i Howard 8-) 8-) 8-)

Mirza na 3? :shock: :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 03 jul 2012, 08:47

Čuj Mirza startna petorka u NBA timu, frajer u prvoj sezoni neće 10 minuta po meču imati, mora on dosta toga u igri popraviti za NBA... E **** te kako je bošnjo nerealan, nevjerovatno.

I da, zaboravite da će Howard u Netse.
YNWA

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 09:58

Paraglajder je napisao/la:Čuj Mirza startna petorka u NBA timu, frajer u prvoj sezoni neće 10 minuta po meču imati, mora on dosta toga u igri popraviti za NBA... E **** te kako je bošnjo nerealan, nevjerovatno.

I da, zaboravite da će Howard u Netse.
Zasto da ne kad je jedan Viktor Khryapa u sezoni 2005-2006 imao 53 startnih utakmica zasto Mirza ne bi mogao?
Kad Carlos Delfino ima po 50-60 startnih utakmica u NBA zasto Mirza ne moze?
Nije on ni losiji od njih a moguce je i da je dosta bolji od ove dvojice...

Da hrvati imaju lika u NBA koji bi mogao tamo nesto uraditi dizali bi ga do neba, jedino nama nas ne valja i uvijek ce nam biti tako... Ja se cudim kako je Mirza igrao u prvoj petorci Caje pa on je bosanac jbt nema on pojma...
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 03 jul 2012, 10:03

Halo genijalac, jesam li ja igdje napisao da Mirza ne valja? Napisao sam da mora popraviti svoju igru za NBA nivo.
YNWA

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 10:10

Paraglajder je napisao/la:Halo genijalac, jesam li ja igdje napisao da Mirza ne valja? Napisao sam da mora popraviti svoju igru za NBA nivo.
Nisi ni rekao da Mirza ne valja, ja kazem generalno, Mirza mora popraviti igru to stoji, ali a kazem da i ova dvojica gore navedenih (ima ih jos) su sigurno bili na nivou Mirze kad su dosli u NBA i igrali te utakmice, i zato i kazem da Mirza nije nista losiji od njih i da bi trebao igrati utakmice u startnoj petorci ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 03 jul 2012, 10:16

Martex je napisao/la:
Paraglajder je napisao/la:Halo genijalac, jesam li ja igdje napisao da Mirza ne valja? Napisao sam da mora popraviti svoju igru za NBA nivo.
Nisi ni rekao da Mirza ne valja, ja kazem generalno, Mirza mora popraviti igru to stoji, ali a kazem da i ova dvojica gore navedenih (ima ih jos) su sigurno bili na nivou Mirze kad su dosli u NBA i igrali te utakmice, i zato i kazem da Mirza nije nista losiji od njih i da bi trebao igrati utakmice u startnoj petorci ;)
Ma i meni je želja da Mirza bude u startnoj petorci, ali realnost je drugo, ako Kardashian ostane u Netsima, Mirza će imati 10 minuta u rotaciji maksimalno.
YNWA

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 10:18

Paraglajder je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Ma i meni je želja da Mirza bude u startnoj petorci, ali realnost je drugo, ako Kardashian ostane u Netsima, Mirza će imati 10 minuta u rotaciji maksimalno.
Ja kazem da zasluzuje, sad je pitanje samo hoce li dobiti te minute...

Tuzla - Grad koji volim!

cutler12
Kontakt:

Post Postao/la cutler12 » 03 jul 2012, 10:33

Hawks agree to trade Marvin Williams to Utah for Devin Harris
Deron Williams has agreed to re-sign with the Nets after they acquired Joe Johnson via trade today
Ric Bucher: ****: With Nets out of equation, Mavs go to top of Dwight Howard's wish list. No other teams - Lakers included - on it.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 jul 2012, 11:31

Bullsi, Heat, Mavsi i Thunderi se interesiraju za Dereka Fishera.
Clippersi ponudili 15 milijuna dolara za 3 sezone Jamalu Crawfordu, Chaunceyu Billupsu ponudili 4 milijuna za sljedecu sezonu.
Knicksi, Heat, Lakersi, Celticsi i Hawksi zainteresirani za Rasharda Lewisa.
Sunsi ponudili 12 milijuna dolara i 2 godine ugovora Stevu Nashu.
Ryan Anderson je posjetio Sacramento Kingse.
Atlanta ce ponuditi Jeffa Teague i Al Horforda za Howarda.
Ukoliko Nash napusti Sunse , gotoo sigurno se u svoju bivšu ekipu vraća Goran Dragić.
Sunsi će vrlo vjerovatno poslati maksimalnu ponudu za Erica Gordona. 58 milja za 4 sezone!
Netsi su navodno imali vrlo dobar sastanak sa D-Willom u kojem su mu objavili dolazak Johnsona. Očekuje se da Deron produži sa Netsima u slijedećih 24/48h.
Cavsi raskinuli sa Mannyem Harrisom.
Čelnici Lakersa su u pregovorima s nezaštićenim slobodnim igračem Ramonom Sessionsom, ali za sada nema spoznaja o tome jesu li blizu dogovora.
Jeremy Lin ima ponude od Raptorsa, Mavericksa i Netsa, ali budući da je zaštićen slobodan igrač, posljednju riječ imat će Knicksi.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 jul 2012, 13:05

Netsi navodno pikiraju na Joea Johnsona u slučaju da ostanu bez Derona, što bi bio tipičan luzerski potez Netsa, ali i potez koji bi Hawkse lišio najvećeg tereta gledajući prema naprijed.
Pisano prije tradea na ispodobruca.Glup potez Netsa,JJ-ova karijera je u silaznoj putanji,a sada će ga morati zadržati 4 godine? :lol:
Hawksi konačno odlučili krenuti naprijed još kad bi Gasola uzeli kako 8-)

Ako hoće potpuni rebuilding onda je i Gasol nepotreban,ali bi s njim sigurno bili ozbiljniji konkurent sljedeće sezone.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 jul 2012, 14:16

BREAKING NEWS!

Orlando Magic i Brooklyn Netsi pregovaraju o Dwightu Howardu!
Brook Lopez, Kris Humpries, MarShon Brooks i pick prve runde drafta je trenutna ponuda Netsa.

Hoće li to biti dovoljno?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 jul 2012, 14:23

SirAlexFerguson je napisao/la:BREAKING NEWS!

Brook Lopez, Kris Humpries, MarShon Brooks i pick prve runde drafta je trenutna ponuda Netsa.

Uh led te **** :shock:
Po meni je to dovoljno. Uglavnom, mislim da Magic može biti samo na dobitku kako god okreneš. ;)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2012, 15:16

messilla je napisao/la:

Po meni je to dovoljno. Uglavnom, mislim da Magic može biti samo na dobitku kako god okreneš. ;)
Odlicna ponuda, dosta novca odlazi iz salary capa Orlanda, jer otisao je i Jameer, Brook Lopez ce biti na nekih 8 ili 10 miliona po godini, Humpries mozda 6, Brooks je na rookie ugovoru, tako da oni jos moraju da se rijese Hede i da krenu lagano u rebuilding. Mogu odraditi trejd Humpriesa i dobiti mladog igraca, a Brook je centar i mlad je i perspektivan. Ako Netsi ovo urade, pa se Howard pridruzi Johnsonu i D-Willu, eto Netsa kao mozda i najbolje ekipe na Eastu uz Miami. Jedini problem ce im biti dovesti slobodne agente, jer nemaju prostora u salary capu. Medjutim, sa ovom trojicom, bit ce nevjerovatna ekipa. Joe moze igrati i kao SF i kao SG, plus jos uvijek imaju Geralda, tako da je to jedna strasna ekipa. Dodaju kojeg veterana za vet minimum i eto ih na putu ka prstenu. Najbitnije od svega je to sto ce jedino oni od svih contendera imati dobrog centra, tj. najboljeg centra lige.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2012, 15:27

Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA

For Nets-Magic to progress on a Dwight Howard deal, a 3rd team needed to take Kris Humphries in a sign-and-trade, league **** tells Y!

Evo ovdje vec vidim kako mi uzimamo Humpriesovu platu uz neki pick, za pare naravno i Casspija ili Gibsona. GO CAVS GO!

Mes Que Un Club!

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 03 jul 2012, 15:30

adriano_leite je napisao/la:
messilla je napisao/la:

Odlicna ponuda, dosta novca odlazi iz salary capa Orlanda, jer otisao je i Jameer, Brook Lopez ce biti na nekih 8 ili 10 miliona po godini, Humpries mozda 6, Brooks je na rookie ugovoru, tako da oni jos moraju da se rijese Hede i da krenu lagano u rebuilding. Mogu odraditi trejd Humpriesa i dobiti mladog igraca, a Brook je centar i mlad je i perspektivan. Ako Netsi ovo urade, pa se Howard pridruzi Johnsonu i D-Willu, eto Netsa kao mozda i najbolje ekipe na Eastu uz Miami. Jedini problem ce im biti dovesti slobodne agente, jer nemaju prostora u salary capu. Medjutim, sa ovom trojicom, bit ce nevjerovatna ekipa. Joe moze igrati i kao SF i kao SG, plus jos uvijek imaju Geralda, tako da je to jedna strasna ekipa. Dodaju kojeg veterana za vet minimum i eto ih na putu ka prstenu. Najbitnije od svega je to sto ce jedino oni od svih contendera imati dobrog centra, tj. najboljeg centra lige.
Negdje sam pročitao da Magic pristaje na ovaj trade samo ako bi utrpali i Turkoglua u Netse. Nisam siguran koliko je provjerena informacija, jer stalno izlijeću nove pa ne mogu pofatat' :mrgreen: . Koliko je to izvodivo?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2012, 15:34

RajKoothrappali je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Negdje sam pročitao da Magic pristaje na ovaj trade samo ako bi utrpali i Turkoglua u Netse. Nisam siguran koliko je provjerena informacija, jer stalno izlijeću nove pa ne mogu pofatat' :mrgreen: . Koliko je to izvodivo?
Jbg izvodivo je ako i Netsi nekog u tom rangu posalju u Orlando, mozda zato i traze treci team, kako bi pristao da uzme platu od Netsa. Brooks ima platu od 3 miliona cini mi se, Brook Lopez je slobodan i imat ce vjerovatno 8 ili 10 miliona, Humpries isto tako, to je vec oko 23 miliona, DH12 bi imao oko 16 cini mi se prve godine znaci tacno se uklapa i Hedo tu. Nakon toga onda treci tim uzima Humpriesa i neki pick od Netsa za TPE, tako da onda Orlando ostaje na Brooksu i Brooku, te nenormalno mnogo otvorenih mogucnosti za trejd, free agency itd. To je neki scenarij koji ja vidim da bi mogao se desiti.

Mes Que Un Club!

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 03 jul 2012, 15:42

Fino si ti to bgm iskalkulis'o ;) :D .

Nije to loš scenario, plus pravo zanimljivo oko Netsa ovih dana. Izgleda da se ovaj Sovjet ne šali :lol:
For Nets-Magic to progress on a Dwight Howard deal, a 3rd team needed to take Kris Humphries in a sign-and-trade, league **** tells Y!
Evo i potvrde ovog šta si govorio.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2012, 18:34

Mirza se dogovorio sa Netsima. 15 miliona kroz 3 godine. Taman.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jul 2012, 18:49

Donnie Darko je napisao/la:Mirza se dogovorio sa Netsima. 15 miliona kroz 3 godine. Taman.

Retardirani Espn pise kako su dogovorili sa hrvatom Teletovicem :twisted: Napokon docekamo da jedan Bosanac zaigra u NBA a oni ga pogresno predstavljaju :oops:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 jul 2012, 19:45

15:41 – Iz tabora Orlanda su procurile informacije da nisu zadovoljni niti jednom ponudom koju su dobili za Howarda do sada

14:53 – Phoenix Sunsi nude Steveu Nashu samo 6 milijuna dolara po sezoni, što je puno manje od ponude Raptorsa koji nude 12 milijuna godišnje

14:18 – Sacramento Kingsi pokušavaju u svoje redove dovesti Ryana Andersona, zaštićenog slobodnog igrača Orlanda

14:07 – Rasharda Lewisa su Hornetsi doveli u svoje redove prije tjedan dana i odmah ga otpustili, tako da je i on slobodan igrač. Najviše interesa za njegovim uslugama pokazuju Knicksi, Celticsi, Hawksi i Lakersi

14:05 – Ray Allen još nije odlučio za koju će ekipu igrati, u četvrtak će posjetiti čelnike Heata a dan kasnije čelnike Clippersa

14:02 – Los Angeles Clippersi traže pojačanje na bekovskoj poziciji, ponude su poslali na adrese Jamala Crawforda i Chaunceya Billupsa

13:50 – U poodmakloj su fazi pregovori Orlanda i Brooklyna oko Dwighta Howarda, Netsi nude Brooka Lopeza, MarShona Brooksa i Krisa Humphriesa. O ovome će najviše biti riječi danas
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.