Ja kolko sam skont'o , na nasem forumu vise idu da jeftinu zguze dobru bugarkinju nego li zbog tekmeVanBasten je napisao/la:Ne misli on na cijenu, nego na ove gluposti o razgledanje grada i nekakvom provodu po noćnim klubovima.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja kolko sam skont'o , na nasem forumu vise idu da jeftinu zguze dobru bugarkinju nego li zbog tekmeVanBasten je napisao/la:Ne misli on na cijenu, nego na ove gluposti o razgledanje grada i nekakvom provodu po noćnim klubovima.
ma bitno je da ih porazite na svim frontovima heheeeeeHZ_ilidzaa je napisao/la:Ja kolko sam skont'o , na nasem forumu vise idu da jeftinu zguze dobru bugarkinju nego li zbog tekmeVanBasten je napisao/la:Ne misli on na cijenu, nego na ove gluposti o razgledanje grada i nekakvom provodu po noćnim klubovima.Vise se prica o bugarkinjama i bordelima
Zrijeb PLBIH 2012/13 redosljedom: Celik kuci, rudar vani, gradina kuci, olimpic vani, gosk kuci, velez kuci, leotar vani, siroki kuci, travnik vani, borac kuci, zvijezda vani, zeljeznicar kuci, slavija vani, zrinjski kuci, radnik vani
Bistrik je napisao/la:opet u prvom djelu svi nam dolaze(široki, željo. borac) a na prolječe mi njima idemo i opet dvije domače u prvom dijelu. previše liči na prošlu sezonu.... mogli su barem malo promjeniti....
Elegant je napisao/la:Ova dva brata Kenan i Amel, sjecam ih se dok su sutali lopte po parku "glumili" igracine jer treniraju u Sarajevu.D€LUX je napisao/la:Neznam jel smijesno ili zalosno al od 4 Handzica , samo jedan i to najmanji i najmladji ima klub ova ostala trojica nista ... haman tim handzicima fudbal nije bas kao sto oni misletj. ne ide im bas nesto
Također znam kako su dosli u klub tj. preko veza, to su ti igraci istog tipa kao Seid. Seljacici koji samo trce za parama i glume gospodu. Seid je makar nesto postigao ali oni tesko da ce.
Talentovan je dečko bio, imao je ozbiljniju povredu i tako ispao iz kombinacija za prvi tim. Ono što je odigrao za prvi tim prije povrede bilo je solidno. Uz Handžića tada najbolje se pokazao u tim prvim nastupima.Crvenarmija je napisao/la:kakav je ovaj Ajdin Nuhić sto je igrao za vas?
fcsarajevo.baSvi na Koševo.- Torlak: Atmosfera je dobra, nadamo se pobjedi.
Pripreme igrača FK Sarajevo za predstojeću utakmicu protiv FC Hibernians su u završnoj fazi. Utakmica će se odigrati u četvrtak, a igrači će posljednje treninge iskoristiti za finalne taktičke pripreme.
"Atmosfera je dobra i dobro napredujemo na treninzima. Mislim da naša ekipa može ostvariti dobar rezultat i vjerujem u našu pobjedu u četvrtak. Iskoristio bih ovu priliku da pozdravim sve naše navijače i da ih pozovem da dođu u četvrtak na Koševo. Uz njihovu podršku, nadam se da ćemo izboriti dobar rezultat.", kazao je Sedin Torlak.
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, mnon46, nedimmmm1337, ubipara i 51 gost.