RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
nemojte tako uprava je dovela "provjerena pojačanja" s kojim mozemo otici u EUROPU 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Lako ga je kupiti al ga treba registrovat i vozitinem73 je napisao/la:jes jes, za njihovog mandata bus se kupio.zizu1991 je napisao/la:Najveći napredak u radu uprave je kupovina autobusa, za kojeg su navijači skupili pare, i kupili ga![]()

Fakat je meni ovo ok , ovo sa mladim i nepoznatim imenima. Ne volim nikakve fantazije i iluzije koje se vjestacki kupe na pola godine godinu dana. Bolje ovako !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da, ako ništa makar ovi neće otići odmah, jer ipak bolje je igrati u Veležu, nego u Višićima, odakle je jedna od najnovijih akvizicija Rođenih 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
samo se nadam da ove nove akvizicije nece biti promasaji kao hiroš,pehlić .....
I ja se nadam da neće, recimo, dobro se pokazao Okić, koji je do tada bio anonimus, igrao u drugoj ligi Hrvatske ako se ne varam, i sada je jedva ostao u Veležu, ko zna, možda bude koji talentirani igrač među ovim pojačanjima 

Ajmo skupit para da kupimo 2-3 igrača 

opet Brkovic zabija, a mi ga dzaba pustili. Uzas.
-
- Kontakt:
jos jedna greska uprave,mali je veliki potencijal,postali smo kao neka filijala zelje
brka ce se prodati u inostranstvo i to u neki veliki klub a nama ostaje da zalimo i nadamo da se ovo vise nece desavati kao i svake godine 

Ajmo se mi skupiti i otjerati one koji vode ovaj klub, državni udarZuja je napisao/la:Ajmo skupit para da kupimo 2-3 igrača

zizu1991 je napisao/la:Ajmo se mi skupiti i otjerati one koji vode ovaj klub, državni udarZuja je napisao/la:Ajmo skupit para da kupimo 2-3 igrača
Velez i Zrinjski samo trebaju grad natjerati da donese nekakav zakon kako privatne firme koje odvlace novac u sarajevo i siroki uloze u sport u gradu na neretvi i nece biti zime ovako imas firmi puk klinac koji ne daju niti marke za sport a ovdje okrecu goleme novce!
Ma nije samo do Veleža i Zrinjskog, da se mi ne dijelimo međusobno sve bi bolje bilo, al ko će masi reći i k'o da će masa slušatibekicamir je napisao/la: Velez i Zrinjski samo trebaju grad natjerati da donese nekakav zakon kako privatne firme koje odvlace novac u sarajevo i siroki uloze u sport u gradu na neretvi i nece biti zime ovako imas firmi puk klinac koji ne daju niti marke za sport a ovdje okrecu goleme novce!
Njima dobro, oni od svoga n2a4c4i9o8n2a7l1i2z7m2a dobro žive, a ko obične pučane hebe,
Kada se promijeni sklop u glavi ljudi, svima će biti bolje
sreća njegova pa mi nismo provalili da je igrać sa potencijalom.vm22 je napisao/la:opet Brkovic zabija, a mi ga dzaba pustili. Uzas.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Inače, inače bi ga poslali u Lokomotivu na kaljenje prije nego zaigra za prvi timnem73 je napisao/la: sreća njegova pa mi nismo provalili da je igrać sa potencijalom.

-
- Kontakt:
S KIM MI IGRAMO PRVU???
2 KOLO CELIK VELEZ
2 KOLO CELIK VELEZ
VELEZDOGROBA je napisao/la:S KIM MI IGRAMO PRVU???
2 KOLO CELIK VELEZ
dajte cijeli raspored utakmica sviju
Valjda ce sada raspored izbacit 
S kim igramo prvu i kada nam je po rasporedu susret sa Komšinicama

S kim igramo prvu i kada nam je po rasporedu susret sa Komšinicama

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Prvo kolo Velez-Radnik
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
01:Velež – Radnik (Bijeljina)
02: Čelik – Velež
03: Velež – Rudar (Prijedor)
04:Gradina – Velež
05:Velež – Olimpic
06:Sarajevo – Velež
07:Velež – GOŠK
08: Velež – Leotar
09:Široki – Velež
10:Velež – Travnik
11:Borac – Velež
12:Velež – Zvijezda
13:Željezničar – Velež
14:Velež – Slavija
15:Zrinjski - Velež
02: Čelik – Velež
03: Velež – Rudar (Prijedor)
04:Gradina – Velež
05:Velež – Olimpic
06:Sarajevo – Velež
07:Velež – GOŠK
08: Velež – Leotar
09:Široki – Velež
10:Velež – Travnik
11:Borac – Velež
12:Velež – Zvijezda
13:Željezničar – Velež
14:Velež – Slavija
15:Zrinjski - Velež
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Zadnje kolo , ljepota
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
po meni odličan raspored.. nema teških utakmica zaredom kao prošle ili pretprošle sezone kada su se u 5 kola izmijenili široki, zeljo, sarajevo, zrinjski i borac. možda sam i fulio sezonu, ali uglavnom sjecam se da je bilo tada jednom ili slično.
Ali opet ..
U novoj sezoni, koristiti će se lopte kompanije "Nike", a svaki klub će dobiti po 50 lopti. S istim loptama će igrati i reprezentativci BiH.
Ali opet ..
U novoj sezoni, koristiti će se lopte kompanije "Nike", a svaki klub će dobiti po 50 lopti. S istim loptama će igrati i reprezentativci BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.