Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sahin ostaje sigurno. Mourinho je jos krajem sezone izjavio da mu je Sahin potreban za narednu sezonu i da racuna na njega, a i sam Sahin je rekao da trenutno zivi svoj san u Realu i da zeli da ostane.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/casilla ... liju/83389" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve u svemu, hvale vrijedan potez
Sve u svemu, hvale vrijedan potez
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To vjerovatno Platini jos nije doso kuci iz JukrajiineBulkin je napisao/la:'France Football': "Casillas je zasluzio Balón de Oro"

Sretno zmajevi!!

p.s. krajnje je vrijeme da se stupidna anketa odozgo briše il možda ako ima sujevjernih neka stoji-ono ne može se preko Barce mi je najjače

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Imal šta novo u vezi modre galice (Modrica). samo se nadam da nece preci u Real. Nepotreban je. I pozz svim Realovcima.
- raul-zakon
- Kontakt:
Najveći madridista poslije Raula !Bulkin je napisao/la:Danas 86, da dozivi jos puno![]()
legenda bijela.
Nek' ti je sretan legendo naša !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ma veći je ovaj od Raula.Mislim po značaju za Realraul-zakon je napisao/la: Najveći madridista poslije Raula !
Nek' ti je sretan legendo naša !

Ah da i sretan rođendan najvećem

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sanchis: Doveo bih De Rossija, Modrića i Riberyja
Legendarni nogometaš madridskog Reala Manuel Sanchis gostovao je u ponedjeljak na online-chatu koji su organizirali u madridskome sportskom dnevniku Marci...
Velik je dio vremena drugi igrač po broju nastupa (711) za Real Madrid na vječnoj ljestvici posvetio raspravama o svom bivšem klubu, a u dvama se navratima dotaknuo i hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.
- Tri stranca koja bih doveo ovog ljeta da sam trener? De Rossi, Modrić i Ribery - ispalio je spremno slavni branič i dugogodišnji kapetan koji je karijeru počeo i završio u madridskom klubu.
Istaknuo je, međutim, da bi on nastojao klub što više jačati mladim španjolskim nogometašima. Ukazao je pritom na Daniela Carvajala, 20-godišnjega desnog bočnog braniča mlade Realove momčadi koji, po njemu, zaslužuje priliku u Mourinhovu kadru.
- Carvajala bih svakako priključio prvoj momčadi. No, slažem se da Real treba jednoga ekstraklasnog igrača na poziciji režisera igre, poput Davida Silve ili Luke Modrića.
FORZA NAPOLI

da se prisjetimo legendi !

- PatrickBateman
- Kontakt:
CR7 je veca legenda od svih iznad.
- Zenichanin
- Kontakt:
Za one koji prate fudbal od 2010 jestePatrickBateman je napisao/la:CR7 je veca legenda od svih iznad.

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
U značaju za Real jednog dana ih može nadmašiti sve osim Ikera.Iako ne vjerujem da će preći Carlosa i Raula.PatrickBateman je napisao/la:CR7 je veca legenda od svih iznad.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sa ove slike svi imaju muda da pucaju penal osim te legende sto si ti spomenuo
Thomas Müller - Fußballgott
Mourinho ljut zbog prijateljstva Casillasa i Xavija
.. koji primitivac ..
Cuj Raula i Carlosa ?
R9 i Zidane su medju 5 najboljih igraca svih vremena.
Ne znam jel ti mislis na vrijeme ( ove dvojice ) provodeno samo u Realu ili .. ?
.. koji primitivac ..
Cuj Raula i Carlosa ?
Ne znam jel ti mislis na vrijeme ( ove dvojice ) provodeno samo u Realu ili .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Zanimljivo je kako ljudi zaborave neke stvari kad neko ostari.Čini mi se da su svi zaboravili Figov penal protiv Juvea ili Raul na EP...(ima još takvih situacija)Jbg Ronaldo je fulao protiv Bayerna,ali da nije njega bilo Real ne bi ni imao priliku proći dalje ovako su ih samo penali dijelili od toga.Sada ga je trener ostavio za kraj,ali drugi nisu bili dovoljno hladni 
Ronaldo je već sada među 10 najboljih ikad i nije daleko od starog Ronalda,Zidane je već priča za sebe najbolji ikad.

Pa mislim na to.M4kaveli je napisao/la:Mourinho ljut zbog prijateljstva Casillasa i Xavija
.. koji primitivac ..
Cuj Raula i Carlosa ?
Ronaldo je već sada među 10 najboljih ikad i nije daleko od starog Ronalda,Zidane je već priča za sebe najbolji ikad.
Budi realan makar jednom.
CR7 je daleko iza R9 i jednostavno ga nikad nece dostici.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Zašto?Daj neki razlog osim tvoje nostalgije ili toga što ne voliš CR7.M4kaveli je napisao/la:Budi realan makar jednom.
R9 jeste znao više s loptom,ali i trajanje je važno.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 05 jul 2012, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.