Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Juventus Torino
Moje misljenje je da onaj Giovinco treba pojesti dosta pure da bude dobar igrac, po medijima govori kak mu je zao sto je talijan jer slabo ulazi u igru a da nije talijan vise bi ulazio u igru a kada izadje na teren nema ga onda, nevidi se, Giovinco treba biti zadovoljan kada udje 5 minuta, to je za njega veliki uspjeh a ne laprdati po medijima neke glupe izjave.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
koliko je tek onda slabija bundesliga moze mislitiomerbavarac je napisao/la:A jest mi i Italijanska liga jaka!Nerko_Juventino je napisao/la:Joj ovih bavaraca,pa oni zive u nekom svom svijetu. De shvatite da je njemacka liga ko qrac,i opet niste mogli osvojit',a nesto hoce u LP-a. A za to lagano cete nas ispratit sa 3 komada,je najgluplje sto sam danas cuo. Pa bolan od 4 utakmice mi smo 3 dobili, sjecas se kako vam otac prizabi na Olimpijskom stadionu. Zato jezik za zube da ne bi vam pukla pizda na Allianz Areni.

- L'Avvocato
- Kontakt:
A i ti bi se trebao prvo malo bolje informisati a ne postati ovakve komentare o Sebi ... momak to uopšte nije izjavio a to što mediji vole da izvrnu riječi i vade svakakve gluposti iz konteksta samo da zarade više je druga stvar.amir je napisao/la:Moje misljenje je da onaj Giovinco treba pojesti dosta pure da bude dobar igrac, po medijima govori kak mu je zao sto je talijan jer slabo ulazi u igru a da nije talijan vise bi ulazio u igru a kada izadje na teren nema ga onda, nevidi se, Giovinco treba biti zadovoljan kada udje 5 minuta, to je za njega veliki uspjeh a ne laprdati po medijima neke glupe izjave.
Momak je samo rekao da se u italiji malo prilika daje mladim igračima i da bi bilo bolje da je stranac jer su stranci u italiji više cijenjeni i imaju veću minutažu zbog keša koji im se daje pa da to mogu opravdati igrama, a ustvari nisu bolji od domaćih igrača (što i nije daleko od istine). Evo npr. Juve je doveo Amaurija i platio 20 milki za njega a lik nije Bog zna šta pokazao dok je Vincenzo puno manje plaćen a pokazao je ako ne više onda sigurno isto što i Amauri.
Giovinco će igrati volio ti to ili ne jer je odličan igrač. Momak je standardan u mladoj repki i uvijek da maksimum a to što je sinoć odigrao loših 15 minuta drugog poluvremena ne mora da znači da je loš. Naprotiv, pokazao je u prvom poluvremenu koliko je eksplozivan.
I šta svi očekuju od njega da odjednom uskoči u tim i bude vođa tima kad ga je Ranijeri ušljo prošle sezone skroz zapostavio. Mizernu mu minutažu davao tako da se Gio i nije mogao uklopiti baš najbolje u tim i pokazati šta zna iako je u svakom meču u kojem je dobio priliku da zaigra bio ključan faktor prevage igre u našu korist. Sjeti se samo protiv čelzija kako je odigrao.
Da li smo mi njega platitli 20 miliona morao bi on igrati bio dobar ili ne.
Ali eto vidjećemo ove sezone ako mu Ciro ukaze više prilika , tada će da skupi iskustva i dobije na konstantnosti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Zapamti da Giovinco nikada nece biti standardni ( vođa ) u Juvetu, jedino ce uskakati ako nebude standardni igraca kao sto je slucaj protiv Bordoa. Kamo srece da se moze oslonuti na njega kao na Diega ili Del Piera ali on nije ni D od njiha dvojice niti ce to ikada biti. Zavrsit ce na posudbi u Sieni, Parmi, Udineseu, ..., po tvome Amauri nevalja a Giovinco valja,L'Avvocato je napisao/la:A i ti bi se trebao prvo malo bolje informisati a ne postati ovakve komentare o Sebi ... momak to uopšte nije izjavio a to što mediji vole da izvrnu riječi i vade svakakve gluposti iz konteksta samo da zarade više je druga stvar.amir je napisao/la:Moje misljenje je da onaj Giovinco treba pojesti dosta pure da bude dobar igrac, po medijima govori kak mu je zao sto je talijan jer slabo ulazi u igru a da nije talijan vise bi ulazio u igru a kada izadje na teren nema ga onda, nevidi se, Giovinco treba biti zadovoljan kada udje 5 minuta, to je za njega veliki uspjeh a ne laprdati po medijima neke glupe izjave.
Momak je samo rekao da se u italiji malo prilika daje mladim igračima i da bi bilo bolje da je stranac jer su stranci u italiji više cijenjeni i imaju veću minutažu zbog keša koji im se daje pa da to mogu opravdati igrama, a ustvari nisu bolji od domaćih igrača (što i nije daleko od istine). Evo npr. Juve je doveo Amaurija i platio 20 milki za njega a lik nije Bog zna šta pokazao dok je Vincenzo puno manje plaćen a pokazao je ako ne više onda sigurno isto što i Amauri.
Giovinco će igrati volio ti to ili ne jer je odličan igrač. Momak je standardan u mladoj repki i uvijek da maksimum a to što je sinoć odigrao loših 15 minuta drugog poluvremena ne mora da znači da je loš. Naprotiv, pokazao je u prvom poluvremenu koliko je eksplozivan.
I šta svi očekuju od njega da odjednom uskoči u tim i bude vođa tima kad ga je Ranijeri ušljo prošle sezone skroz zapostavio. Mizernu mu minutažu davao tako da se Gio i nije mogao uklopiti baš najbolje u tim i pokazati šta zna iako je u svakom meču u kojem je dobio priliku da zaigra bio ključan faktor prevage igre u našu korist. Sjeti se samo protiv čelzija kako je odigrao.
Da li smo mi njega platitli 20 miliona morao bi on igrati bio dobar ili ne.
Ali eto vidjećemo ove sezone ako mu Ciro ukaze više prilika , tada će da skupi iskustva i dobije na konstantnosti.
Nemoj se praviti prepametan, pisi sta hoces ali mene ne citiraj, ti kao upucen u sve i sve znas, nemoj se provaljivati
- L'Avvocato
- Kontakt:
Niko od njega i ne očekuje da bude vođa tima već da igra dobro (a i igra ) ... al' dobro hajde , živi bili pa vidjeli
i nisam rekao da amauri ne valja već samo da ima kredita da igra samo zato jer je masno plaćen kao što bi i giovinco igrao da smo ga kupili za 20 milki ... eto te isti ko i novinari , samo izvlačiš iz konteksta ccc

i nisam rekao da amauri ne valja već samo da ima kredita da igra samo zato jer je masno plaćen kao što bi i giovinco igrao da smo ga kupili za 20 milki ... eto te isti ko i novinari , samo izvlačiš iz konteksta ccc
★★★
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Alo momci,necu svadje ovdje
Dosta je sto se moramo svadjat s nekim drugim glupanima sto napadaju Juve,nemojte i vi.Vazno je da je ova sezona nasa. Haa-ja

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ajmo veceras dat' tricu Livornu. FORZA JUVEEE
- L'Avvocato
- Kontakt:
samo što nije počela ...
evo sastava
-------------Buffon
Grygera-Legro-Chiellini-Grosso
Camoranesi-Poulsen-Marchisio
-----------Giovinco
------Iaquinta-Trezeguet
FORZA JUVEEE!!!!
evo sastava
-------------Buffon
Grygera-Legro-Chiellini-Grosso
Camoranesi-Poulsen-Marchisio
-----------Giovinco
------Iaquinta-Trezeguet
FORZA JUVEEE!!!!

★★★
Iaquinta za 1-0, Amauri na klupi a Trezeguet u prvih 11, trebao bi juve dati bar jednu 3-icu.
Idemo polako ka trecoj zvjezdici
-
amir je napisao/la:Iaquinta za 1-0, Amauri na klupi a Trezeguet u prvih 11, trebao bi juve dati bar jednu 3-icu.
sta je to sa alexom mislili on igrati ikako kolikoje ta povreda ozbiljna ima li ko kakvih informacija?
U ime Gospodara...
-
- Kontakt:
Najvažnija su 3 boda neka se pobjede broje i bodovi kupe
-
- Kontakt:
2-0 Marchisio 30.min
Neznam, i mene je zabrinuo, treba nam nas kapiten, nas legendarni Del Piero.LeBronJamesKing je napisao/la:amir je napisao/la:Iaquinta za 1-0, Amauri na klupi a Trezeguet u prvih 11, trebao bi juve dati bar jednu 3-icu.
sta je to sa alexom mislili on igrati ikako kolikoje ta povreda ozbiljna ima li ko kakvih informacija?
- L'Avvocato
- Kontakt:
bio je spreman već za Lazio ali je na treningu obnovio povredu kada je dobio udarac u butinu od nekog igrača (ne znam ko je bio) ... predviđa se da bi mogao biti spreman sada za Đenovu ali Ferrara je rekao da ga ne želi forsirati i da će sačekati dok se ne oporavi skroz kako bi izbjegao buduće povredeLeBronJamesKing je napisao/la:amir je napisao/la:Iaquinta za 1-0, Amauri na klupi a Trezeguet u prvih 11, trebao bi juve dati bar jednu 3-icu.

inače, večeras dobili Livorna 2:0 ... Camoranesi i Gigi igrači utakmice ... Camo imao dvije asistencije a Buffon skidao loode šuteve ... jednostavno pokazuje da je najbolji svih vremena ... maloprije mi otac reče da za svog života nije gledao savršenijeg golmana ... gledao je Marića, Pantelića, Zoffa, Šmajhela ali da je Gigi sve ono što golman treba da bude ... jednostavno ima sve.
★★★
-
sta je to sa alexom mislili on igrati ikako kolikoje ta povreda ozbiljna ima li ko kakvih informacija?[/quote]
bio je spreman već za Lazio ali je na treningu obnovio povredu kada je dobio udarac u butinu od nekog igrača (ne znam ko je bio) ... predviđa se da bi mogao biti spreman sada za Đenovu ali Ferrara je rekao da ga ne želi forsirati i da će sačekati dok se ne oporavi skroz kako bi izbjegao buduće povrede
inače, večeras dobili Livorna 2:0 ... Camoranesi i Gigi igrači utakmice ... Camo imao dvije asistencije a Buffon skidao loode šuteve ... jednostavno pokazuje da je najbolji svih vremena ... maloprije mi otac reče da za svog života nije gledao savršenijeg golmana ... gledao je Marića, Pantelića, Zoffa, Šmajhela ali da je Gigi sve ono što golman treba da bude ... jednostavno ima sve.[/quote]
ja mislim da je i kkbosna nucio da je Buffon najbolji golman svijeta svih vremena a kamoli ovi sa juvetovog foruma!!!! svaka mu cast!!!
bio je spreman već za Lazio ali je na treningu obnovio povredu kada je dobio udarac u butinu od nekog igrača (ne znam ko je bio) ... predviđa se da bi mogao biti spreman sada za Đenovu ali Ferrara je rekao da ga ne želi forsirati i da će sačekati dok se ne oporavi skroz kako bi izbjegao buduće povrede

inače, večeras dobili Livorna 2:0 ... Camoranesi i Gigi igrači utakmice ... Camo imao dvije asistencije a Buffon skidao loode šuteve ... jednostavno pokazuje da je najbolji svih vremena ... maloprije mi otac reče da za svog života nije gledao savršenijeg golmana ... gledao je Marića, Pantelića, Zoffa, Šmajhela ali da je Gigi sve ono što golman treba da bude ... jednostavno ima sve.[/quote]
ja mislim da je i kkbosna nucio da je Buffon najbolji golman svijeta svih vremena a kamoli ovi sa juvetovog foruma!!!! svaka mu cast!!!
U ime Gospodara...
-
- Kontakt:
U srijedu derbi u Genoi protiv istoimenog domaćina
- L'Avvocato
- Kontakt:
mala ispravka ... u četvrtakšb fanatik je napisao/la:U srijedu derbi u Genoi protiv istoimenog domaćina

biće gusto ... preje*eno gostovanje
★★★
ferara izjavio da se u ekipu vracaju diego del piero hasan mello tiago tako da sam siguran u pobjedu protiv genoe forza juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mdss je napisao/la:ferara izjavio da se u ekipu vracaju diego del piero hasan mello tiago tako da sam siguran u pobjedu protiv genoe forza juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sa ovim igračima ste već pobjedili
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Nece bit svi spremni,Alex tek protiv Bologne u nedjelju,al opet svasta moze bit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.