FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa biće ako BHT dadne 10K, međutim sumnjam da hoće. Svi ostali su prihvatili ovu njihovu ponudu od 5k. Vidjećemo..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nema prenosa sa Maltezanima 100 % i to je gotova stvar.
Ako mislite da je to foluska da dodje sto vise raje grdno se varate. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nek nema poserem im se na televiziju, bitno je nek oni borcu i sirokom daju pare, a koliko njihovih navijaca placa pretplatu BHT-u ???

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma kakve veze ima prijenos. Termin odigravanja utakmice i više nego odličan. Na stadion lagano.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta li ce biti sa Saidom 

Što se mene tiče, neka ide čim mu istekne ugovor. Očigledno nije ozbiljno shvatio ovaj period u Sarajevu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo ne znam kako ima obraza 

e da je para...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jović - Husejinović se izvinuo da to nije rekao.miky_hz je napisao/la:Valjao vam je Cizmic nemoj zezat,mozda bude i od Amela koristiSilaNebeska96 je napisao/la:Evo da vas pitam,kod nas u Jedinstvo dodje neki Amel Handžić. Piše da je iz Sarajeva došao. Jel išta taj igrač ili su kao i dosad počeli dovoditi otpatke.(
P.S. Jovic maloprije rece da Said uopste nije izjavio ono jucer o cemu se polemisalo i digla frka....ako je istina da je ono novinar sam od sebe napisao,onda doticnog treba hladno na sud i krivicno ganjati al fkt

Zašto se onda izvinuo ako to već nije rekao.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Jović - Husejinović se izvinuo da to nije rekao.miky_hz je napisao/la:Valjao vam je Cizmic nemoj zezat,mozda bude i od Amela koristiSilaNebeska96 je napisao/la:Evo da vas pitam,kod nas u Jedinstvo dodje neki Amel Handžić. Piše da je iz Sarajeva došao. Jel išta taj igrač ili su kao i dosad počeli dovoditi otpatke.(
P.S. Jovic maloprije rece da Said uopste nije izjavio ono jucer o cemu se polemisalo i digla frka....ako je istina da je ono novinar sam od sebe napisao,onda doticnog treba hladno na sud i krivicno ganjati al fkt
Zašto se onda izvinuo ako to već nije rekao.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
To je gramaticki ispravno jedino ako izusti gospodin Jovic 

-
- Kontakt:
60km ti puno do sofije?mireRN je napisao/la:Prelose ponuda, previse turisticka treba razmisljati mozgom prije nego se za ovo odlucite.
Ne misli on na cijenu, nego na ove gluposti o razgledanje grada i nekakvom provodu po noćnim klubovima.
-
- Kontakt:
nije mi jasno puno stvari oko fk sarajeva.mislio sam da smo krenuli pravim putem,ali .opet smo promijenili citavu ekipu ,navodno kad ispadnemo iz evrope idu sesar i said ,zrnanovic valjda otisao.sve to nedaje puno nade i neznam kako da se nadamo nekom trofeju.volio bi da se varam al ne mirisemi ovo na dobro.
pa pise mogucnost razgledanja, niko vas ne tjera na to, slobodno se skupite, popijte koju u tom vremenu. I ja nisam vidio nikakav nocni klub u ponudi...VanBasten je napisao/la:Ne misli on na cijenu, nego na ove gluposti o razgledanje grada i nekakvom provodu po noćnim klubovima.
- kupus army
- Kontakt:
Ja ne znam dal su svjesni situacije ovi sto misle ici da razgledaju po Sofiji i da se provode,ljudi su max nafurani na HZ,trazice kontakt i napad ce sigurno svakog ko bude iz Sarajeva u Sofiji,tako da ljudi budite malo oprezniji tamo.Kako sam cuo da ce i jedna ekipa Boysa biti tamo,nemoj da necijom gluposcu bude ugrozen ugled grupe.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
ma šta mi kažešAnelZ je napisao/la:pa pise mogucnost razgledanja, niko vas ne tjera na to, slobodno se skupite, popijte koju u tom vremenu. I ja nisam vidio nikakav nocni klub u ponudi...VanBasten je napisao/la:Ne misli on na cijenu, nego na ove gluposti o razgledanje grada i nekakvom provodu po noćnim klubovima.
@kupus je rekao sve što treba znati. Ljudi koji nisu u ultra priči a ići će nek' obrate pažnju na navedeno. Ovo nije turističko gostovanje.
da frajer ima pameti i obraza uspio bih u njemačkoj .Da dopusti da u najboljim igračkim godinama ima 10 kg to je za ne povjerovati .Sam Fazlić koji ga je doveo u verder je izjavio da je veliki talenat ali da je prvi put kad je naplatio malo veće pare za njega trening bio patnja.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo ne znam kako ima obraza
I šta s tim ?
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=558" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo za mog druga koji kaze da ekipu na okupu drzi Evropa i da ce doci do kojekakvih raspada nakon iste. Pricali ste dusmani da cemo se raspasti poslije 7.og kola na proljece, a evo nas gazimo ko veliki.
Vi se samo nastavite nadati da ce se ovo Sarajevo raspasti, a nece ima vremena i da se uvjerite.
Samo za mog druga koji kaze da ekipu na okupu drzi Evropa i da ce doci do kojekakvih raspada nakon iste. Pricali ste dusmani da cemo se raspasti poslije 7.og kola na proljece, a evo nas gazimo ko veliki.
Vi se samo nastavite nadati da ce se ovo Sarajevo raspasti, a nece ima vremena i da se uvjerite.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, napoleon72 i 28 gostiju.