Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Toliko traži City, zna se da njima novci nikada nisu bili privlačni 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To City pokusava da zaradi na Silvi .

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
To ti je malo kulturniji način za reći, back off !!messilla je napisao/la:To City pokusava da zaradi na Silvi .![]()

Meni samo nikad nece biti jasno zasto ce doci Modric u Real...
Jedino ako ce da bude na klupi i zamjena, onda ok, ali ovako...
Silva isto tako nepotreban i siguran sam da nece nista biti od toga nakon sto je odredjena ovolika cifra za njega.

Silva isto tako nepotreban i siguran sam da nece nista biti od toga nakon sto je odredjena ovolika cifra za njega.
Modrić i/li Silva neće preći u Real Madrid ovog ljeta.RG11 je napisao/la:Meni samo nikad nece biti jasno zasto ce doci Modric u Real...Jedino ako ce da bude na klupi i zamjena, onda ok, ali ovako...
- tyler durden
- Kontakt:
Javi se osjeca ko madridista. Novo pojacanje izgledaRaul_64 je napisao/la:
![]()

Dolazil Modrić u Real ? Da se moze Liverpool okrenut Alonsu 

Tako blizu, a tako daleko.
Sanse da dobijete Alonsa jednake su onima da dovedete zajedno sa njime u paketu i Ronalda.Civa je napisao/la:Dolazil Modrić u Real ? Da se moze Liverpool okrenut Alonsu
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Arbelonso u Real Madridu do kraja karijere.
tyler durden je napisao/la:Javi se osjeca ko madridista. Novo pojacanje izgledaRaul_64 je napisao/la:
![]()

Ono ga Pedro papak odvede hoće ga u Barci

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije Pedro, Juanfran.
Al' najjace, zove ga Xabi tamo da se slika, i on posao. Ali kada je vidio ostatak lica sa peharom, otisao je
Al' najjace, zove ga Xabi tamo da se slika, i on posao. Ali kada je vidio ostatak lica sa peharom, otisao je

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Vidim sad da je Juanfran
Čini mi se kao da ga je Xabi odgurnuo u stilu"Ne još,za koji dan
"

Čini mi se kao da ga je Xabi odgurnuo u stilu"Ne još,za koji dan

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ne, ono ga je Xabi samo mršn'oLBJ MVP je napisao/la: Čini mi se kao da ga je Xabi odgurnuo u stilu"Ne još,za koji dan"

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vec se trazi broj dresa za Modrica

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako ovaj **** pacov dodje u Madrid prestajem navijat za Real.
Salim se normalno,al neam pojma koji ce k on u Realu?
Kao sto Gutti rece on ni u Tottenhamu nije glavni igrac.
Salim se normalno,al neam pojma koji ce k on u Realu?
Kao sto Gutti rece on ni u Tottenhamu nije glavni igrac.
I tolike novce da za njega daju, 40 mil
sreća pa nisu iz moga džepa
Zaista niti ja ne znam zašto ga dovodi, ne vjerujem da će mijenjat sistem igre radi njega, ko zna, vizije su čudo, volio bih da se isplati, itekako da bih volio, al ne znam

Zaista niti ja ne znam zašto ga dovodi, ne vjerujem da će mijenjat sistem igre radi njega, ko zna, vizije su čudo, volio bih da se isplati, itekako da bih volio, al ne znam

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja negdje pročitah da je Sahin taj koji koči ovaj transfer. Naime, on ne želi igrati u Tottenhamu, a Realova ponuda je Carvalho, Sahin + nešto novca za Luku Modrića. Eh, koliko istine ima u ovome, to već ne bih znao reći. Uglavnom, ovdje je glavni gubitnik Sahin, jer je iz Dortmunda otišao u Real kako bi igrao na najvišem nivou, a evo šta mu se dešava. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Upravo tako, ta kombinacija Sahin i Carvalho i novac je zapravo prijedlog Tottenhama, koji je postavio kao uslovMonolog je napisao/la:Ja negdje pročitah da je Sahin taj koji koči ovaj transfer. Naime, on ne želi igrati u Tottenhamu, a Realova ponuda je Carvalho, Sahin + nešto novca za Luku Modrića. Eh, koliko istine ima u ovome, to već ne bih znao reći. Uglavnom, ovdje je glavni gubitnik Sahin, jer je iz Dortmunda otišao u Real kako bi igrao na najvišem nivou, a evo šta mu se dešava.
Međutim, baš neki dan čitam izjavu na ss.ba od Sahina, da se osjeća izvrsno u Madridu i da živi san, za koji ne bi volio u dogledno vrijeme da se prekine,
Ova izjava zapravo samo potvrđuje tvoje slutnje
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ja nisam jos citao sta Mourinho misli o potrebi Real Madrida za pojacanjima,a ako je negdje izjavio da zeli Luku u Madridu ne znam tko to na planeti ima pravo sumnjati u njegov izbor igraca, licno sumnjam u te price o Sahinu,mislim da ce on ostati.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.