Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Rafael potpisao novi 4 godisnji ugovor. 

- majestic24
- Kontakt:
João Filipe Iria Santos MoutinhoRedDevilS je napisao/la:Moutinho vidim na Oficial da se povezujemo sa njim tako da bi nam on dobro dosao kao kreativac igre samo ne znam koliko je star..
U septembtru ce imati punih 26 godina.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sta sam ja rekao za Jetra. Mali je po meni najveci talenat sto se lijevog boka tice, mozda cak i oba beka. Na Euru je malo probij'o koliko je inace prodoran, a samo da je likom isti, rekli bi da je Evrin dvojnik, bar po meni oba igraju istu igru.RedDevilS je napisao/la:Ma moze i Jetro samo nek ga Fergie dovede i da zakljucimo oko beka vise..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kad ste već navalili na tu priču oko lijevog beka, da se ubacim malo i da ponovim već rečeno. Jetro Willems. Nepunih 18 godina. Mašina, zvijer, novi Evra. Za nekih 10-ak miliona ga dovest i onda u miru čekat Evrin odlazak. Btw, ne znam zašto (skoro) svi otpisuju Fabia.Znači, dovede se Willems + Fabio koji je već tu i pitanje lijevog beka riješeno za sljedećih 10 godina (od Evrinog odlaska, ofc).
![]()
Willemsa bi bilo bolje što prije kupiti, dok je cijena koliko-toliko prihvatljiva. On bi taman bio spreman (ako već nije) za najviši nivo za neke 2-3 godine, dakle nakon Evrinog (eventualnog) odlaska.
I onda samo ostane kretaivac i cica mica gotova prica.

Mali je dragulj i vredniji je od der Wiela...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Van Der Wiel je overrated i to samo tako.
Sad nekad će mu 26 godina, u 9 mjesecu čini mi se.RedDevilS je napisao/la:Moutinho vidim na Oficial da se povezujemo sa njim tako da bi nam on dobro dosao kao kreativac igre samo ne znam koliko je star..
Volim Zrinjski Volim Mostar !
Hvala za odgovor.orLL je napisao/la:Sad nekad će mu 26 godina, u 9 mjesecu čini mi se.RedDevilS je napisao/la:Moutinho vidim na Oficial da se povezujemo sa njim tako da bi nam on dobro dosao kao kreativac igre samo ne znam koliko je star..
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Netreba vama nikakav Moutunho imate vi Claverlia...čovjek je igračina samo ona povrijeda ga je sjebala al bice on jos jacii .. 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Odlicno! Jos cekam Nania.Narin je napisao/la:Rafael potpisao novi 4 godisnji ugovor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Drugaciji su oni igraci...moutinho je "kombinovan igrac"..igra i napad i obranu,dok cleverly igra samo napadSGLS je napisao/la:Netreba vama nikakav Moutunho imate vi Claverlia...čovjek je igračina samo ona povrijeda ga je sjebala al bice on jos jacii ..
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Naravno treba njega dovesti hajde SAF kreni u akciju pribliznu kao sto radi Roman..Come'on!! 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Cleverleyu ne vjerujem ni sekunde. Ne mozemo se uzdat u igraca koji ima toliko povreda, i to vise sezona. Svaka njemu cast kad je zdrav, ali to nije dovoljno cesto.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Htio sam ja spomenut druga @Arnelinha. Sjećam se da si ga još prije par mjeseci spominj'o. Mnogi smo ga tek na Euro-u bolje upoznali. Mali je stroj.Arnelinho je napisao/la:Sta sam ja rekao za Jetra. Mali je po meni najveci talenat sto se lijevog boka tice, mozda cak i oba beka. Na Euru je malo probij'o koliko je inace prodoran, a samo da je likom isti, rekli bi da je Evrin dvojnik, bar po meni oba igraju istu igru.
Mali je dragulj i vredniji je od der Wiela...

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Al' Cleverly kad je zdrav igra presimpatican fudbal. Gledao sam i ovog Powella i Cleverlya (prvog samo jednom) i sto se tice kretanja, nacina razmisljanja i igre Tom bi meni uvijek imao prednost u odnosu na Nicka.
Davno sam j rek'o da ovu Englesku repku treba razybat i upariti na sredini Toma i Jacka. Ja jedva cekam da vidim tu veznu liniju Engleza, mozda mi postanu i simpaticni.
@Patrice Evra: Hvala drug, kao i da jesi.
Davno sam j rek'o da ovu Englesku repku treba razybat i upariti na sredini Toma i Jacka. Ja jedva cekam da vidim tu veznu liniju Engleza, mozda mi postanu i simpaticni.

@Patrice Evra: Hvala drug, kao i da jesi.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
hajmo svi koji imate fejs prijavite ovu stranicu da je uklnoe https://www.facebook.com/pages/I-like-t ... 7221946617
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Done.CLS je napisao/la:hajmo svi koji imate fejs prijavite ovu stranicu da je uklnoe https://www.facebook.com/pages/I-like-t ... 7221946617
Evo Cleverley i Giggs na spisku igraca za Olimpijadu. Volio bi vise da odrade citave pripreme sa Unitedom, ali eto. Samo se nadam da nece bit povreda.

Otisao je na posudbu...
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Mali nek je sa srecom i da se sto bolje pokazes u novom klubu..Martex je napisao/la:
Otisao je na posudbu...

- red devil88
- Kontakt:
Ne znam sto ga salju na posudbu kad je god igrao igrao je jako dobro a i nemamo mi sad nekih alternativa na toj poziciji pa da ga mozemo tek tako slati na posudbu ovo mi je bas glup potez.RedDevilS je napisao/la:Mali nek je sa srecom i da se sto bolje pokazes u novom klubu..Martex je napisao/la:
Otisao je na posudbu...
Glory Glory Man United !!! 

Jbg znam da nemamo ali sta ces SAF zna sta radi i mi se moramo sloziti sa tim.
Valjda ce biti sad nekih novih imena na OT-u zavrsen je Euro..

Valjda ce biti sad nekih novih imena na OT-u zavrsen je Euro..

Neka, treba Fabiu utakmica, ima problema sa povredama. Ne treba nam jos jedan takav. Mislim da ce doc Nathaniel Clyne iz Crystal Palacea, on moze igrat na oba beka. A mozda dodje i taj crni Baines, iako se nadam da nece. Ovo ce u svakom slucaju bit dobro za Fabia, jer je samo pred kraj pretprosle sezone bio standardan, a inace je vrlo malo igrao. Samo se nadam da nece QPR kupit Taiwa ili nekok drugog beka.red devil88 je napisao/la:Ne znam sto ga salju na posudbu kad je god igrao igrao je jako dobro a i nemamo mi sad nekih alternativa na toj poziciji pa da ga mozemo tek tako slati na posudbu ovo mi je bas glup potez.RedDevilS je napisao/la:Mali nek je sa srecom i da se sto bolje pokazes u novom klubu..Martex je napisao/la:
Otisao je na posudbu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.