FORZA VELEZ

Zna se ko je sponzor Veležu, ne vjerujem da je Adidas zainteresiran da Veležu ponudi sponzorski ugovor na taj načinAlemC85 je napisao/la:![]()
![]()
šta ovo naši momci igrali u adidasovim dresovima? zar će i seniori igrati u istim?
znam da je VELEŽU sponzor srbijanska firma NAAI, ako se ne varam, pa se pitam šta momci rade u adidasovim dresovima. možda im je ove dresove nabavio i poklonio mili hadžiabdić?zizu1991 je napisao/la:Zna se ko je sponzor Veležu, ne vjerujem da je Adidas zainteresiran da Veležu ponudi sponzorski ugovor na taj načinAlemC85 je napisao/la:![]()
![]()
šta ovo naši momci igrali u adidasovim dresovima? zar će i seniori igrati u istim?
AlemC85 je napisao/la:
znam da je VELEŽU sponzor srbijanska firma NAAI, ako se ne varam, pa se pitam šta momci rade u adidasovim dresovima. možda im je ove dresove nabavio i poklonio mili hadžiabdić?
I ja se nadamzizu1991 je napisao/la:Nadamo se da će Velež imati sreće, i neće proći u ždrijebu za Premier ligu k'o Stoke city u Premiershipu
To je ono, kada vi nećete da igrate, mi ćemoMaestro^^ je napisao/la:Nasi kadeti zauzeli 8. mjesto . Izgubili od Wupertala 2-0 , oba autogola.
Imam jedan takav prijeratni. STARA ŠKOLA ! Prejak dres.VELEZDOGROBA je napisao/la:dresove je od nekog dobio dzenan zaimovic inace trener kadeta.
samo je odradjena reklama
extra dobro izgledaju
da bogdo i prvi tim gledamo u adidas opremi ubuduce.
malo po malo se mora vracati stari obicaji a adidas je i prije rata bio jedan od zastitnih znakova nasih rodjenih
ispravite me ako grijesim
Šta će igrati u adidasovoj opremi, kada repka igra u Legea, a ne da Velež igra u AdidasovojVELEZDOGROBA je napisao/la: malo po malo se mora vracati stari obicaji a adidas je i prije rata bio jedan od zastitnih znakova nasih rodjenih
jes jes, za njihovog mandata bus se kupio.zizu1991 je napisao/la:Najveći napredak u radu uprave je kupovina autobusa, za kojeg su navijači skupili pare, i kupili ga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.