Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Civa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Civa » 01 jul 2012, 12:10

Ma kakvi Mark Daviesi , Adam Johnson da hoce Real M. dovest Modrica da onda mozemo vratit Alonsa i cao :lol:
Tako blizu, a tako daleko.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 01 jul 2012, 13:11

Možeš li mi objasniti razliku između Affelaya i Adama?
Gdje je to Affelay bio klasa i kakvu je to on sezonu imao iza sebe?
Kada pogledamo prošlu sezonu oba navedena nogometaša nisu pružili partije kakve se od njih očekuju (AJ - isuviše jaka konkurencija; IA - ozljeda ga je spriječila da dokaže svoju klasu). U svome postu sam fino naveo "dok klasu Afellaya svi ljubitelji nogometa jako dobro znaju." Dakle, mislio sam na njegovu cjelokupnu karijeru, a ne samo sezonu 11´12.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2012, 13:59

slika
Između su još dvije utakmice:
Treće kolo kvalifikacija, prva utakmica 02.08.2012.
Treće kolo kvalifikacija, druga utakmica 09.08.2012.

Dakle, za 20 dana prva utakmica pod vodstvom BR. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 01 jul 2012, 16:24

Ako Barselona dovede Neymara Afelaj ce biti na prodaju. Smjesno je porediti Adama J. i Afelaja, Afelaj je za bar 2je klase kvalitetniji i talentovaniji igrac. Mnogo se spekulise ali nicemu ne treba vjerovati.
Sa Sigurdsonom treba prekinuti sve dogovore i okrenuti se nekim drugim igracima pokusati dovesti neke od ovih igraca: Ben Arfa, Eriksen, Remirez, Loris, Valbuena, Sahin, Muniain, Belhanda. Toliko dobrih igraca koje mozemo dovesti sto zapinjati za neke koji se premisljaju..

BTW.

Liverpool Hijack Chelsea Bid For Stevan Jovetic. Fee 22m Agreed.

**** : Clubcall.com

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 01 jul 2012, 17:20

Samo se mogu nasmijati na ove nabrojane igrace....Od svih njih jedino moguci dolazak je Belhanda i Eriksena, nikoga vise o navedenih...

Jovetich :lol: :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jul 2012, 17:38

Brynjar Ingi Erluson ‏@brynjarerluson
Hearing that Gylfi will reveal that he wants to join Liverpool FC instead of Tottenham Hotspur. Deal to be confirmed tomorrow #rumour
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2012, 17:50

Izgleda mnogi ne znaju da je Affelay stariji skoro 2 godine od Adama i izgleda da mnogi ne znaju da je Affelay odigrao prošle sezone samo 5 utakmica za Barcelonu a Adam 26 za City ( 7 golova i 4 asistencije ). Vrhunac Affelayeve karijere je bilo neprodužavanje ugovora na početku sezone sa matičnim klubom, koji mu je dao u životu sve i još mu dali kapitensku traku kako bi ga bolje prodali. Da je Affelay došao u Liverpool prije dvije godine to bi druga stvar bila.
Adam Johsnon je u karijeri bio povrijeđen malo manje od mjesec dana a Affelay skoro godinu dana ( u ligi u kojoj se igra manje grublje, gdje se svaki faul svira, gdje duel igra nije dozvoljena ... ). Adamu nije potrebna adaptacija, dok Affelayu jeste.
Klasa su Gerard, Lampard, Terry, Drogba, Gyggs, Rooney, Iniesta, Messi, Xavi ... ne znam stvarno kako Affelaya možete stavljati u isti koš sa njima? :?

Ma daje dovesti Lorisa a Reinu utrpati Milanu, dovesti još Ramiresa i Adama a Bellamyiju, Maxiju, Joe Colu, Aquilaniju, Pachecu, Spearingu, Wilsonu pokazati izlaz sa Anfielda.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 01 jul 2012, 18:41

Lyon president Jean-Michel Aulas has revealed goalkeeper Hugo Lloris will be allowed to leave the club for the right price.
Znači za jedno 15-20m mislim da bi se mogao dovesti. Trenutno u daleko boljoj formi od Reine, kao što reče Rizo, da je Reinu uvaliti Milanu nekako i mislim da bi onda postojala velika šansa da Lloris dođe u Liverpoolu.

Sigurdsson još ništa nije odlučio, uprkos svemu, ja vjerujem da će on doći u Liverpool, a samo je skysport objavio da će on ići u Tottenham, mada i oni mogu nekada pogriješiti. :D
Sterling on Rodgers: "It's actually quite a good trade because he wanted me to come down to Swansea on loan (last season)"
Ovo vjerovatno znači da će od naredne sezone, Sterling, igrati mnogo mnogo više neko kod Kennya.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 01 jul 2012, 18:54

Lloris, Johnson, Moses, Sigurdsson, Ramirez - imena koja se najviše dovode u kontekst sa Redsima.

Eh, mišljenja sam kako bi' svaki navedeni igrač bio idealno pojačanje za Liverpool, al' naravno do sada smo se mnogo puta opekli sa transferima tako da moramo biti vrlo oprezni.
Pozicija vratara u ovom trenutku nam djeluje jako primamljiva jer vrlo dobro znamo kako je Reina u jako lošoj formi, te da bi nam Lloris jako dobro došao. Eventualnim transferom Reine u Milan vrlo je moguće da na Anfieldu gledamo Hugu, al' naravno uz LFC još su interes pokazali Gunnersi & Spursi tako da će biti veoma zanimljiva bitka za ovog vratara.
U ovom trenutku je Liverpoolu neophodno jedno vrhunsko krilo, a u kontekst se dovode većinom igrači iz Premiershipa (navedeni na početku teksta + Afellay). Lično sam mišljenja kako je u ovom trenutku najbolje rješenje Afellay koji iza sebe ima jako lošu sezonu (ozljeda), al' je sada potpuno oporavljen. Naravno, u Barceloni ga čeka jako teška konkurencija (Pedro, Alexis, Tello), te je za očekivati da ovaj krilni nogometaš promijeni sredinu. Nadam se kako ima istine u ovome, te da bi' ga od naredne sezone mogli gledati u dresu Liverpoola.
I, naravno, za kraj igrač koji se i najviše spominjao u Otočkim medijima kao novo pojačanje kluba sa Merseysidea. U pitanju je Gaston Ramirez, vezni nogometaš Bologne i reprezentativac Urugvaja (suigrač Coatesa i Suareza). Mnogi su već proglasili Gastona kao novog igrača Redsa, al' ipak to još nije gotova stvar, a u utrku za ovim playmakerom se uključio i Inter. Tržišna vrijednost ovog nogometaša varira između £15/20m. Mnogi će reći da je u pitanju jako velika cifra, al' ovaj momak je u Calciu u prošloj sezoni radio čuda, te je važio za jednog od najboljih igrača Serie A.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 01 jul 2012, 20:37

Evo citam ove vase rasprave, spominjte neka imena i dalje...

Mozete li mi napisati, prema vasem licnom misljenju, objektivnom naravno koji ce igraci doci i po kojim cijenama ?

Hvala lijepa!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 jul 2012, 20:53

neo je napisao/la:Evo citam ove vase rasprave, spominjte neka imena i dalje...

Mozete li mi napisati, prema vasem licnom misljenju, objektivnom naravno koji ce igraci doci i po kojim cijenama ?

Hvala lijepa!
to je veoma tesko prognozirati jer FSG grupa radi sve iza zatvoreni vrata tako da se jediino moze nagadjati cijena igraca al bi sa BR i ostalim cijene trebale ostati realne a ne kao prosle sezone sa Cammoliem davati 20+mil za lose igrace
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 jul 2012, 21:49

Šta bi sa špekulacijam vezano za Sturridgea ? Mislio sam da je Rodgers ozbiljniji u vezi njega.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2012, 00:02

**** te smuci mi se kad uđem na fb svaki drugi navijac ili grupa o liverpoolu su preplavljeni slikama spanaca posebno torresa i reine. ne kontam sta je ovim navijacima liverpoola pa su ovoliko opsjednuti spanijom. vjerovatno ce ako se rodgers pokaze kao dobar vecina njih vremenom postati navijaci svjeverne irske.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2012, 00:17

fera je napisao/la:**** te smuci mi se kad uđem na fb svaki drugi navijac ili grupa o liverpoolu su preplavljeni slikama spanaca posebno torresa i reine. ne kontam sta je ovim navijacima liverpoola pa su ovoliko opsjednuti spanijom. vjerovatno ce ako se rodgers pokaze kao dobar vecina njih vremenom postati navijaci svjeverne irske.
Ma ja kad ovu spaniju vidim, jedino za Alonsom zalim....Ja uopste u toj reprezentaciji ne vidim neki znacaj za LFC, pogotovo sto se ni Reina nije nesto naigrao... :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 jul 2012, 00:19

fera je napisao/la:**** te smuci mi se kad uđem na fb svaki drugi navijac ili grupa o liverpoolu su preplavljeni slikama spanaca posebno torresa i reine. ne kontam sta je ovim navijacima liverpoola pa su ovoliko opsjednuti spanijom. vjerovatno ce ako se rodgers pokaze kao dobar vecina njih vremenom postati navijaci svjeverne irske.
potpuno se slažem, kako nekome tores može biti drag poslije onako seljačkog poteza? to mi nikad u životu neće biti jasno.

fera druže, što te to nije bilo dugo?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2012, 00:33

Carlo je napisao/la:
potpuno se slažem, kako nekome tores može biti drag poslije onako seljačkog poteza? to mi nikad u životu neće biti jasno.

fera druže, što te to nije bilo dugo?
tu sam ja citam postove... nemam sta pametno da kazem a ne pratim ove traceve oko transfera vise tako da i nema neke potrebe da pisem :D
ne sviđa mi se sta fsg radi od kluba i u kojem smijeru idemo ali eto nadam se da ce nas proci pehovi i da ce ovaj rodgers neke promijene donijeti

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jul 2012, 00:34

Kad se sjetim kada sam prizivao 21-godišnjeg Albu u Liverpool, sada prerasta u jednog od najboljih lijevih bekova. Ponekad zaista poželim da imam dan-dva da u Liverpool dovedem igrače po želji. :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2012, 01:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad se sjetim kada sam prizivao 21-godišnjeg Albu u Liverpool, sada prerasta u jednog od najboljih lijevih bekova. Ponekad zaista poželim da imam dan-dva da u Liverpool dovedem igrače po želji. :lol:
bas sam te se sjetio gledajuci albu na ovom prvenstvu. ja i ne volim bas te spance cak ni ove sto igraju ili su igrali u liverpoolu a i kakve su sanse da bile da mi dovedemo albu pored igracina kao sto su arbeloa i enrique :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 jul 2012, 11:14

Nisam neki fan Reine, ali poštujem ga zbog ovakvih stvari. Jedini igrač kojem je naumpao Miki, vjerovatno jer je Liverpoolov nekadašnji igrač, ali svaka mu čast.
slika

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 jul 2012, 11:27

Nije tacno , ne preuvelicaji.
Ramos i Fabregas su imali takodjer majce sa posvetom Mikiju i Preciadu.
Nakon toga citav tim je nosio te majee.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.