Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pirlo je proglasen .messilla je napisao/la:Jel Iniesta vise proglasen za najboljeg igraca turnira, led ih **** ?![]()
Facepalm za UEFU i kvazi-strucnjake.juznjak> je napisao/la:Pirlo je proglasen .messilla je napisao/la:Jel Iniesta vise proglasen za najboljeg igraca turnira, led ih **** ?![]()
Upravo tako.D10S je napisao/la:Nije jos niko zvanicno proglasen najboljim igracem Eura. To ce se znati sutra, prekosutra.
Salim se bamessilla je napisao/la:Facepalm za UEFU i kvazi-strucnjake.juznjak> je napisao/la:Pirlo je proglasen .messilla je napisao/la:Jel Iniesta vise proglasen za najboljeg igraca turnira, led ih **** ?![]()
A đe ArbeloaD10S je napisao/la:Nije jos niko zvanicno proglasen najboljim igracem Eura. To ce se znati sutra, prekosutra.
Po meni pet najboljih: Ronaldo, Ramos, Iker, Pepe, Khedira.
Pirla veceras u finalu kad najviše treba, ni na mapijuznjak> je napisao/la:Pirlo je proglasen .messilla je napisao/la:Jel Iniesta vise proglasen za najboljeg igraca turnira, led ih **** ?![]()
Ko? Pirlo?xaviesta je napisao/la:Zar nije odigrao najbolje?
Eh prvi dio zadnje recenice je kljucan u ovoj raspravi.xaviesta je napisao/la:Sveukupno gledano najbolje je odigrao, u finalu nije mogao sam ali jbg ni Messi ne moze sam. Naravno nagrada ide u ruke pobjednika, eh sada bi se o tome mogli raspravljati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.