Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo je trazio da izvede 5. penal. Bolje je reci odlucio posto cini mi se ima veca ovlastenja u repki od Benta. Namjera mu je naravno bila, da u slucaju da ga pogodi, a Portugal prodje, sutra osvane na svim mogucim i nemogucim naslovnim stranama sirom svijeta u ulozi nenadjebivog heroja. Medjutim, do penala nije ni dosl'o, pala je koja teska rijec u svlacionici, vjerovatno mu je neko i prigovorio zasto nije pucao penal ranije a ne neki stoper Zenita, Ronaldu puk'o film: Yebem i vas i reprezentaciju. Sjeo u privatni avion i kuci. Kakva pekara i gluposti 

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
U Plzenu inace zivi veliki broj Albanaca.Jedan od njih je rodjak sa Majcine strane Ronaldu.Ovaj ga je morao posjetiti ali iskljucivo da bi dosao na te cuvene kifljice.Poznati pekar Mehmedi je naravno napekao i za ponjet pa je Ronaldo zakasnio na let da bi svojoj djevojci i ostatku familije donio cuvene Mehmedijeve kifljice.Mulder je napisao/la:Ronaldo je trazio da izvede 5. penal. Bolje je reci odlucio posto cini mi se ima veca ovlastenja u repki od Benta. Namjera mu je naravno bila, da u slucaju da ga pogodi, a Portugal prodje, sutra osvane na svim mogucim i nemogucim naslovnim stranama sirom svijeta u ulozi nenadjebivog heroja. Medjutim, do penala nije ni dosl'o, pala je koja teska rijec u svlacionici, vjerovatno mu je neko i prigovorio zasto nije pucao penal ranije a ne neki stoper Zenita, Ronaldu puk'o film: Yebem i vas i reprezentaciju. Sjeo u privatni avion i kuci. Kakva pekara i gluposti
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
kifljice
Dobro rečeno, ima logike!

Dobro rečeno, ima logike!

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
kakav paksu je ovaj nani
Pa **** ti ja mater glupu ne pricaju se stvari iz "svlacionice" taman da je neko nekog ubio... Cudi me da su dosli do polufinala.

[youtube][/youtube]
Zašto da vas čudi išta od Nanijeve (ne)inteligencije..
I kakve veze ima više što je pucao 5. penal, i Fabregas je isto uradio, samo eto, imao je sreću pa je njegov šut odlučio, htio je i CR istu stvar
Zašto da vas čudi išta od Nanijeve (ne)inteligencije..
I kakve veze ima više što je pucao 5. penal, i Fabregas je isto uradio, samo eto, imao je sreću pa je njegov šut odlučio, htio je i CR istu stvar

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ma zloqrci će nać mahanu i pečenom bifteku sa krompirom i kriglom piva,mani se gofana i da je Ronaldo pucao i izbacio Španiju ona hercegovačka sramota mandorx and co. bi pronašli nešto za olajavanje,
psi laju karavane prolaze uvijek bilo.
psi laju karavane prolaze uvijek bilo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma Bento je određivao na klupi ko će kad šutirati, ko je gledao utakmicu i izvođenje penala to je mogao vidjeti. Nije baš da volim Penalda pa da ga zato pravdam.
A to da su ga ostavili na aerodromu, ako je istina ne čudim se jer tu divu trpiti na putu kući i nije baš najlakše.
A to da su ga ostavili na aerodromu, ako je istina ne čudim se jer tu divu trpiti na putu kući i nije baš najlakše.
Casillas, ARBELOA, Pepe, Ramos i Khedira u najboljem timu EUR-a. Dominacija.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Harrison je napisao/la:Casillas, ARBELOA, Pepe, Ramos i Khedira u najboljem timu EUR-a. Dominacija.![]()

Pa zaboravio si najboljeg strijelca EP.
FORZA NAPOLI
I Silva dolazi 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne mogu tu zabu da otvorim. Sta je unutra? 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Nevjerovatna lakoca u defanzivi, odise lucidnoscu u napadu, dominantan u skoku, dakle - impozantan. Jednom rijecju. Arbeloa.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ne znam da li ste čitali, pojavila se info na ss.ba da Man City za Silvu traži 80 mil eur

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dovodjene Silve bi po meni bila glupost.To bi bilo samo pretrpavanje igraca u veznom redu.I nevidim umjesto koga bi igrao ?zizu1991 je napisao/la:Ne znam da li ste čitali, pojavila se info na ss.ba da Man City za Silvu traži 80 mil eur![]()

Di Maria----Ozil----Ronaldo
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 02 jul 2012, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jos kad bi im kako dao kakve injekcije da cijelu sezonu budu imuni na ozljede, to bi bio vrh. Forma isto tako varira...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Kaka,Granero,Callejón,Sahin, i mozda jos jednog igraca kojem nebi smetalo da bude na klupi u slucaju da Sahin ode iz Reala.D10S je napisao/la:Jos kad bi im kako dao kakve injekcije da cijelu sezonu budu imuni na ozljede, to bi bio vrh. Forma isto tako varira...
Visca el Barça ! Mes que un club !
Za Ronalda smo dali te pare što ne i za Silvu 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ronaldo je Messi za Silvu.LBJ MVP je napisao/la:Za Ronalda smo dali te pare što ne i za Silvu

Čuj Silva 80M, 'ebo vas Perez, Abramović i sl.

A Silva je za Ronalda Higuain razumijemo se daklemandraX je napisao/la:Ronaldo je Messi za Silvu.LBJ MVP je napisao/la:Za Ronalda smo dali te pare što ne i za Silvu![]()
Čuj Silva 80M, 'ebo vas Perez, Abramović i sl.

Ma bolje dati 80 za Silvu nego 40 za Modrića i slične levate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.