U Napulju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
rio_Ferdy88 je napisao/la:HusreF se okrece (onaj pod zemljom, raHmet mu dusi) ko' ventilator, kol'ko ga ljudi prozivaju po forumu
Ma ovdje predstaviše Obalu Slonovače i Ganu kao neke fudbalske nacije, a samo su se 2x kvalifikovale za SP. Senegal, ako se ne varam, je samo jednom igrao i to 2002. godine.Genghis je napisao/la: Ja bi uvijek prije pogledao Njemacka - Spanija, Italija - Francuska, Engleska - Portugal nego Gana - J. Koreja, Japan - Kamerun ili Paragvaj - O. Slonovače - isključivo zbog kvaliteta ..
Konacno je stao na nasu stranuPatrickBateman je napisao/la:@D10S Sto si to promjenio avatar,gdje je Ronaldo ?
Ma meni je bila u polufinalu win-win situacija. Samo sam birao repku sa manje culesa u ekipiPatrickBateman je napisao/la:@D10S Sto si to promjenio avatar,gdje je Ronaldo ?
Pa i culesi/katalonci su španci, ha nisu rumuni ili grci jbg tiD10S je napisao/la:Ma meni je bila u polufinalu win-win situacija. Samo sam birao repku sa manje culesa u ekipiPatrickBateman je napisao/la:@D10S Sto si to promjenio avatar,gdje je Ronaldo ?I ovaj mi je avatar bio na onom original profilu prije nego je banovan.
A inace. Ne znas moju povijest sa reprezentacijom Spanije, bio sam za nju kada su bili "misevi" sa onim luzerskim mentalitetom i nosio Mendietin i Morientesov dres kada si iste mogao naci u jednoj od 250 prodavnica/standova. Otkako su primat preuzeli culesi u repci, malo su mi manje simpaticni, ali i dalje navijam za njih. Mada, to je vise prica za PP da ne spamam ovdje. Samo da ne bude zabune
http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... l/spa_ita/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa 4-3-3majestic24 je napisao/la:Kakav je ovo sastav u spanjolaca...iskreno,biti ce mi drago ako izgube. Del Bosque se previse pravi pametan s ovom formacijom 4-6
Ti porediš najjače evropske reprezentacije gdje igraju igrači iz najjjačih klubova Svijeta sa Ganom, Slonovačom itd.Genghis je napisao/la: Ja bi uvijek prije pogledao Njemacka - Spanija, Italija - Francuska, Engleska - Portugal nego Gana - J. Koreja, Japan - Kamerun ili Paragvaj - O. Slonovače - isključivo zbog kvaliteta ..
Nema šanse da su ove što sam ja pobrojao slabije od tog drugog rangaMonolog je napisao/la:Evropsko prvenstvo + Brazil i Argentina = najjače reprezentativno takmičenje. Na SP-u postoje ekipe koje su x puta slabije od evropskog "drugog" ranga, tako da... Previše je tu "levatskih" ekipa, ali se ipak najviše boduje (ipak je Svjetsko prvenstvo).
niko ti ovdje ne prodaje steam hahablazz je napisao/la:imal kakav kvalitetan steam za ovu utakmicu neda mi se slušati naše komentatore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.