Kazes sredinu, da ali koga ? Mene je samo strah da se Ferguson ne zaleti pa preplati Modrica kao sto je uradio sa Berbatovom...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Da, baš na taj mislim, odavno nije bilo boljeg dresa za furanje po gradu, fensi ovo onoRedDevilS je napisao/la:Bijeli mislis ovi sad novi 2012-13?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Bijeli je direktorski, a ovi stolnjaci mi uopšte nisu simpatični.![]()
PS.najbolji su vodafone ubjedljivooo!+100
Ma jasta ja nevjerujem nista vise dok neprocitam na Oficial stranici..SirAlexFerguson je napisao/la:Sad su u kombinaciji s nama spominje i Felaini, mislim da su to samo naklapanja novinara
Welcome, a sto se tice Bainesa nek dodje i onda traziti kreativca i to bi bilo to..GGMU!!neo je napisao/la:Samo da se prijavim
Nesto se spekulise da bi Bains mogao doci za 14 mil funti..nadam se da nece
Koga bi ti volio da je mladji i da ga Fergie moze dovesti,ali ne za preveliku sumu?Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam , zasto vi mislite da ce Ferguson dovesti Bainsa. Covjek ima 27 godina i ne bi bio prvi lijevi bek ,i nece biti jos 2-3 godine ...sto znaci da kad bude trebao igrati u prvoj postavi ,imat ce 29-30 godina , sto implicira da ce nam opet za 2-3 god trebati novi lijevi bek...Osim toga on vrijedi previse
moja zelja (sto se tice l.beka) je bio Alba , ali posto je otisao u Barcu mislim da je bolje da ne dovodimo nekog l.beka jer bi svaki vrijedio mnogo i ne bi bio bolji od Evre . Mislim da je bolje dovesti veznog , a ne "bacati" pare na Bainsa . Ne kazem ja da je on los , ali nam jednostavno ne treba - et to je moje misljenjeRedDevilS je napisao/la:Koga bi ti volio da je mladji i da ga Fergie moze dovesti,ali ne za preveliku sumu?Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam , zasto vi mislite da ce Ferguson dovesti Bainsa. Covjek ima 27 godina i ne bi bio prvi lijevi bek ,i nece biti jos 2-3 godine ...sto znaci da kad bude trebao igrati u prvoj postavi ,imat ce 29-30 godina , sto implicira da ce nam opet za 2-3 god trebati novi lijevi bek...Osim toga on vrijedi previse
Burazeru mora se kupiti i bek jer je Evra star nemoze igrati 100 godina...Gusar1995 je napisao/la:moja zelja (sto se tice l.beka) je bio Alba , ali posto je otisao u Barcu mislim da je bolje da ne dovodimo nekog l.beka jer bi svaki vrijedio mnogo i ne bi bio bolji od Evre . Mislim da je bolje dovesti veznog , a ne "bacati" pare na Bainsa . Ne kazem ja da je on los , ali nam jednostavno ne treba - et to je moje misljenjeRedDevilS je napisao/la:Koga bi ti volio da je mladji i da ga Fergie moze dovesti,ali ne za preveliku sumu?Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam , zasto vi mislite da ce Ferguson dovesti Bainsa. Covjek ima 27 godina i ne bi bio prvi lijevi bek ,i nece biti jos 2-3 godine ...sto znaci da kad bude trebao igrati u prvoj postavi ,imat ce 29-30 godina , sto implicira da ce nam opet za 2-3 god trebati novi lijevi bek...Osim toga on vrijedi previse
Ma moze i Jetro samo nek ga Fergie dovede i da zakljucimo oko beka vise..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kad ste već navalili na tu priču oko lijevog beka, da se ubacim malo i da ponovim već rečeno. Jetro Willems. Nepunih 18 godina. Mašina, zvijer, novi Evra. Za nekih 10-ak miliona ga dovest i onda u miru čekat Evrin odlazak. Btw, ne znam zašto (skoro) svi otpisuju Fabia.Znači, dovede se Willems + Fabio koji je već tu i pitanje lijevog beka riješeno za sljedećih 10 godina (od Evrinog odlaska, ofc).
![]()
Willemsa bi bilo bolje što prije kupiti, dok je cijena koliko-toliko prihvatljiva. On bi taman bio spreman (ako već nije) za najviši nivo za neke 2-3 godine, dakle nakon Evrinog (eventualnog) odlaska.
Sumnjam. Pogba je bio najblizi, a svi znamo sta se tu desava. Bilo je price i o Will Keanu, ali i on se ozbiljno povrijedio i mislim da je out vise od pola godine. Mozda Fryers, iako sam cuo neke spekulacije da ce i njega prodat, a i nije neki ekstra potencijal. Mislim da su najveci talenti u klubu trenutno Barmby, Daehli i Januzaj, ali svi su oni previse mladi trenutno.Gusar1995 je napisao/la:nego zna li neko da li ce neko iz rezervi (neki mladi) preci u prvi tim ?
aa onaj talijan Petruci(nezz tacno kako se pise) ?Cartman je napisao/la:Sumnjam. Pogba je bio najblizi, a svi znamo sta se tu desava. Bilo je price i o Will Keanu, ali i on se ozbiljno povrijedio i mislim da je out vise od pola godine. Mozda Fryers, iako sam cuo neke spekulacije da ce i njega prodat, a i nije neki ekstra potencijal. Mislim da su najveci talenti u klubu trenutno Barmby, Daehli i Januzaj, ali svi su oni previse mladi trenutno.Gusar1995 je napisao/la:nego zna li neko da li ce neko iz rezervi (neki mladi) preci u prvi tim ?
I on bi trebao bit tu negdje, ali lik je imao mnogo povreda, i tek je se prosle sezone vratio. Mislim da ce na posudbu sad, ili ce dobit nesto prilika. Bio je velik talenat, sad ne znam hoce li moc nadoknadit izgubljeno vrijeme radi povreda. Eto zaboravio sam i ovog Powella sto dolazi iz Crewea, kaze Fergie da ce na pripreme sa prvim timom.Gusar1995 je napisao/la:aa onaj talijan Petruci(nezz tacno kako se pise) ?Cartman je napisao/la:Sumnjam. Pogba je bio najblizi, a svi znamo sta se tu desava. Bilo je price i o Will Keanu, ali i on se ozbiljno povrijedio i mislim da je out vise od pola godine. Mozda Fryers, iako sam cuo neke spekulacije da ce i njega prodat, a i nije neki ekstra potencijal. Mislim da su najveci talenti u klubu trenutno Barmby, Daehli i Januzaj, ali svi su oni previse mladi trenutno.Gusar1995 je napisao/la:nego zna li neko da li ce neko iz rezervi (neki mladi) preci u prvi tim ?
mislim da trebali puno vise igraca iz nase akademije da saljemo u prvi tim... jer je ne moguce da nema talenataCartman je napisao/la: I on bi trebao bit tu negdje, ali lik je imao mnogo povreda, i tek je se prosle sezone vratio. Mislim da ce na posudbu sad, ili ce dobit nesto prilika. Bio je velik talenat, sad ne znam hoce li moc nadoknadit izgubljeno vrijeme radi povreda. Eto zaboravio sam i ovog Powella sto dolazi iz Crewea, kaze Fergie da ce na pripreme sa prvim timom.
@motty: Bilo bi stvarno zalosno, ali nema jos potvrde i nadam se da nije istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.