Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

neo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la neo » 01 jul 2012, 00:33

Hvala hvala :) Bio sam aktivan "anamo na onom kiksu" na "nasoj" temi dok ne nadjoh ovu ovde zajednicu :)

Kazes sredinu, da ali koga ? Mene je samo strah da se Ferguson ne zaleti pa preplati Modrica kao sto je uradio sa Berbatovom...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 01 jul 2012, 02:22

RedDevilS je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Bijeli je direktorski, a ovi stolnjaci mi uopšte nisu simpatični.
Bijeli mislis ovi sad novi 2012-13? :mrgreen:
PS.najbolji su vodafone ubjedljivooo!+100 :D
Da, baš na taj mislim, odavno nije bilo boljeg dresa za furanje po gradu, fensi ovo ono :mrgreen:

Slažem se da su najbolji Vodafone, samo u njima smo uglavnom najgore igrali, baksuzni :lol:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 jul 2012, 09:39

Sad su u kombinaciji s nama spominje i Felaini, mislim da su to samo naklapanja novinara
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 12:09

SirAlexFerguson je napisao/la:Sad su u kombinaciji s nama spominje i Felaini, mislim da su to samo naklapanja novinara
Ma jasta ja nevjerujem nista vise dok neprocitam na Oficial stranici.. :D
@NP jesu bili bas baksuzni slazem se,ali dizajn je najbolji.. :lol: ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 12:21

neo je napisao/la:Samo da se prijavim :D
Nesto se spekulise da bi Bains mogao doci za 14 mil funti..nadam se da nece :D
Welcome, a sto se tice Bainesa nek dodje i onda traziti kreativca i to bi bilo to..GGMU!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 jul 2012, 12:52

ja ne znam , zasto vi mislite da ce Ferguson dovesti Bainsa. Covjek ima 27 godina i ne bi bio prvi lijevi bek ,i nece biti jos 2-3 godine ...sto znaci da kad bude trebao igrati u prvoj postavi ,imat ce 29-30 godina , sto implicira da ce nam opet za 2-3 god trebati novi lijevi bek...Osim toga on vrijedi previse :o

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 12:56

Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam , zasto vi mislite da ce Ferguson dovesti Bainsa. Covjek ima 27 godina i ne bi bio prvi lijevi bek ,i nece biti jos 2-3 godine ...sto znaci da kad bude trebao igrati u prvoj postavi ,imat ce 29-30 godina , sto implicira da ce nam opet za 2-3 god trebati novi lijevi bek...Osim toga on vrijedi previse :o
Koga bi ti volio da je mladji i da ga Fergie moze dovesti,ali ne za preveliku sumu?

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 jul 2012, 13:02

RedDevilS je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:ja ne znam , zasto vi mislite da ce Ferguson dovesti Bainsa. Covjek ima 27 godina i ne bi bio prvi lijevi bek ,i nece biti jos 2-3 godine ...sto znaci da kad bude trebao igrati u prvoj postavi ,imat ce 29-30 godina , sto implicira da ce nam opet za 2-3 god trebati novi lijevi bek...Osim toga on vrijedi previse :o
Koga bi ti volio da je mladji i da ga Fergie moze dovesti,ali ne za preveliku sumu?
moja zelja (sto se tice l.beka) je bio Alba , ali posto je otisao u Barcu mislim da je bolje da ne dovodimo nekog l.beka jer bi svaki vrijedio mnogo i ne bi bio bolji od Evre . Mislim da je bolje dovesti veznog , a ne "bacati" pare na Bainsa . Ne kazem ja da je on los , ali nam jednostavno ne treba - et to je moje misljenje

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 13:09

Gusar1995 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
moja zelja (sto se tice l.beka) je bio Alba , ali posto je otisao u Barcu mislim da je bolje da ne dovodimo nekog l.beka jer bi svaki vrijedio mnogo i ne bi bio bolji od Evre . Mislim da je bolje dovesti veznog , a ne "bacati" pare na Bainsa . Ne kazem ja da je on los , ali nam jednostavno ne treba - et to je moje misljenje
Burazeru mora se kupiti i bek jer je Evra star nemoze igrati 100 godina... ;)
Baines jes sad u godinama, tako da vise i sam ne znam koga dovesti od beka da je mlad :roll:

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 jul 2012, 13:12

Da mi imamo para pa haaj, al' nemamo prema tome :?

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 01 jul 2012, 13:13

Kad ste već navalili na tu priču oko lijevog beka, da se ubacim malo i da ponovim već rečeno. Jetro Willems. Nepunih 18 godina. Mašina, zvijer, novi Evra. Za nekih 10-ak miliona ga dovest i onda u miru čekat Evrin odlazak. Btw, ne znam zašto (skoro) svi otpisuju Fabia. :roll: Znači, dovede se Willems + Fabio koji je već tu i pitanje lijevog beka riješeno za sljedećih 10 godina (od Evrinog odlaska, ofc). :)
Willemsa bi bilo bolje što prije kupiti, dok je cijena koliko-toliko prihvatljiva. On bi taman bio spreman (ako već nije :mrgreen: ) za najviši nivo za neke 2-3 godine, dakle nakon Evrinog (eventualnog) odlaska.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 jul 2012, 13:17

slazem se sto se tice Fabia... nije on uopste los , ali ne dobiva prilike cesto jer je Evra prejak :)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 13:19

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Kad ste već navalili na tu priču oko lijevog beka, da se ubacim malo i da ponovim već rečeno. Jetro Willems. Nepunih 18 godina. Mašina, zvijer, novi Evra. Za nekih 10-ak miliona ga dovest i onda u miru čekat Evrin odlazak. Btw, ne znam zašto (skoro) svi otpisuju Fabia. :roll: Znači, dovede se Willems + Fabio koji je već tu i pitanje lijevog beka riješeno za sljedećih 10 godina (od Evrinog odlaska, ofc). :)
Willemsa bi bilo bolje što prije kupiti, dok je cijena koliko-toliko prihvatljiva. On bi taman bio spreman (ako već nije :mrgreen: ) za najviši nivo za neke 2-3 godine, dakle nakon Evrinog (eventualnog) odlaska.
Ma moze i Jetro samo nek ga Fergie dovede i da zakljucimo oko beka vise.. :D I onda samo ostane kretaivac i cica mica gotova prica. ;)

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 jul 2012, 13:25

nego zna li neko da li ce neko iz rezervi (neki mladi) preci u prvi tim ?

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 13:26

Moutinho vidim na Oficial da se povezujemo sa njim tako da bi nam on dobro dosao kao kreativac igre samo ne znam koliko je star.. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jul 2012, 13:28

Gusar1995 je napisao/la:nego zna li neko da li ce neko iz rezervi (neki mladi) preci u prvi tim ?
Sumnjam. Pogba je bio najblizi, a svi znamo sta se tu desava. Bilo je price i o Will Keanu, ali i on se ozbiljno povrijedio i mislim da je out vise od pola godine. Mozda Fryers, iako sam cuo neke spekulacije da ce i njega prodat, a i nije neki ekstra potencijal. Mislim da su najveci talenti u klubu trenutno Barmby, Daehli i Januzaj, ali svi su oni previse mladi trenutno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 jul 2012, 13:32

Cartman je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:nego zna li neko da li ce neko iz rezervi (neki mladi) preci u prvi tim ?
Sumnjam. Pogba je bio najblizi, a svi znamo sta se tu desava. Bilo je price i o Will Keanu, ali i on se ozbiljno povrijedio i mislim da je out vise od pola godine. Mozda Fryers, iako sam cuo neke spekulacije da ce i njega prodat, a i nije neki ekstra potencijal. Mislim da su najveci talenti u klubu trenutno Barmby, Daehli i Januzaj, ali svi su oni previse mladi trenutno.
aa onaj talijan Petruci(nezz tacno kako se pise) ?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 01 jul 2012, 13:40

Uh kako je ovo tuzno, pored toliko problema u sredini mi kesiramo 15 mil za poziciju koja nam nije potrebna :cry:
pored Evre koji moze jos bar 3 sezone odigrat vrhunski ako ne i vise imamo Fabia koji moze dobro pokrit tu stranu i uz malo vise sanse izrast ce u sjajnog igraca.

Zabrinjavajuci je podatak da za Modrica nismo spremni dat vise od 25 mil a da istovremeno za 27 godisnjeg beka smo spremni iskesirat ogromnih 15 mil
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jul 2012, 13:51

Gusar1995 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
aa onaj talijan Petruci(nezz tacno kako se pise) ?
I on bi trebao bit tu negdje, ali lik je imao mnogo povreda, i tek je se prosle sezone vratio. Mislim da ce na posudbu sad, ili ce dobit nesto prilika. Bio je velik talenat, sad ne znam hoce li moc nadoknadit izgubljeno vrijeme radi povreda. Eto zaboravio sam i ovog Powella sto dolazi iz Crewea, kaze Fergie da ce na pripreme sa prvim timom.

@motty: Bilo bi stvarno zalosno, ali nema jos potvrde i nadam se da nije istina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 jul 2012, 14:49

Cartman je napisao/la: I on bi trebao bit tu negdje, ali lik je imao mnogo povreda, i tek je se prosle sezone vratio. Mislim da ce na posudbu sad, ili ce dobit nesto prilika. Bio je velik talenat, sad ne znam hoce li moc nadoknadit izgubljeno vrijeme radi povreda. Eto zaboravio sam i ovog Powella sto dolazi iz Crewea, kaze Fergie da ce na pripreme sa prvim timom.

@motty: Bilo bi stvarno zalosno, ali nema jos potvrde i nadam se da nije istina.
mislim da trebali puno vise igraca iz nase akademije da saljemo u prvi tim... jer je ne moguce da nema talenata :?: :?: :?:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.