Eto vam poklona jednog za danas, u Premieru granica posjeda lopte na Španiji je 57%.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Italija je apsolutno pokazala duplo bolji nogomet nego što je to uradila Španjolska ? Španjolska dominira svjetskim nogometom ? Prva ih je Italija zaustavila odma u prvom kolu, imali su sreće što je Italija imala tu krizu od 70. minute u svakoj utakmici, Irska ko Irska sluzila kao vreća za napucavanje svima u grupi, čak ih je i Hrvatska zaustavila, eto ti nogometne velesile koja mora uz pomoć suca pobijediti "malu" Hrvatsku, i zabiti gol u 85' minuti za prolaz. Pobijediti Portugal na penale i onako proci, nisu odlike reprezentacije koja dominira svjetskim nogometom, zar ne ?anonymousHD je napisao/la:Ma neka uzme, zaboli me qurac. Meni ni u džep, ni iz džepa. Primitivan? Neka je, ja sam makar realan, jer govorim na osnovu onoga što vidim, a to je da Španija dominira evropskim i svetskim nogometom zadnjim 4-5 godina. A ti si izgleda ćorav pa to ne vidiš. Uglavnom, talijani danas nemaju apsolutno nikakve šanse, Španija će ovo rešiti u prvom poluvremenu.orLL je napisao/la:Volio bih tebi u inat da Italija pobijedi baš radi tog tvog primitivnog mišljenja.anonymousHD je napisao/la:Čuj šanse 50:50,![]()
. Španija je aspolutni favorit i ponovo će biti prvaci Evrope. Italija im meda ne može.
mandraX je napisao/la:A kako je ta velesila Italija prošla sa Hrvatskom, te kako je prošla Englesku? Na penale, kao i Španija Portugala.
Nemojte da kenjate bez veze.
orLL je napisao/la:mandraX je napisao/la:A kako je ta velesila Italija prošla sa Hrvatskom, te kako je prošla Englesku? Na penale, kao i Španija Portugala.
Jesam reko iđe da je Italija velesila ?
Ako Bog daD10S je napisao/la:Ovo je POBJEDA. Sve ostalo su gluposti. Spanija ce i veceras dobit.Tuzla950 je napisao/la:Španija nikad nije pobijedila Žabare,a Španci nikada NISU izgubili jedno veliko finale..biće jako zanimljivo.
Velesila je, isto kao i Španija.orLL je napisao/la:mandraX je napisao/la:A kako je ta velesila Italija prošla sa Hrvatskom, te kako je prošla Englesku? Na penale, kao i Španija Portugala.
Eto super...moze se kombinovat vjerovatno, pa stavis pobjedu Italije i posjed SpanijimandraX je napisao/la:Hvala majstore.![]()
Eto vam poklona jednog za danas, u Premieru granica posjeda lopte na Španiji je 57%.
1.Spanija se protiv Hrvatske kako se sjecam provuklamandraX je napisao/la:Velesila je, isto kao i Španija.orLL je napisao/la:mandraX je napisao/la:A kako je ta velesila Italija prošla sa Hrvatskom, te kako je prošla Englesku? Na penale, kao i Španija Portugala.
A ja te pitam, kad si naveo primjer Hrvatske, reci mi kako je Italija prošla sa Hrvatskom, ja koliko se sjećam Španija je dobila 1-0.
Kako je Italija prošla Englesku, čini mi se isto kao i Španija Portugala (i to si naveo za neki primjer), na penale jel' da?
Jedine velesile u svjetskom fudbalu su Brazil, Italija i Njemačka.Alen Škoro je napisao/la:
Velesile su: Brazil,Argentina,Italija,Njemacka i Spanija u novije vrijeme.
Urugvaj ima vecu historiju fudbalsku nego Spanija. FACT!GaziHusrevbeg je napisao/la:Jedine velesile u svjetskom fudbalu su Brazil, Italija i Njemačka.Alen Škoro je napisao/la:
Velesile su: Brazil,Argentina,Italija,Njemacka i Spanija u novije vrijeme.
Dok su Argentina, Francuska pa evo sada i Španija ipak jedan nivo manje, a Holandija, Engleska ili Urugvaj se svakako ne mogu smatrati nekim silama.
Bez imalo potcjenivanja prema Španiji, ali ekipa koja ima samo jednu titulu svjetskog prvaka se nikako ne može smatrati velesilom.
60% su imali u prvoj utakmici.mandraX je napisao/la:Hvala majstore.![]()
Pravila su bila takva i nisu Italijani pravili ta pravila nego svi zajedno...Druga stvar sto se finala tice Yugoslavija je tu izgubila zasluzeno. U prvom mecu bili u egalu, drugi mec Italija promijenila 8 igraca i osvojila na svjezinu jer je Yugoslavija igrala sa istom postavom kao i prvi i umor odradio svoje...ripper je napisao/la:Italija je ukrala i otela tu jedinu titulu koji imaju na EP 1968 na svom terenu tako što je prošla ruse u polufinalu bacanjem novčićai tako što su u finalu u Rimu morali ponavljati utakmice protiv bivše Juge (ponavljalo bi se sve dok talijani nebi pobjedili
![]()
).
Titule kojima se ko fol diće iz 30-tih godina prošlog stoljeca se ne sjecaju ni najstariji talijani.
2006 su prošli osminu finala protiv klokana sa najsmiješnijim penalom u historiji fudbala u 95 minuti![]()
:
[youtube][/youtube]
2010 su završili kao zadnji u grupi sa svega jednim bodom iza "velesila" kakve su Novi Zeland, Slovačka i Paragvaj.
I onda dođu i drugima sole pamet kako su velika selekcija, a drugi mali![]()
Izađi iz subjektivnosti i klupske pripadnosti i pogledaj malo ko zapravo trola.Oxygen je napisao/la:Dobro je trollu, shvatili smo te i prvi put, šta god tebe tješi.
Brazil, Italija, Njemačka.GaziHusrevbeg je napisao/la: Jedine velesile u svjetskom fudbalu su Brazil, Italija i Njemačka.
Dok su Argentina, Francuska pa evo sada i Španija ipak jedan nivo manje, a Holandija, Engleska ili Urugvaj se svakako ne mogu smatrati nekim silama.
Bez imalo potcjenivanja prema Španiji, ali ekipa koja ima samo jednu titulu svjetskog prvaka se nikako ne može smatrati velesilom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.