Budi direktanVanBasten je napisao/la:Messi se vraća kući

Sta ovo citam Hibsi registrovali 14 igraca za mec protiv nas i otisao im onaj igrac najbolji

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Budi direktanVanBasten je napisao/la:Messi se vraća kući
Buraz da Bog da umro na terenu cim dobije loptu. Da Bog da mu mati od raka umrla a stari hodao u rikverc. Isto kao i Matko kleo se u klub i onda ode u pitarluk. Kpoji smo mi levati (pa nas treba ugasit), jos im ti nesto objasnjavas i postavljas klipove, koji si ti debil...amEl_rooB je napisao/la:[youtube][/youtube] evo po ovom vidis kakav je Hadzic napadac. Mozda nije brz kao nekad,al daleko od toga da je spor.Strasno se gradirimaa je napisao/la:Jel fakat ili nas furas, nesto kontam igrao je frajr za Celik 20 tekmi 4 gola dao,danas sam bas na utakmici sa Splitom se prepirao sa jaranom u vezi njega,on kaze da je dobar a za moj ukus nije mi bas pojacanje volio bi da grijesim ali eto i nako spor je!!amEl_rooB je napisao/la:Dobili ste dobrog spicaJa bih volio da se nama vratio al eto,sta je tu je.
Mutis nesto pokvarenjace stari haj podijeli s rajomVanBasten je napisao/la:Nemre direktnije![]()
Ma forumsko-mahalska ba.
ne pita se kod vas jovic nista..irfan tu sve odreduje..mikimaus je napisao/la:Sta god da je u pitanju ja nisam zadovoljan ovom odlukom . Mislim da je Zrnanovic bio nas najbolji stoper u prosloj sezoni i da je kao takav morao da dobije novi ugovor . Eh sad ne ulazim u politiku Jovica , jer on jos kod mene ima apsolutno povjerenje . Tatko moze dobro odgovoriti na ovoj poziciji , a tu je i Dupovac da zakrpi tu poziciju , ukoliko dodje do povrede ili kartona . I nece valjati i ako Torlak ode jer bi bez njega bili jedno veliko nista nakon odlaska i njegovog kolege , tako da se nadam da nece i on otici . pozz
Nek se ti znas ko se pita glupko maliRespect je napisao/la:ne pita se kod vas jovic nista..irfan tu sve odreduje..mikimaus je napisao/la:Sta god da je u pitanju ja nisam zadovoljan ovom odlukom . Mislim da je Zrnanovic bio nas najbolji stoper u prosloj sezoni i da je kao takav morao da dobije novi ugovor . Eh sad ne ulazim u politiku Jovica , jer on jos kod mene ima apsolutno povjerenje . Tatko moze dobro odgovoriti na ovoj poziciji , a tu je i Dupovac da zakrpi tu poziciju , ukoliko dodje do povrede ili kartona . I nece valjati i ako Torlak ode jer bi bez njega bili jedno veliko nista nakon odlaska i njegovog kolege , tako da se nadam da nece i on otici . pozz
Normala. Taj mi je igrac u posljednjih 15 godina bio jedan od najdrazih isad bi volio da ga u prvom kolu spuca grom i da ga ubije, da mu kroz glavu prodje sve ono sto je govorio dok je bio ovde u ZE, **** li mu sve kakanjsko... ovo ozbiljno mislimVanBasten je napisao/la:Nemre direktnije![]()
Ma forumsko-mahalska ba.
Kojašević se izgleda vraća. Jel sad dovoljno direktno?Sarajlijc@ je napisao/la:Mutis nesto pokvarenjace stari haj podijeli s rajomVanBasten je napisao/la:Nemre direktnije![]()
Ma forumsko-mahalska ba.
Covjek potpisao za Astanu jbtVanBasten je napisao/la:Kojašević se izgleda vraća. Jel sad dovoljno direktno?Sarajlijc@ je napisao/la:Mutis nesto pokvarenjace stari haj podijeli s rajomVanBasten je napisao/la:Nemre direktnije![]()
Ma forumsko-mahalska ba.
Ma pusti se tih mahalskihVanBasten je napisao/la:Izgleda da je neđe zapelo...
Hoce li biti Zrnanovic kriv sljedece sezone, pred licenciranje klubova, kad tuzi Sarajevo preko saveza. I kad Sarajevo nedobije licencu, hocete li njemu psovati sve redom sto trazi svoje novce?samosarajvo je napisao/la:Zrnanovicu se vjerovatno dugovalo pa mu nije ponuđen ugovor.Sad treba napravit dogovor oko isplate da se ne peglamo po novinama i slicno.
Laki je malo nervozansenci-071 je napisao/la:
Koji si ti bolesnik braco mila.Sto prije na lijecenje.
.Sto je jos zalosnije da ovake tipove na ovom portalu tolerisu.
Nisam ga vidio na Tour de France - uSarajlijc@ je napisao/la:Covjek potpisao za Astanu jbtVanBasten je napisao/la: Kojašević se izgleda vraća. Jel sad dovoljno direktno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.