Ne, Italija je pokazala više... Ko zna bi li Švabe prošle iz njihove grupe, pogotovo ako znamo kako im ide protiv Španaca i HrvataNail for Real je napisao/la:To nikad nije imalo nikakve veze na velikim prvenstvima. Pa, skoro pa nikad.DANTES je napisao/la:Italija, jer su više pokazali
Uzmi za primjer Njemacku - dobili su 4 utakmice zaredom i u najvaznijoj podbacili. Slaba im je utjeha sto su najvise pokazali.
FINALE EP: Italija - Španija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: FINALE EP: Italija - Španija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
MoRe i ovako, ali post je svakako za facepalma.Nail for Real je napisao/la:Fixed.muXmania je napisao/la:dižu se i ovi zabari previše, al biće spušteni ko i cigani
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nikada se ne može mjeriti međusobni omjer nekih ekipa u prošlosti i govoriti, šta bi bilo kad bi bilo, bi li prošli ne bi li
Najbitnije je da mi sutra večer uživamo u finalu, pa nek' pobjedi onaj koji to zasluži svojom igrom, to je moja želja
Najbitnije je da mi sutra večer uživamo u finalu, pa nek' pobjedi onaj koji to zasluži svojom igrom, to je moja želja
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- delpiero20
- Kontakt:
Vidi jesu se ujedinili
A kad dodje sezona gori forum o Real-Barca...kao uvijek neko ostecen, a samo gledaju ko ce koga zeznut
Kad pocne sezona idu u nova simuliranja, pa kome svira penal kome ne svira. U LP obavezno napraviti rusvaj pred 100 mil ljudi...Ali nema vise toga doslo vrijeme da se igra fudbal i prekine sa Katalonsko-Spanskim oskarovcima
Do sutra peglaj...od sutra u misiju rupu pa oleajte tamo i veselite Pirinejske kepece na tribinama

Kad pocne sezona idu u nova simuliranja, pa kome svira penal kome ne svira. U LP obavezno napraviti rusvaj pred 100 mil ljudi...Ali nema vise toga doslo vrijeme da se igra fudbal i prekine sa Katalonsko-Spanskim oskarovcima
Do sutra peglaj...od sutra u misiju rupu pa oleajte tamo i veselite Pirinejske kepece na tribinama
- Nail for Real
- Kontakt:
Od sutra svakako obje ekipe idu kuci. Samo je pitanje sa cime.delpiero20 je napisao/la:Vidi jesu se ujediniliA kad dodje sezona gori forum o Real-Barca...kao uvijek neko ostecen, a samo gledaju ko ce koga zeznut
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Post je napisan, da kažem blago rečeno navijačkidelpiero20 je napisao/la: Do sutra peglaj...od sutra u misiju rupu pa oleajte tamo i veselite Pirinejske kepece na tribinama

Gle, iako se post po mom mišljenju nije odnosio na mene, jer ne navijam niti za jedne niti za druge, smatram da je logično ovo ponašanje, mora se malo oštriti atmosfera pred susret, pa makar to bilo i 20 sati pred susret

- delpiero20
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Post je napisan, da kažem blago rečeno navijačkidelpiero20 je napisao/la: Do sutra peglaj...od sutra u misiju rupu pa oleajte tamo i veselite Pirinejske kepece na tribinama![]()
Gle, iako se post po mom mišljenju nije odnosio na mene, jer ne navijam niti za jedne niti za druge, smatram da je logično ovo ponašanje, mora se malo oštriti atmosfera pred susret, pa makar to bilo i 20 sati pred susret

u najmanju ruku ratoborno i navijacki

To bolja situacija na pdf-u Serie A ? Pricaj mi o tome.delpiero20 je napisao/la:Vidi jesu se ujediniliA kad dodje sezona gori forum o Real-Barca...kao uvijek neko ostecen, a samo gledaju ko ce koga zeznut
Pa jbt i vi ste imali onu temu "Kraj cirkusa..."

Uglavnom, trollamo bez ikakve potrebe

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja za Real navijam, al sam normalan simpatizer, ne provodim sate svađajući se s navijačima Barcelone, zato sam i napisao da me se ne tiče, samo ću da branim BH fudbal
, i to sada u evropskim utakmicama, i to je to 

Prvi pametan danaszizu1991 je napisao/la:Nikada se ne može mjeriti međusobni omjer nekih ekipa u prošlosti i govoriti, šta bi bilo kad bi bilo, bi li prošli ne bi li
Volim Zrinjski Volim Mostar !
2 - 0 (Torres, Iniesta)
- delpiero20
- Kontakt:
Ne moze on dati gola kad igrate bez napadacamandraX je napisao/la:2 - 0 (Torres, Iniesta)

Igrace Spanija sa 3 napadaca, takve su najave...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Joj ako Italija ovo osvoji, kako ce se Spanci kajati sto nisu odigrali 2-2 sa Hrvatskom.
Yebeno finale. Ovdje je prakticno nemoguce bilo sta prognozirati, sanse su 50-50. Vrlo je moguce da dodje i do penala.
Yebeno finale. Ovdje je prakticno nemoguce bilo sta prognozirati, sanse su 50-50. Vrlo je moguce da dodje i do penala.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Španija - Italija 1:0 Xabi Alonso(penal)
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
da je lafcina, lafcina je..trenersvihtrenera je napisao/la:Ovaj talijanski izbornik je prava lafčina, što bi rekle moje Sarajlije. Shvatio je on da nema ništa bez Ćirinog 3-5-2 sistema i to će primjeniti i sutra, pa da vidimo onda tu tika-taku.. E moji Španjolci i vaša tika-taka jadna vam majka!
al 3-5-2 je uzeo od Contea.. ili bolje receno uzeo je Juventus sa malim dopunama ovih amaterskih ekipa tipa fiorentina, palermo, milan..
za sve ovo je kriv Antonio Conte..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Blue_He4rt
- Kontakt:
6 - 3 (Xavi,Iniesta,Alonso,Fabregas,Silva,Busquets - Balotelli,Balotelli,Balotelli )mandraX je napisao/la:2 - 0 (Torres, Iniesta)

Chelsea F.C.
španska ciganija dobiva finale nažalost 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Italija osvaja...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.