Je li ovo neko otvorenje bilo ili nesto drugo? Hvalafredi je napisao/la:
evo kako izgleda tribina na gradskom s ljudima na njoj
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
opera brate, stadion se radio brzinski zbog opere, a mi svi mislili zbog Borca i ELBlueTiger je napisao/la:Je li ovo neko otvorenje bilo ili nesto drugo? Hvalafredi je napisao/la:
hehehe sto volim kad kipi zavist iz ljudi.sto se normalnih forumasa tice da kazem da ovo nije otvaranje vec je kusturica radio neku operu pa je bila bina na atletskoj ispred sjevera.seven je napisao/la: opera brate, stadion se radio brzinski zbog opere, a mi svi mislili zbog Borca i EL
Još da je ovakvog šarenila vidjeti kada su utakmice, tj. mnogo žena, djece, starijih ljudi..milina.fredi je napisao/la:hehehe sto volim kad kipi zavist iz ljudi.sto se normalnih forumasa tice da kazem da ovo nije otvaranje vec je kusturica radio neku operu pa je bila bina na atletskoj ispred sjevera.seven je napisao/la: opera brate, stadion se radio brzinski zbog opere, a mi svi mislili zbog Borca i EL
-
- Kontakt:
To,to!!!voltron30 je napisao/la:Još da je ovakvog šarenila vidjeti kada su utakmice, tj. mnogo žena, djece, starijih ljudi..milina.fredi je napisao/la:hehehe sto volim kad kipi zavist iz ljudi.sto se normalnih forumasa tice da kazem da ovo nije otvaranje vec je kusturica radio neku operu pa je bila bina na atletskoj ispred sjevera.seven je napisao/la: opera brate, stadion se radio brzinski zbog opere, a mi svi mislili zbog Borca i EL
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
- Kontakt:
Zenica bi trebala od arcelor mittala trebala trazit da im postavi led semafor,dosta ih truje nek nesto i uloze u sport,pa nek nek im se i vrti reklama u narednih 5 godina.Onda bi Bilino polje sa grijacima terena bili ono vrh sto se tice stadiona u regijisonik24 je napisao/la:Bilino Polje ce biti Old Trafford
Istom tom Arcelo Mitalu treba 50. milona €ura da ugrade filtete, zapravo su trebali ugradit ali su naravno prevareni, opljackani kako to biva u BiH.dinomajstor je napisao/la:Zenica bi trebala od arcelor mittala trebala trazit da im postavi led semafor,dosta ih truje nek nesto i uloze u sport,pa nek nek im se i vrti reklama u narednih 5 godina.Onda bi Bilino polje sa grijacima terena bili ono vrh sto se tice stadiona u regijisonik24 je napisao/la:Bilino Polje ce biti Old Trafford
Ali neka se ide korak po korak, eto do septembra novi moderni travnjak, novi golovi, klupe, razglas. A za par godina mozda krenu sa tribinama.
Samo da je $$-€€.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sve intelektualne faceseven je napisao/la:opera brate, stadion se radio brzinski zbog opere, a mi svi mislili zbog Borca i ELBlueTiger je napisao/la:Je li ovo neko otvorenje bilo ili nesto drugo? Hvalafredi je napisao/la:

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
-
- Kontakt:
Ma j.b. filtere nek kupi led semafor!Elegant je napisao/la:Istom tom Arcelo Mitalu treba 50. milona €ura da ugrade filtete, zapravo su trebali ugradit ali su naravno prevareni, opljackani kako to biva u BiH.dinomajstor je napisao/la:Zenica bi trebala od arcelor mittala trebala trazit da im postavi led semafor,dosta ih truje nek nesto i uloze u sport,pa nek nek im se i vrti reklama u narednih 5 godina.Onda bi Bilino polje sa grijacima terena bili ono vrh sto se tice stadiona u regijisonik24 je napisao/la:Bilino Polje ce biti Old Trafford
Ali neka se ide korak po korak, eto do septembra novi moderni travnjak, novi golovi, klupe, razglas. A za par godina mozda krenu sa tribinama.
Samo da je $$-€€.

Baš sam ja nedavno pisao na Skyscrapercity, na Bilinom Polju ima dovoljno mjesta da se stadion proširi na dimenzije 3. ili 4. kategorije, za nadati se da će to nekome pasti napamet, inače je uzalud sav trud jer bi Čelik eventalno u slučaju dolaska do play-offa EL opet morao na neki drugi stadion. Sačekat ćemo postavljanje novih golova da vidimo ima li išta od ovog, ali čisto sumnjam...
Na Bilinom se trebaju uraditi tribine iza golova k'o na stadionu u Podgorici. Vrlo lako izvodljivo.
Onda bi Bilino bio bas extra stadion.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Samo ne ko u Podgorici iza golovaVamos je napisao/la:Na Bilinom se trebaju uraditi tribine iza golova k'o na stadionu u Podgorici. Vrlo lako izvodljivo.

Slika sve govori, slicno da, al isto ni za zivu glavu, pola prve etaze nije upotrebljivo.
I kad vec govoris o cijeni, koliko su kostale ovakve dvije tribine?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Mojne mi ovog cirkusa gledaj ti ovo.Ovaj krov sluzi da pokrije 2 reda,ma daj nosi mi ovo

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
- Kontakt:
Hehehe momci moji,pored svih estetskih nedostataka ove tribine u Pg arhitektonski su jos veci. Naime,osim ovih nosecih stubova usred donje tribine i nakaradnog krova,sa gornje tribine se ne vide prvi metri terena jer je preblizu. 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Generalno BiH treba barem jedan moderni stadion, ali s obzirom da niko od glavonja nema sluha za sport i razvijanje od toga nema nista. Glavni problem su pare, istina je da je drzava u velikoj krizi i da ima precih problema.Edol je napisao/la:Baš sam ja nedavno pisao na Skyscrapercity, na Bilinom Polju ima dovoljno mjesta da se stadion proširi na dimenzije 3. ili 4. kategorije, za nadati se da će to nekome pasti napamet, inače je uzalud sav trud jer bi Čelik eventalno u slučaju dolaska do play-offa EL opet morao na neki drugi stadion. Sačekat ćemo postavljanje novih golova da vidimo ima li išta od ovog, ali čisto sumnjam...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ovi radovi na terenu kad se zavrse trebace ti samo produzenje juga i sjevera u Zenici (i,mozda,natkrivanje) da imas sasvim fin,reprezentativan stadion od nekih 20 hiljki za reprezentaciju. To ti je investicija od nekih max 2-5 miliona KM. To nije puno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
A ja ne mogu stvarno da vas pojedine svatim! Ajde iskreno mi recite, kome da to prave? Celik jedva 600 ljudi na tribinama, reprezentacija kada igra jedva popuni stadion. Najveci problem je onda odrzavanje stadiona? Tko ce to da odrzava? Celik? Dajte ljudi i ovo sto rade, su se jedva sjetili da nesto urade po tom pitanju, a inace ne bi oni ni prstom pomakli. Ako i ovo urade kako treba bice dobro.neroazzuro je napisao/la:Ovi radovi na terenu kad se zavrse trebace ti samo produzenje juga i sjevera u Zenici (i,mozda,natkrivanje) da imas sasvim fin,reprezentativan stadion od nekih 20 hiljki za reprezentaciju. To ti je investicija od nekih max 2-5 miliona KM. To nije puno.
Nemojte misliti da ovo sto se u Banja Luci gradi, radi zbog Borca. Bez uvrede, ima ta prica debelo zalece, sto mi je jedan kolega iz BL nedavno potvrdio, a i ovaj covjek ovdje na forumu to malo drukcije upakovao!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Uh, sad sam vidio šta sam napisao, nisam mislio na stadion (tribine) već na proširenje samog terena. Mislim da bi trebalo po metar sa strana i po 1,5 m iza golova da bi mogli imati stadion kategorije 3 ili 4. Ako postave nove golove na stara mjesta, opet ništa od toga da naprave ne znam ti kakve tribine.Elegant je napisao/la:Generalno BiH treba barem jedan moderni stadion, ali s obzirom da niko od glavonja nema sluha za sport i razvijanje od toga nema nista. Glavni problem su pare, istina je da je drzava u velikoj krizi i da ima precih problema.Edol je napisao/la:Baš sam ja nedavno pisao na Skyscrapercity, na Bilinom Polju ima dovoljno mjesta da se stadion proširi na dimenzije 3. ili 4. kategorije, za nadati se da će to nekome pasti napamet, inače je uzalud sav trud jer bi Čelik eventalno u slučaju dolaska do play-offa EL opet morao na neki drugi stadion. Sačekat ćemo postavljanje novih golova da vidimo ima li išta od ovog, ali čisto sumnjam...
Ma ja sam već rekao da me ne zanima kapacitet tribina, već da su uslovne i da ispunjavaju tako te neke standarde.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Lahko je rec to je samo 2-3 miliona.Ljudi nema se ni to,ko ce ulagat u stadion na koji dolazi manje od 500 ljudi po utakmici ? Nece niko.A ne igra ni reprezentacija svake sedmice na Bilinom.Ko ce to odrzavat,odakle pare ? Tribine ce se gradit tek onda kad Celik bude stalni u Evropi (tipa Zelje,Sirokog,Borca..) A od ta 2-3 miliona moras gledat koliko ces sebi uzet,tako da odma duplo racunaj,sto znaci nemoguca misija.Tako da prosirenje tribina ostavit za koje stoljece 

Volim te Celik ! ! !
E ebiga sad najbolje da na tribinu nasade gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.