HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Oprahnoge
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Oprahnoge » 30 jun 2012, 16:23

http://www.sourc.e.ba/clanak/1803714687 ... ajcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false;
:o :o
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 jun 2012, 16:29

nisi znao ? :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 jun 2012, 16:41

Smijesno cuj Husejnovic da predje u Zrinjski :lol: :lol: :lol:

Paša moj on ima ugovor sa Sarajevom do zime to je prvo, drugo kako je sam rekao njemu je npr. Hajduk zadnja opcija, a kamoli vi tako da ne izmisljaj bezvze i trece sto bi isao iz Sarajeva kluba iz kojeg ce se prije prodati neg' iz Zrinjskog.

A Zrnanovic to je druga prica otjeran je iz Sarajeva jer je remetio mir u svlacionici i svasta nesto, pa vala kupili ga vi ili Zeljo briga me, al da je dobar igrac za nase lige, jeste to ne umanjujem nimalo ...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 30 jun 2012, 18:26

Bio bih neprofesionalan kad bi ti otkio svoje izvore tj. bombe,pisao sam u 2. mjesecu da ce nas predsjednik otici i otisao je,pisao sam da ce Dzidic uzeti papire i otici i otisao je na zapad u Siroki :D ,pisao sam doduse da ce i Zurzinov u Zelju ili Boraca ali je ostao radi zene :D iako su ovi klubovi u europi,mada je Zeljo ohladio od njega kada je vidio kakav je Kvesic igrac,Husejinovic moze napustiti Sarajevo isti dan kad pozeli,takav mu je ugovor da 6 mjeseci prije isteka istog ima pravo u slucaju bolje ponude(cit. plate-plaće) napustiti klub,nasi su ga kontaktirali jos prije 2. mjeseca !

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 30 jun 2012, 18:42

Nasi su do sada zanimanje iskazali za Purica(celik)Anicica(leotar)Jasmina Mesanovica(sloboda)Popovica (Travnik)Husejinovica(sarajevo)Zrnanovic(sarajevo)Bekic Almir(Sloboda)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 jun 2012, 22:36

aS_Roma je napisao/la:Smijesno cuj Husejnovic da predje u Zrinjski :lol: :lol: :lol:

Paša moj on ima ugovor sa Sarajevom do zime to je prvo, drugo kako je sam rekao njemu je npr. Hajduk zadnja opcija, a kamoli vi tako da ne izmisljaj bezvze i trece sto bi isao iz Sarajeva kluba iz kojeg ce se prije prodati neg' iz Zrinjskog.

A Zrnanovic to je druga prica otjeran je iz Sarajeva jer je remetio mir u svlacionici i svasta nesto, pa vala kupili ga vi ili Zeljo briga me, al da je dobar igrac za nase lige, jeste to ne umanjujem nimalo ...
aaa bas ce se iz sarajeva prodati bolje ko i svaki igrac :lol: ,daj ne dipr
ustvari ne bi volio da uopce dodje taj igrac kod nas,bolje da guramo nase mlade vise ce napraviti za klub
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 30 jun 2012, 23:25

Karadza????Jel netko nesto zna,nije slucajno danas bio u mo....

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 30 jun 2012, 23:34

benfica1923 je napisao/la:Karadza????Jel netko nesto zna,nije slucajno danas bio u mo....
Jos nam fali i Mehmedalija Covic da se vrati! :lol: :lol:
Sumnjam da ce doci Karadza,ako i dodje tu ce biti da popuni br. na klupi!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 01 jul 2012, 00:01

Vidim živo je na našoj stranici!Malo sam se brčko par dana u lijepoj našoj a vidim i ovdje ide nabolje.Žuržinov ostaje,Marković se vratio e sada treba uzeti još dva iskusna igrača te usput pomalo gurati u vatru juniore u što ne sumnjam jer Perić će sigurno dati prliku našim momcima.Ajde hvala bogu nek je malo bolje krenulo.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 jul 2012, 09:07

benfica1923 je napisao/la:Karadza????Jel netko nesto zna,nije slucajno danas bio u mo....

karadza je bio dobar u zrinjskom dok je igrao,dobro bi nam dosao
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 jul 2012, 11:42

Jel Karadza bio u onoj sezoni kada je i Modric igrao?! :lol:

Nadam se ovom sastavu za iducu godinu:
Hadzic
Markovic
Stojkic
Markic
Zrnanovic
Marjanovic
Milicevic
Puric
Zurzinov
Husejinovic
Popovic

:D SU malo para!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 jul 2012, 13:29

Rosas7 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Smijesno cuj Husejnovic da predje u Zrinjski :lol: :lol: :lol:

ustvari ne bi volio da uopce dodje taj igrac kod nas,bolje da guramo nase mlade vise ce napraviti za klub
Budi realan odakle ce prije otici i bolje se prodati ?

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 13:32

aS_Roma je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

Budi realan odakle ce prije otici i bolje se prodati ?
Ljudi on ce otici od nas i to vani nece covjek ovdje da igra uopste u PL.!, smarate vise oko njega..
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 jul 2012, 18:44

Igraci Zrinjskog koji su nastupali za nas klub a kasnije sebi obezbijedili lijepe transfere,propaliteti su vecinom zavrsili u Sirokom!

Luka Modric Zrinjski-Inter Z-Dinamo-Tottenhame
Danijel Stojanovic Zrinjski-Nacional-Hajduk
Romeo Mitrovic-Zrinjski-Dinamo
Sulejman Smajic-Zrinjski -Belgija -Zeljeznicar
Toni Sunjic-Zrinjski-Zorya
Lamine Diara-Zrinjski-Beir Mar-Partizan
Kresimir Kordic-Zrinjski Slovan B-kasnije propao zbog ozljeda pa se vratio u hercegovinu presao u manji klub na siroki!
Ante Serdarusic-Zrinjski-Furth -takodjer kao Kordic slucaj!
Djuric Velibor-Zrinjski-widzew lodz

E sad mi ti nadji igraca Sarajeva koji je otisao iz kluba a napravio nekakvu karijeru i da se dobro prodao! :?

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 01 jul 2012, 18:53

Smajić nije napravio nikakvu karijeru ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 jul 2012, 19:03

Smajica su ozljede i srceni problemi sprijecili u boljoj karijeri,a covjek je trebao u Anderlekt otici da nije imao srcanu manu!
Tko je bio u Zrinjskim i barem malo talenta pokazao otisao je u dobar klub,prilika za inozemni transfer,to sto ih pola ne zadovolji vani pa ih ovi na sirokom prime na platni spisak je njihov problem a realno Kordic,Dzidici,Serdarusic i Landeka nisu neki igraci kao sto su Diarra,Smajic,Zeba,Modric koji iza sebe imaju trofeje barem nacionalnih prvaka ,neki naravno nisu imali srece sa ozljedama ali to je sustavni dio zivota!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 jul 2012, 19:51

Bekicu nemas brige,nama sta ne valja ide u Gosk i tvoju Čapljinu.Inače,gore u prici igračima koji bi mogli doci u Zrinjski si pokazao koliko znas o nogometu.Čuj Husejinovic ahhaha.Al nema veze,nek si zakljucio da Serdarusic nije igrač kao Modric :D :D :lol: :lol: :arrow: :arrow:

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 01 jul 2012, 23:57

Kad bi ja poceo pisati gdje su zavrsili igraci iz Zelje,ovaj bekic bi se postidio ;)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 02 jul 2012, 00:16

ScooTeR je napisao/la:Kad bi ja poceo pisati gdje su zavrsili igraci iz Zelje,ovaj bekic bi se postidio ;)
Dobro haj sad na svoju temu europski svjetski zeljo. ;)

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 02 jul 2012, 01:04

Samo da vas pitam jel vi ovo ozbiljno pisete oko Saida ili se zajebavate ? Prvi put citam vasu temu ?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.