FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
za razliku od izraela dva puta gdje nije bilo Manijaka ova ce utakmica biti sasvim drugacija jer ce imati odlicnu podrsku tamo imace dodatni motiv kad vide plavo-bijelu armiju na tribinama 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koliko znam Said je otisao iz Slobode za 900.000 eura... Nastavi sanjati...ZELJO MOJA je napisao/la:cini mi se da ce svraka postaviti rekord lige sto se tice trans.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Koliko znam 750.000 e je bilo....Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliko znam Said je otisao iz Slobode za 900.000 eura... Nastavi sanjati...ZELJO MOJA je napisao/la:cini mi se da ce svraka postaviti rekord lige sto se tice trans.
Umešaću se u samo jednom malom delu.Faker je napisao/la:Pozdrav svima, nisam zadovoljan sa remijem juče to treba da se pomete a ne da izvlačimo remi protiv Olimpica, pa i ako je prijateljska , ovi Mariborčani igraju sa timovima ekstra jakim, pa taj Metalist je dogurao do polufinala LE, i jedva ih pobjedi sa 1-0 doduše nije im igrao Dević i još dva tri igrača.
Prvo,friendly utakmice ne trebaju biti nikakav pokazatelj.Drugo kvalitet prvaka BiH i Slo je tu negde,ustvari iskustvo je na strani Maribora,ostalo tu negde. I da Dević nije igrao zato što je potpisao za Shakhtar.

Sretno Željezničaru.

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko i ja znam bilo je 900.000 ali to je cijena ukupnog transfera,ne i svota koju je Sloboda dobila...Mislim da oni nisu dobili vise od 200-300 hiljada i da Svraka vrlo lako moze oboriti rekord...damirfile je napisao/la:Koliko znam 750.000 e je bilo....Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliko znam Said je otisao iz Slobode za 900.000 eura... Nastavi sanjati...ZELJO MOJA je napisao/la:cini mi se da ce svraka postaviti rekord lige sto se tice trans.

- corleone87
- Kontakt:
Jesu li igraci otisli vec u Austriju i ko nam je prvi protivnik i kad se igra utakmica?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Njegov ukupan transfer je toliki znam da je slobodi pripalo nesto sitno.Hrgovic je napravio najveci transfer u nasoj ligi.Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliko znam Said je otisao iz Slobode za 900.000 eura... Nastavi sanjati...ZELJO MOJA je napisao/la:cini mi se da ce svraka postaviti rekord lige sto se tice trans.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako je tako onda je do mene... Hrgovic je nesto oko 1 milion KM koliko znam... Onda bi i transfer Svrake trebao biti oko 500.000 eura, sto opet po meni nisu zadovovoljavajuci novci s obzirom na to kakav je sada Svraka igrac postao, i u kakvu bolju ligu ce otici, haman za malo vise para nego Visca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
a osim ce da pjeva lete pare letim ja heheeee ,a ako proda jamaka on je umjetnik heheee
Pozivam sve navijače danas na utakmicu finala državnog prvenstva pionira našeg Želje,igraju protiv Tomislavgrada i u prvoj tekmi su pobjedili 3:2 

Daj Boze da mi ikada ostvarimo "evropski san", gotovo svake godine ista prica. Dođe kraj sezone prodaj igrace, a onda se cudi sto ne porolazimo u evropskim utakmicama.
Istina da nasi klubovi zive od prodaje igrca, ali moraju se stvari poceti mijenjati.
Istina da nasi klubovi zive od prodaje igrca, ali moraju se stvari poceti mijenjati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug niko ne ide dok se evropa ne zavrsiElegant je napisao/la:Daj Boze da mi ikada ostvarimo "evropski san", gotovo svake godine ista prica. Dođe kraj sezone prodaj igrace, a onda se cudi sto ne porolazimo u evropskim utakmicama.
Jedino da dodje kakav sejh pa da ulozi milione svoje. Pa ljudi klub ti je ko firma ako ne prodajes nemas od cega zivjeti jedino da imamo ko bilbao hiljade navijaca pa da preko udruzenja skupimo koji milion da se mogu platiti ta velika pojacanja sto ocekujete. Klub zivi od sponzora ,ulaznica,ucesca u europi i prodaje igraca a ovo zadnje je osnovni izvor finansiranja. Da od svakog ovog izvora dobijemo po milion to je 4 miliona i to su mizerne pare za ono to vi ocekujete. Svake godine dupla i ja zadovoljan (posto sam realan) grebo evropu
.

Pocet ce se stvari mijenjati kad mi budemo imali konstantan budzet koji ce iznositi minimalno nekih 8 miliona eura a mi danas imamo oko 1.5 do 2 miliona. Kad kod nas igraci budu zaradzivali po 150.000 eura godisnje (prosjek) bit cemo po uspjesima ispred Dinamo Zagreba gdje igraci zaradzuju i po 500.000 eura godisnje. Zivi bili pa vidjeli. Znaci moras biti u stanju odvojit nekih 4 miliona eura godisnje za plate igraca (25 igraca/150.000 eura godisnje) sve ovo otprilike racunam jer neda mi se gubit vrijeme na san koji tek treba da se ostvari za nekih 5-7godina. Znaci budzet 8 miliona plate igraca 4 miliona i imas 4 milje za pojacanja i ostale zeze u ovo ne racunam pare od uefe ili neke rate od ranije prodanih igraca. Ne moze evropski san a budzet kluba kao 3 plate rezervnih igraca iz Svicarske, Belgije, Ukrajine, Grcke, Turske itd..Elegant je napisao/la:Daj Boze da mi ikada ostvarimo "evropski san", gotovo svake godine ista prica. Dođe kraj sezone prodaj igrace, a onda se cudi sto ne porolazimo u evropskim utakmicama.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
8 miliona eura-16miliona KM da nam bude budzet?zeljocity je napisao/la:Pocet ce se stvari mijenjati kad mi budemo imali konstantan budzet koji ce iznositi minimalno nekih 8 miliona eura a mi danas imamo oko 1.5 do 2 miliona. Kad kod nas igraci budu zaradzivali po 150.000 eura godisnje (prosjek) bit cemo po uspjesima ispred Dinamo Zagreba gdje igraci zaradzuju i po 500.000 eura godisnje. Zivi bili pa vidjeli. Znaci moras biti u stanju odvojit nekih 4 miliona eura godisnje za plate igraca (25 igraca/150.000 eura godisnje) sve ovo otprilike racunam jer neda mi se gubit vrijeme na san koji tek treba da se ostvari za nekih 5-7godina. Znaci budzet 8 miliona plate igraca 4 miliona i imas 4 milje za pojacanja i ostale zeze u ovo ne racunam pare od uefe ili neke rate od ranije prodanih igraca. Ne moze evropski san a budzet kluba kao 3 plate rezervnih igraca iz Svicarske, Belgije, Ukrajine, Grcke, Turske itd..Elegant je napisao/la:Daj Boze da mi ikada ostvarimo "evropski san", gotovo svake godine ista prica. Dođe kraj sezone prodaj igrace, a onda se cudi sto ne porolazimo u evropskim utakmicama.

Pa ako izborimo grupnu fazu dobijamo 8. miliona €, ali "ako" izborimo. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Napisao sam lijepo za nekih 5-7godina ali i to je najvjerovatije malo a ti baci jos koji smajlic bit ces veci mangupNEZALAGANJE je napisao/la:8 miliona eura-16miliona KM da nam bude budzet?zeljocity je napisao/la:Pocet ce se stvari mijenjati kad mi budemo imali konstantan budzet koji ce iznositi minimalno nekih 8 miliona eura a mi danas imamo oko 1.5 do 2 miliona. Kad kod nas igraci budu zaradzivali po 150.000 eura godisnje (prosjek) bit cemo po uspjesima ispred Dinamo Zagreba gdje igraci zaradzuju i po 500.000 eura godisnje. Zivi bili pa vidjeli. Znaci moras biti u stanju odvojit nekih 4 miliona eura godisnje za plate igraca (25 igraca/150.000 eura godisnje) sve ovo otprilike racunam jer neda mi se gubit vrijeme na san koji tek treba da se ostvari za nekih 5-7godina. Znaci budzet 8 miliona plate igraca 4 miliona i imas 4 milje za pojacanja i ostale zeze u ovo ne racunam pare od uefe ili neke rate od ranije prodanih igraca. Ne moze evropski san a budzet kluba kao 3 plate rezervnih igraca iz Svicarske, Belgije, Ukrajine, Grcke, Turske itd..Elegant je napisao/la:Daj Boze da mi ikada ostvarimo "evropski san", gotovo svake godine ista prica. Dođe kraj sezone prodaj igrace, a onda se cudi sto ne porolazimo u evropskim utakmicama.
Istina da nasi klubovi zive od prodaje igrca, ali moraju se stvari poceti mijenjati.![]()
E bas mi ne znamo prestati sanjati...Da,bice...2054.

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
A sta je covjek pogresno napisao molim te? Pa ako necemo imati upravo takav budet u narednih par godina, onda **** sve. Sve sto smo radili mozemo baciti. Mislim da Amar upravo tezi tome. Po meni MAribor je prekretnica svega. Mec koji moze sve promijeniti na bolje. AKo ih prodemo, onda smo nikada blizi grupnoj fazi evropa lige i imat cemo dva pokusaja. Sve je do nas!NEZALAGANJE je napisao/la:8 miliona eura-16miliona KM da nam bude budzet?zeljocity je napisao/la:Pocet ce se stvari mijenjati kad mi budemo imali konstantan budzet koji ce iznositi minimalno nekih 8 miliona eura a mi danas imamo oko 1.5 do 2 miliona. Kad kod nas igraci budu zaradzivali po 150.000 eura godisnje (prosjek) bit cemo po uspjesima ispred Dinamo Zagreba gdje igraci zaradzuju i po 500.000 eura godisnje. Zivi bili pa vidjeli. Znaci moras biti u stanju odvojit nekih 4 miliona eura godisnje za plate igraca (25 igraca/150.000 eura godisnje) sve ovo otprilike racunam jer neda mi se gubit vrijeme na san koji tek treba da se ostvari za nekih 5-7godina. Znaci budzet 8 miliona plate igraca 4 miliona i imas 4 milje za pojacanja i ostale zeze u ovo ne racunam pare od uefe ili neke rate od ranije prodanih igraca. Ne moze evropski san a budzet kluba kao 3 plate rezervnih igraca iz Svicarske, Belgije, Ukrajine, Grcke, Turske itd..Elegant je napisao/la:Daj Boze da mi ikada ostvarimo "evropski san", gotovo svake godine ista prica. Dođe kraj sezone prodaj igrace, a onda se cudi sto ne porolazimo u evropskim utakmicama.
Istina da nasi klubovi zive od prodaje igrca, ali moraju se stvari poceti mijenjati.![]()
E bas mi ne znamo prestati sanjati...Da,bice...2054.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
infrastrukturu moramo imati...to nije samo stadion
(koji imamo za razliku od njanja tj.1:0
),pa onda sistem skautinga,Brki i ekipi kapa do poda sto su se uhvatili Životnog projekta,jer kad se okrenu za 20 godina iza sebe,imati ce sta da vide.

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ljudi moji,da li vi procitate nesto prije nego postate? Evo vam realno,Amar je tu vec 3god,ide 4.,a planirana budzetska konstrukcija nam je izmedju 2 i 3 mil KM...Zujo rece bice 4-5mil KM(ako sam ga dobro shvatio,a to nije uvijek bas tako lako,kad je on u pitanju) u nekih 5-7 godina...U prevodu sve nam tece po planu,ali vodeci se tim ritmom,a vec nam se ove godine kako vidimo,stvaraju problemi da zatvorimo i ova 3mil,trebace nam jos 12-14 godina da budemo imali budzet od 16mil KM...Sad je 2012 plus 16,pa sami skontajte da je to 2028. i recite mi da to nisu snovi?? Ja samo hocu reci da mi,ovim putem,ne mozemo cekati takvo finansijsko napredovanje i tu se nesto radikalno mora desiti!Bilo preko novih sponzora ili nekog mega talenta cija cijena ce narasti nasim eventualnim znacajnijim uspjehom!?I da,i tih hipotetickih 16mil 2028. bi nam 'bilo dovoljno' da se borimo za grupe,ali i ne garancija da cemo uci....Sad me zovite rusiteljem snova,ali to je realnost,ako se,kao sto sam vec pomenuo,nesto radikalno ne desi....Naravno,ne iskljucujem mogucnost,'one hit wonder',koji nam se desio prije 11 god,da se i sad ponovi,jer se ipak radi o fudbalu,ali vjerujem da to nije konstanta koju svi prizeljkujemo...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.