HZ_ilidzaa je napisao/la:Veliki minus za upravu , Dilaver je morao ostati !
ode nas golgeter

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HZ_ilidzaa je napisao/la:Veliki minus za upravu , Dilaver je morao ostati !
Traze 10.000 KM.Grdan je napisao/la:Hoće li Sarajevo biti na BHT-u,Široki i Borac pristali na 5000 KM za domaću utakmicu,nema u rasporedu programa za četvrtak utakmice Sarajeva ?
Ipak, smatramo da Sarajevo ima daleko najveći broj navijača, a samim tim i TV gledalaca, te smo zatražili iznos od 10 hiljada KM. by Dino Selimovic
I dodao na kraju ovo:"Dabogda da prođemo prvo pretkolo sa ovakvom ekipom. Mislim da sve kockice nisu posložene kako treba"
te ovo"Ne zanima me toliko Hajduk. Oni su mi zadnja opcija. Ostajem tu dok su evropske utakmice, a nakon njih, ako Bog da najvjerovatnije idem"
Zrnanoviću ističe ugovor i neće ga produžiti, a bez njega i Torlaka u odbrani naša ekipa ne može ništa
@Devil konacno da i ti promijenis avatar.+1Devil je napisao/la:Husejnovic stari "optimista".![]()
![]()
I dodao na kraju ovo:"Dabogda da prođemo prvo pretkolo sa ovakvom ekipom. Mislim da sve kockice nisu posložene kako treba"
te ovo"Ne zanima me toliko Hajduk. Oni su mi zadnja opcija. Ostajem tu dok su evropske utakmice, a nakon njih, ako Bog da najvjerovatnije idem"Zrnanoviću ističe ugovor i neće ga produžiti, a bez njega i Torlaka u odbrani naša ekipa ne može ništa
Druze sta je bilo sad mi nije nista jasnoDevil je napisao/la:Ne bih ga ni menjao da se nije desilo to sto se desilo.![]()
Jednostavno me mrzi to da radim.
Ukucaj na googlu to ime iz mog potpisa i videces,meni se ne da pricati o tome,a nije ni mesto.RedDevilS je napisao/la:Druze sta je bilo sad mi nije nista jasnoDevil je napisao/la:Ne bih ga ni menjao da se nije desilo to sto se desilo.![]()
Jednostavno me mrzi to da radim.![]()
Jojjj izvini sad sam procitao ovo nisam znao tuga bgm jojjjjDevil je napisao/la:Ukucaj na googlu to ime iz mog potpisa i videces,meni se ne da pricati o tome,a nije ni mesto.RedDevilS je napisao/la:Druze sta je bilo sad mi nije nista jasnoDevil je napisao/la:Ne bih ga ni menjao da se nije desilo to sto se desilo.![]()
Jednostavno me mrzi to da radim.![]()
Nije mi samo jasno kakve on veze ima s Dilaverommiky_hz je napisao/la:Ova izjava ako je tacno,onda je povezana sa odlaskom Zrnanovica,jucer je Said nesto skroz drugacije izjavljivao...tako da vjerujem da mu je zasmetalo ovo vezano za Dilavera pa da je ovdje rekao ono i sto ne bi..dal su bili haveri dobri ili sta,ali u 24 sata nemoguce da okrene pricu za 90%...vidjecemo veceras dobro je sto ima ova utakmica pa se moze tu saznati vise stvari
Ovo je bas ruzno od njega, providan je kao lakmus papir. Ostat za vrijeme evropskih utakmica da u slucaju uspjeha uzme "bonuse" i jos malo para. A onda po starom receptu trci za parama. Lafo ga ne zanima Hajduk, kada mu ponude cifru zanimat ce ga, otisao bi on u Turkenistan samo za pare.Devil je napisao/la:Husejnovic"Ne zanima me toliko Hajduk. Oni su mi zadnja opcija. Ostajem tu dok su evropske utakmice, a nakon njih, ako Bog da najvjerovatnije idem"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.