FINALE EP: Italija - Španija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: FINALE EP: Italija - Španija
meni je drago sto spanski moroni nisu dogovorili sa hrvatima 2:2 glupani da izbace italiju po kratkom postupku
ali ne, spanija ganja pobjedu protiv hrvata zbog nizbog cega.
e sad ce se usrrat da pobijede zahuktale talijane i posebno da probiju autobus u sesnaestercu...
ali ne, spanija ganja pobjedu protiv hrvata zbog nizbog cega.
e sad ce se usrrat da pobijede zahuktale talijane i posebno da probiju autobus u sesnaestercu...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Marchisio je jedan od najboljih veznjaka na prvenstvu, apsolutno nije nikakva glupost, ali pojedincima jeste.
Igra fantastično, igrač je sa najviše pretrčanih kilometara na čitavom Euru (62), a i kvalitativno je impresivan bio, samo pukom srećom se nije upisivao u strijelce na Euru (pogotovo protiv Hrvatske i Njemačke).
Ali, razumijem ja vas, gdje će neko pored Xavia, Inieste i glumca biti bolji ili bar u nivou (na ovom Euru).
A, Pirlo je najbolji igrač ovog turnira, jedino što ga može spriječiti da bude proglašen najboljim je pobjeda Španije jer se nagrada ima običaj dati igraču iz pobjedničke ekipe.
Igra fantastično, igrač je sa najviše pretrčanih kilometara na čitavom Euru (62), a i kvalitativno je impresivan bio, samo pukom srećom se nije upisivao u strijelce na Euru (pogotovo protiv Hrvatske i Njemačke).
Ali, razumijem ja vas, gdje će neko pored Xavia, Inieste i glumca biti bolji ili bar u nivou (na ovom Euru).

A, Pirlo je najbolji igrač ovog turnira, jedino što ga može spriječiti da bude proglašen najboljim je pobjeda Španije jer se nagrada ima običaj dati igraču iz pobjedničke ekipe.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Polako, ne izvrći priču, jedno je reći "Jedan od najbljih", a nešto sasvim deseto je reći "Najbolji je", vidiš razliku?Oxygen je napisao/la:Marchisio je jedan od najboljih veznjaka na prvenstvu, apsolutno nije nikakva glupost, ali pojedincima jeste.
Ali, razumijem ja vas, gdje će neko pored Xavia, Inieste i glumca biti bolji ili bar u nivou (na ovom Euru).![]()
Ja nisam to rekao, ja sam napisao ono što mislim, @Italia voli Marchisia pa je malo pretjerao.
Marchisio se na ovom Euru, po meni, nalazi rame uz rame sa Pirlom, Xaviem, Iniestom, Xabiem i DDR-om.
Od pobjednika eura zavisi koji tim će dati više veznjaka u timu Eura, Khedira je bio takođe dobar, ali nema šanse sa ovim gore.
Marchisio se na ovom Euru, po meni, nalazi rame uz rame sa Pirlom, Xaviem, Iniestom, Xabiem i DDR-om.
Od pobjednika eura zavisi koji tim će dati više veznjaka u timu Eura, Khedira je bio takođe dobar, ali nema šanse sa ovim gore.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipino
- Kontakt:
bez obzira ko pobjedi Pirlo bi morao biti igrač Eura...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Hajde reci cemo,samo sto je to daleko od istine,'aj sta ima veze,bice SP 2014.pa se mozda tada opet setimo ove price.Italia je napisao/la:Pa reci cemo da jesteDevil je napisao/la:Zar jeste ?Italia je napisao/la:e kad sam ja 2010 govorio da ce Italija biti najjaca i Marchisio najbolji vezni prvenstva niko mi nije vjerovao![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- IlPrincipino
- Kontakt:
nije daleko od istine...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
neopisivo si pametanmandraX je napisao/la:Imal' rubrika za najgluplje postove na forumu? Ovaj je sazrio za istu, definitivno.Italia je napisao/la:Pa reci cemo da jesteDevil je napisao/la: Zar jeste ?![]()
Evo da je rekao da je Balonja najbolji napadač na prvenstvu, pa hajde, moglo bi se diskutovat' barem o tome, al' pored toliko veznjaka, pored tolike konkurencije na ovom prvenstvu upravo na tim pozicijima, reći da je Marchisio najbolji, jebbote, kakva samo glupost, nevjerovatno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nedaj se @Duffy.
1 je Il Pricipino i 1 je Signora kojoj je on veran.
1 je Il Pricipino i 1 je Signora kojoj je on veran.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Xavi igra nešto slabije. Iskreno, Iniesta i Pirlo su obilježili ovo Evropsko prvenstvo i najbolji igrač istog će biti jedan od njih dvojice. Naravno, biće onaj čija ekipa pobijedi u finalu.Oxygen je napisao/la:Ja nisam to rekao, ja sam napisao ono što mislim, @Italia voli Marchisia pa je malo pretjerao.

Marchisio igra dobro, kao uostalom i svi vezni igrači talijanske reprezentacije, ali ipak je iza Pirla.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I DDR-a ako mi dozvolis da dodam.Monolog je napisao/la:Xavi igra nešto slabije. Iskreno, Iniesta i Pirlo su obilježili ovo Evropsko prvenstvo i najbolji igrač istog će biti jedan od njih dvojice. Naravno, biće onaj čija ekipa pobijedi u finalu.Oxygen je napisao/la:Ja nisam to rekao, ja sam napisao ono što mislim, @Italia voli Marchisia pa je malo pretjerao.
Od pobjednika eura zavisi koji tim će dati više veznjaka u timu Eura, Khedira je bio takođe dobar, ali nema šanse sa ovim gore.![]()
Marchisio igra dobro, kao uostalom i svi vezni igrači talijanske reprezentacije, ali ipak je iza Pirla.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, apsolutno. Još veći + ide zbog toga što je igrao stopera u meču kontra Španaca.
Ali, ipak će se gledati i ovaj vizuelni dio, a moraš priznati da su tu ova dvojica daleko ispred + vođe su veznog reda svojih reprezentacija. DDR, Marchisio i Alonso su ipak nešto ispod dvojice fantazista. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da,da svakako da ce titula najboljeg otici Iniesti ili Pirlu,moj post se odnosio na to da je Marchisio ovo prvenstvo ispod Pirla.Naravno veliki je njegov znacaj u ekipi samim tim sto redovno trci preko 10 km,ali za mene su ispred njega u Italiji Pirlo i De Rossi.Od ostalih veznjaka tu je Iniesta,te Gerrard,iako su Englezi ispali Gerrard je odigrao strasno prvenstvo,steta sto nije imao pomoc drugova.Monolog je napisao/la:Da, apsolutno. Još veći + ide zbog toga što je igrao stopera u meču kontra Španaca.Ali, ipak će se gledati i ovaj vizuelni dio, a moraš priznati da su tu ova dvojica daleko ispred + vođe su veznog reda svojih reprezentacija. DDR, Marchisio i Alonso su ipak nešto ispod dvojice fantazista.
Ne treba zanemariti da će ta odluka biti verovatno vezana za pobednika turnira. Tako da ukoliko Italija pobedi, Pirlo je igrač prvenstva,ukoliko ne, Casillas će poneti tu titulu.IlPrincipino je napisao/la:bez obzira ko pobjedi Pirlo bi morao biti igrač Eura...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
3 - 2 za Italijane 

- KapioFootball
- Kontakt:
S obzirom da gdje god u anketi glasam za svog favorita on izgubi, sad sam glasao za Spaniju
Stvarno bih volio da Azzuri pobijede

Stvarno bih volio da Azzuri pobijede

HALA MADRID!!!
Po igri koja bas i ne odgovara Talijanima, Spanci su jedina ekipa na svijetu protiv koje Italijani ne mogu razviti svoju novoprepoznatljivu igru. Spanija je itekako favorit, mada, po prikazanom dosada Italija zasluzuje zlato, vidjet cemo, simpatije na strani Azura, a iskreno smatram da ce to Spanci osvojiti.
Po prikazanom do prije par dana, i Njemačka je trebala biti sutra u finalu, ali... 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za sutrasnje finale

Malo stat podataka o predjenoj kilometrazi na ovom Euru sto se tice finalista

Malo stat podataka o predjenoj kilometrazi na ovom Euru sto se tice finalista

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se da brko neće tako počet' sutra!
El-Nino mora igrati, odnosno napadač mora i mora počet' u prvoj postavi!
El-Nino mora igrati, odnosno napadač mora i mora počet' u prvoj postavi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.