Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Lijeci rane tudjom nesrecom
. Ko da je bitno sad, ispucali su svoje i kraj.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nista od te ljubavi, baskijski klub ne prodaje svoje igrace Realu..
Samo za rukom cini mi se usp. Alkorti i Karanki.
Mozda Iker Munain, mozda samo zato sto je nedavno rekao da mu je Raul Gonzalez nogometni idol od mali nogu, pa mozda gaji neku i ljubav prema Realu
ako se bude plaho zalago u buducnosti..
Samo za rukom cini mi se usp. Alkorti i Karanki.
Mozda Iker Munain, mozda samo zato sto je nedavno rekao da mu je Raul Gonzalez nogometni idol od mali nogu, pa mozda gaji neku i ljubav prema Realu

FORZA NAPOLI
Nekako se čini da je Javi Martinez najbliži Bayernu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije Nani nista pisao na twitteru zadnjih 5 dana, a i djeluje dovoljno glup da nesto ovakvo izjavi. Mada, iskreno, vjerovatno i jeste bilo ovako kako kaze ali se te stvari ne govore javno.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Vidis da sam napisao nista od toga. Rekao sam ako ko dođe, pod tim nisam mislio na Martineza.D10S je napisao/la: Nije istina. On bi igrao prvu postavu uvijek. Bolji je od Khedire, a znamo takodjer da su Pepe i Ramos jako cesto suspendovani.
Problem je sto on nece doci sigurno. Spanski klubovi, barem njih vecina nikada ne prodaje svoje igrace Madridu. Za Real je cijena veca od 50 miliona eura, kada bi platili otkupnu klauzulu od 40, ima neki stavki u ugovoru da bi Real morao platiti jos neki dodatni novac pa bi to izaslo preskupo. Joaquin, Vicente, Mendieta, Villa nisu, nece ni on.
Don't hate what you don't understand.
ek0 je napisao/la:Nije Nani nista pisao na twitteru zadnjih 5 dana, a i djeluje dovoljno glup da nesto ovakvo izjavi. Mada, iskreno, vjerovatno i jeste bilo ovako kako kaze ali se te stvari ne govore javno.

Samo kad se sjetim kako je glavom zabio onaj gol protiv Spanije u prijatlj. tekmi.. volio bi mali da je kapiten itd..
FORZA NAPOLI
Slažem se s ovim u potpunosti, vjerovatno je bilo tako, al se sada čupa, da se ne pokvari atmosfera u i oko reprezentacijeek0 je napisao/la: Mada, iskreno, vjerovatno i jeste bilo ovako kako kaze ali se te stvari ne govore javno.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Nece, ako ima dobra na ovom svijetuSaurman je napisao/la:Nekako se čini da je Javi Martinez najbliži Bayernu.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa ako Bajern ima 40 mill eura za taj transfer, ok naravno ako Javi pristane.. ako ne neka kupe onog Vukojevica iz Dinamo.K za 10 millSaurman je napisao/la:Nekako se čini da je Javi Martinez najbliži Bayernu.

Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 30 jun 2012, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
Ma Urrutia je rekao da ga nece pustiti ispod 40 miliona. Ako je Bayern spreman dati toliku lovu za jednog defanzivca, onda stvarno... 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Vjeruj mi da bi bilo bolje, da se da nekome drugom kapitenska traka, al ipak, Ronaldo je Ronaldo, i zato je dobio trakuBulkin je napisao/la: volio bi mali da je kapiten itd..
Mada ne nose uvijek najkvalitetniji igrači u ekipi traku, zna se zbog čega se dobiva navedena, al za Ronalda su pravila tu da bi se kršila

Zasto Ronaldo ne bih nosio kapitensku traku, nema moci da vodi svoje zemljake, to sto imas krticu poput Nanijazizu1991 je napisao/la:Vjeruj mi da bi bilo bolje, da se da nekome drugom kapitenska traka, al ipak, Ronaldo je Ronaldo, i zato je dobio trakuBulkin je napisao/la: volio bi mali da je kapiten itd..
Mada ne nose uvijek najkvalitetniji igrači u ekipi traku, zna se zbog čega se dobiva navedena, al za Ronalda su pravila tu da bi se kršila

Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 30 jun 2012, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
Heynckes je dobar sa Urrutiom stari haveri moglo bi se to srediti za nekih 30tak mil
a ovih 40 je samo da se odbiju Real i Barca. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa sredice ako Hejeken doplati jos tih 10 mil eura iz svog dzepa, da se razumijemo nema nista dzaba kod baskijacaSaurman je napisao/la:Heynckes je dobar sa Urrutiom stari haveri moglo bi se to srediti za nekih 30tak mila ovih 40 je samo da se odbiju Real i Barca.

FORZA NAPOLI
- Nail for Real
- Kontakt:
Karanka je Urrutijac pa nista ne pomazeSaurman je napisao/la:Heynckes je dobar sa Urrutiom stari haveri moglo bi se to srediti za nekih 30tak mila ovih 40 je samo da se odbiju Real i Barca.

Nail for Real je napisao/la:Karanka je Urrutijac pa nista ne pomazeSaurman je napisao/la:Heynckes je dobar sa Urrutiom stari haveri moglo bi se to srediti za nekih 30tak mila ovih 40 je samo da se odbiju Real i Barca.
.

Alkorta
FORZA NAPOLI
Zašto je Nani krtica ? Možda zato što nije mogao prešutiti namjere Ronalda ?Bulkin je napisao/la: Zasto Ronaldo ne bih nosio kapitensku traku, nema moci da vodi svoje zemljake, to sto imas krticu poput Nanijao mozda je"malo" godina u A repki
nigdje se pravilo ne krsi.
Zna se da zvijezde ne nose traku, to je ne pisano pravilo, a Ronaldo se izdiže iznad svih i svi se u Portugalu gledaju na jedan, a on na drugi način, realno gledajući
Pa ako je ovaj gore tekst istina.. cuj kaze zelio da bude heroj, cega heroj to moze samo krtica izvaliti, naravno ako je tekst uopce istina.zizu1991 je napisao/la:Zašto je Nani krtica ? Možda zato što nije mogao prešutiti namjere Ronalda ?Bulkin je napisao/la: Zasto Ronaldo ne bih nosio kapitensku traku, nema moci da vodi svoje zemljake, to sto imas krticu poput Nanijao mozda je"malo" godina u A repki
nigdje se pravilo ne krsi.
Zna se da zvijezde ne nose traku, to je ne pisano pravilo, a Ronaldo se izdiže iznad svih i svi se u Portugalu gledaju na jedan, a on na drugi način, realno gledajući
Cuj "zvijezde" ne nose traku, sta je bio L.Figo "zvijezdica" mozda ?

FORZA NAPOLI
Da bio je zvijezda, tačno, ali nije bio kao što je sada Ronaldo, nego manimo se mi toga, nije bitno, ko hebe Portugal, neka nama naše Bosne
- PatrickBateman
- Kontakt:
Cuj zaboravili Ronalda na aerodromu
A ovaj Nani daje izjave kao da je najveci timski igrac na svijetu

A ovaj Nani daje izjave kao da je najveci timski igrac na svijetu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.