ma ovo je pretpostavka da ide,onako ja bubam naucen sa prosla 2 transfera al valjda ce bit ovaj dobra 3 sreca kako kazuRedDevilS je napisao/la:Steta momak je bas dobar, ali reko da stavim vijest da vidim imali sta konkretno, kad on ide u London..Senaid L.F.C je napisao/la:And Afellay go to ..............................TottenhamRedDevilS je napisao/la:Liverpool i Tottenham u borbi za Afellaya
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- youngredcomps
- Kontakt:
affelay ostaje u barceloni 100%.a da mi hocemo dovesti bar jednog igraca,a ne ovako svi su doveli po nesto mi jos nista.hajde bar moses.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Prema pisanju medija Afellay se našao na meti klubova iz Premiershipa jer u Barceloni nema dovoljno prostora za napredak. Nadam se kako će i LFC poslati konkretnu ponudu za ovog nogometaša jer znamo o kakvoj kvaliteti se radi.
Naravno, u posljednjih par sezona smo navikli da gubimo bitke sa drugim klubovima u borbi za pojačanjima, al' nadam se kako će Rodgers u ovom prijelaznom roku odradit' dobar posao, te da ćemo naredne sezone gledat' jedan novi Liverpool sa lepršavom igrom.
YNWA!
Naravno, u posljednjih par sezona smo navikli da gubimo bitke sa drugim klubovima u borbi za pojačanjima, al' nadam se kako će Rodgers u ovom prijelaznom roku odradit' dobar posao, te da ćemo naredne sezone gledat' jedan novi Liverpool sa lepršavom igrom.
YNWA!

Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
O tome ja pricam iskoristite sansu dok jos mozete.StevieG je napisao/la:Prema pisanju medija Afellay se našao na meti klubova iz Premiershipa jer u Barceloni nema dovoljno prostora za napredak. Nadam se kako će i LFC poslati konkretnu ponudu za ovog nogometaša jer znamo o kakvoj kvaliteti se radi.
YNWA!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bolje da susa traje, nego da se rasipaju parama kao neki klubovi. I onda kazu Real osvojio, jest malo morgen, Real je kao i City kupio titulu.raul-zakon je napisao/la: Sličan problem kao i u Arsenalu, koji, prema navijačima tog kluba, ima na svakoj poziciji najbolje igrače u Evropi, a suša traje li traje...
Celik!3,2,2.
- raul-zakon
- Kontakt:
Joj ne mogu da vjerujem majke mi...odmah po defaultu sve shvatate kao svađu...Eto ja sam iz zlobe govorio sve to o Arsenalu, pa sad ti da mi vratiš milo za drago pljuješ po Realu. Smiješan si majke mi...AllGunsBlazing je napisao/la:Bolje da susa traje, nego da se rasipaju parama kao neki klubovi. I onda kazu Real osvojio, jest malo morgen, Real je kao i City kupio titulu.raul-zakon je napisao/la: Sličan problem kao i u Arsenalu, koji, prema navijačima tog kluba, ima na svakoj poziciji najbolje igrače u Evropi, a suša traje li traje...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ima, al na fm 2011, u pravom zivotu nije dobar nikakoCarlo je napisao/la:shelvey ima potencijal da postane zvijezda, a adam nije igrač kojim bi se trebali zadovoljavati.
Za zivot cijeli!
- raul-zakon
- Kontakt:
To je ta nerealnost i subjektivnost o kojoj ti pričam...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ima, al na fm 2011, u pravom zivotu nije dobar nikakoCarlo je napisao/la:shelvey ima potencijal da postane zvijezda, a adam nije igrač kojim bi se trebali zadovoljavati.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko pljuje? ti rekao istinu, ja rekao istinu. Mi smatramo svoje igrace najvecim u svijetu, vi kupujete titule, zar nije tako? Nista pljuvanje, samo istina.raul-zakon je napisao/la: Joj ne mogu da vjerujem majke mi...odmah po defaultu sve shvatate kao svađu...Eto ja sam iz zlobe govorio sve to o Arsenalu, pa sad ti da mi vratiš milo za drago pljuješ po Realu. Smiješan si majke mi...
Celik!3,2,2.
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa zašto si uopšte morao na temi LIverpool FC spominješ RMCF ???AllGunsBlazing je napisao/la:Ko pljuje? ti rekao istinu, ja rekao istinu. Mi smatramo svoje igrace najvecim u svijetu, vi kupujete titule, zar nije tako? Nista pljuvanje, samo istina.raul-zakon je napisao/la: Joj ne mogu da vjerujem majke mi...odmah po defaultu sve shvatate kao svađu...Eto ja sam iz zlobe govorio sve to o Arsenalu, pa sad ti da mi vratiš milo za drago pljuješ po Realu. Smiješan si majke mi...
Zbog konstruktivne rasprave sigurno ne. Ja ti kažem objektivno, bez ikakve želje da ponizim ovak klub. Čak mogu reći da su mi oni najdraži od Engleza. Al' dok god oni jednog Shelveya budu dizali na nivo Modrića, Ozila, Pirla, teško će tu biti dobrog fudbala u skorije vrijeme. Henderson isto. Mlad jeste, ali taj dečko ima dvije lijeve. Čak i kada je dolazio u L'pool iz Sunderlanda nije mi bilo jasno nikako šta on radi u klubu kakav je L'pool.
Jednostavno je, L'pool traži talentovane Engleze, a Engleska istih ima kao Mađarska mora.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
mislite šta hoćete, ne interesuje me, iskreno. čovjek ima 20 godina, znaš li šta to znači? ja ne govorim da je on već sada igračina nego da ima potencijala. mogu se kladiti da nisi pogledao jednu jedinu tekmu u kojoj je on igrao.raul-zakon je napisao/la:To je ta nerealnost i subjektivnost o kojoj ti pričam...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ima, al na fm 2011, u pravom zivotu nije dobar nikakoCarlo je napisao/la:shelvey ima potencijal da postane zvijezda, a adam nije igrač kojim bi se trebali zadovoljavati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
aj prestani da sereš majketi ko je rekao da je Shelvey na navio Modrica il Pirla?? To si samo ti rekao a mi smo rekli da ima potencijal da postane bolji od njih i kao sto kaze Carlo ima 20 godinaa....raul-zakon je napisao/la:Pa zašto si uopšte morao na temi LIverpool FC spominješ RMCF ???AllGunsBlazing je napisao/la:Ko pljuje? ti rekao istinu, ja rekao istinu. Mi smatramo svoje igrace najvecim u svijetu, vi kupujete titule, zar nije tako? Nista pljuvanje, samo istina.raul-zakon je napisao/la: Joj ne mogu da vjerujem majke mi...odmah po defaultu sve shvatate kao svađu...Eto ja sam iz zlobe govorio sve to o Arsenalu, pa sad ti da mi vratiš milo za drago pljuješ po Realu. Smiješan si majke mi...
Zbog konstruktivne rasprave sigurno ne. Ja ti kažem objektivno, bez ikakve želje da ponizim ovak klub. Čak mogu reći da su mi oni najdraži od Engleza. Al' dok god oni jednog Shelveya budu dizali na nivo Modrića, Ozila, Pirla, teško će tu biti dobrog fudbala u skorije vrijeme. Henderson isto. Mlad jeste, ali taj dečko ima dvije lijeve. Čak i kada je dolazio u L'pool iz Sunderlanda nije mi bilo jasno nikako šta on radi u klubu kakav je L'pool.
Jednostavno je, L'pool traži talentovane Engleze, a Engleska istih ima kao Mađarska mora.
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
raul-zakon je napisao/la:Pa zašto si uopšte morao na temi LIverpool FC spominješ RMCF ???AllGunsBlazing je napisao/la:Ko pljuje? ti rekao istinu, ja rekao istinu. Mi smatramo svoje igrace najvecim u svijetu, vi kupujete titule, zar nije tako? Nista pljuvanje, samo istina.raul-zakon je napisao/la: Joj ne mogu da vjerujem majke mi...odmah po defaultu sve shvatate kao svađu...Eto ja sam iz zlobe govorio sve to o Arsenalu, pa sad ti da mi vratiš milo za drago pljuješ po Realu. Smiješan si majke mi...
Zasad u Liverpoolu manjka engleskog talenta.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema ništa od Ramireza u Liverpoolu, taj prelazi u Juventus ...
- raul-zakon
- Kontakt:
Od svih utakmica EPL prošle(2011/12) sezone, jedino sam L'pool i gledao(ako ne računamo mančesterski derbi) i Shelvey, kao i Henderson, me se uopšte nije dojmio. Ne zna čovjek kud bi s loptom.quote"Carlo
mislite šta hoćete, ne interesuje me, iskreno. čovjek ima 20 godina, znaš li šta to znači? ja ne govorim da je on već sada igračina nego da ima potencijala. mogu se kladiti da nisi pogledao jednu jedinu tekmu u kojoj je on igrao.
Kažem ti, realna situacija u engleskom fudbalu je takva da se od ovih mlađih jedino Ox i Wilshere mogu nazvati talentima(Coatesa nisam gledao, a Flannagan i nije ove sezone puno odigrao).

@SGLS, nemoj da psuješ, ako ne znaš fino da komuniciraš, nemoj ni pisati.
Ovaj dio tvog posta savršeno oslikava ono što sam ja htio da kažem, a to je da živite u velikoj zabludi kad su u pitanju Liverpoolovi pojedini igrači. Uostalom, ako se L'pool ne pojača do početka iduče sezone, vidjećemo kako "wonderkid" Shelvey nosi svojim igrama L'pool.a mi smo rekli da ima potencijal da postane bolji od njih i kao sto kaze Carlo ima 20 godinaa....
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Povezuju nas sa Sone Alukom sto i nije losa opcije besplatan je,mlad 23 god.,mala plata kakav god je ne moze biti losij od Downinga.
Šelvi nikad neće biti igrač koji će moći da se bori za prvu postavu Liverpoola (onog Liverpoola koji se bori za titule ne ovog koji ne zna gdje mu je glava). Jest da ima 20 godina al već je trebao pokazati taj svoj talenat (ako ga uopšte ima) U tim godinama se pokazuje koliko je ko sposoban. Neće zauvijek ostati talenat.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- raul-zakon
- Kontakt:
Upravo. Potpiščina !Stivi_Dzi je napisao/la:Šelvi nikad neće biti igrač koji će moći da se bori za prvu postavu Liverpoola (onog Liverpoola koji se bori za titule ne ovog koji ne zna gdje mu je glava). Jest da ima 20 godina al već je trebao pokazati taj svoj talenat (ako ga uopšte ima) U tim godinama se pokazuje koliko je ko sposoban. Neće zauvijek ostati talenat.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
Buš videl, bratac, buš videl...SGLS je napisao/la:Raul-zakon....Živi bili pa videlii ..

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.