@Cartman ruzan ti avatar, igrac je dobar beze mi je samo avatar postavi drugu njegovu neku mocniju sliku..Cartman je napisao/la:Yebo ih Baines.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
@Cartman ruzan ti avatar, igrac je dobar beze mi je samo avatar postavi drugu njegovu neku mocniju sliku..Cartman je napisao/la:Yebo ih Baines.
RedDevilS je napisao/la:@Cartman ruzan ti avatar, igrac je dobar beze mi je samo avatar postavi drugu njegovu neku mocniju sliku..Cartman je napisao/la:Yebo ih Baines.
Cartman je napisao/la:RedDevilS je napisao/la:@Cartman ruzan ti avatar, igrac je dobar beze mi je samo avatar postavi drugu njegovu neku mocniju sliku..Cartman je napisao/la:Yebo ih Baines.![]()
Sto bas dobra, covjek namiguje haterima.Eto postavi neku drugu sliku Nania pa cu stavit.
U gore navedenom tekstu Mutinjo znali neko nesto vise o ovome igracu moja zelja zasad(Cabaye)MoR je napisao/la:Dobro to Ferguson radi ... doveo se Kagawa, srećom će Modrić negdje drugo (preskup i precijenjen), dovodi se Baines, samo još jednog veznjaka i to je to ...
Ma neozbiljno je osvrćati se na svaki novinski naslov, a i neozbiljno je tu baratati imenima kao da se radi o FMu. Baines ako dođe biće odlično, jako dobra opcija za lijevi bek, po meni možda i bolja od Evre u ovom momentu, pošto Evra igra katastrofalno u defanzivni posljednju godinu ...RedDevilS je napisao/la:U gore navedenom tekstu Mutinjo znali neko nesto vise o ovome igracu moja zelja zasad(Cabaye)MoR je napisao/la:Dobro to Ferguson radi ... doveo se Kagawa, srećom će Modrić negdje drugo (preskup i precijenjen), dovodi se Baines, samo još jednog veznjaka i to je to ...
Sve to stoji ali ljudi su ponudili veliku sumu za njega i mi nismo mogli da ga kupimo, tako sad me on vise nezanima ima igraca na bacanje da se dovedu kreativci...MoR je napisao/la:Zaboga zašto bi mrzio Luku Modrića, posebno iz dna duše![]()
Luka je odličan igrač, no po meni više nanosi na alibi igrača, koji jako često nestaje u ključnim utakmicama, a po meni, ima i realtivno slab učinak u ključnim dodavanjima i asistencijama - premalo za igrača koji bi morao biti ključni u timu. O sposobnostima udarca iz daljine ne moram ni govoriti, prosto je užasan. Istina jako dobro veže sredinu terena, no često, prečesto to biva ili unazad, ili najbližem do sebe ...
Ako si gledao Portugal na Euru,onda znas kakav je igrac.RedDevilS je napisao/la:U gore navedenom tekstu Mutinjo znali neko nesto vise o ovome igracu moja zelja zasad(Cabaye)MoR je napisao/la:Dobro to Ferguson radi ... doveo se Kagawa, srećom će Modrić negdje drugo (preskup i precijenjen), dovodi se Baines, samo još jednog veznjaka i to je to ...
Biće koristi od njega, ali ne u UniteduNarin je napisao/la:Ako si gledao Portugal na Euru,onda znas kakav je igrac.RedDevilS je napisao/la:U gore navedenom tekstu Mutinjo znali neko nesto vise o ovome igracu moja zelja zasad(Cabaye)MoR je napisao/la:Dobro to Ferguson radi ... doveo se Kagawa, srećom će Modrić negdje drugo (preskup i precijenjen), dovodi se Baines, samo još jednog veznjaka i to je to ...
Dosta solidan,klasicni vezni,mogao bi biti od velike koristi.
Aaaa sad znam o kome je rijec momak je dobar pa sto da ne moze se i on dovesti i Baines i ja ne znam dali nam jos neko treba, mozda napadac ili golman rezervni nekiNarin je napisao/la:Ako si gledao Portugal na Euru,onda znas kakav je igrac.RedDevilS je napisao/la:U gore navedenom tekstu Mutinjo znali neko nesto vise o ovome igracu moja zelja zasad(Cabaye)MoR je napisao/la:Dobro to Ferguson radi ... doveo se Kagawa, srećom će Modrić negdje drugo (preskup i precijenjen), dovodi se Baines, samo još jednog veznjaka i to je to ...
Dosta solidan,klasicni vezni,mogao bi biti od velike koristi.
Ne znas ko je MutinjoRedDevilS je napisao/la:Je***o njega znao sam ja to odmah da on zeli kod kraljevaMartex je napisao/la:Nakon izgubljene "bitke" za Modrica, Junajted se okrenuo igracu Porta, Zoau Mutinju..
![]()
Kakav je taj Mutinjo jel mlad, i kakav je kreator jel upola ko Luka![]()
Sto ce nam golman? Imamo Davida,Andersa,Amosa i veoma mladog i perspektivnog Johnstonea.RedDevilS je napisao/la:Aaaa sad znam o kome je rijec momak je dobar pa sto da ne moze se i on dovesti i Baines i ja ne znam dali nam jos neko treba, mozda napadac ili golman rezervni neki![]()
Mislim da to vise nece biti tako zbog Kagawe,Rooney je uglavnom igrao na prirodnoj poziciji Kagawe,a sada se komotno moze preseliti u napad.NObonus je napisao/la:U spicu nam treba jos neko,jer nemogu zamislit da Welbeck i Hernandez nose igru u vrhu napada...A Rooney je naviko da ispod spiceva igra,jer tako je korisniji za ekipu.
Ma to je tvoj odabir ako si ti zadovoljan i ja sam 100%Cartman je napisao/la:Opa, bravo za Nania.
@Reddevils: Jesi zadovoljan? Ipak sam se odlucio za Dannya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.