Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

RedDevilS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la RedDevilS » 29 jun 2012, 15:19

Cartman je napisao/la:Yebo ih Baines.
@Cartman ruzan ti avatar, igrac je dobar beze mi je samo avatar postavi drugu njegovu neku mocniju sliku.. :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jun 2012, 16:46

RedDevilS je napisao/la:
@Cartman ruzan ti avatar, igrac je dobar beze mi je samo avatar postavi drugu njegovu neku mocniju sliku.. :P
:lol:

Sto bas dobra, covjek namiguje haterima. :D Eto postavi neku drugu sliku Nania pa cu stavit. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jun 2012, 16:50

Cartman je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
:lol:

Sto bas dobra, covjek namiguje haterima. :D Eto postavi neku drugu sliku Nania pa cu stavit. :D
:lol: :lol: :lol: sad cu bas naci pa postaviti vise i ti izaberi, cuj namiguje... :lol:
http://cdn.theborneopost.com/newsimages/A013116836.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.thesun.co.uk/multimedia/arch ... 30003a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ww3.hdnux.com/photos/13/52/43/30 ... 28x471.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i1.mirror.co.uk/incoming/article ... +EURO+2012" onclick="window.open(this.href);return false; evo ti pa izaberi, ako ti se kojim slucajem ove nesvide ti mi reci i ja ti jos stavim koju..nisi ti meni svako. ;) :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 29 jun 2012, 17:43

Dobro to Ferguson radi ... doveo se Kagawa, srećom će Modrić negdje drugo (preskup i precijenjen), dovodi se Baines, samo još jednog veznjaka i to je to ...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jun 2012, 17:48

MoR je napisao/la:Dobro to Ferguson radi ... doveo se Kagawa, srećom će Modrić negdje drugo (preskup i precijenjen), dovodi se Baines, samo još jednog veznjaka i to je to ...
U gore navedenom tekstu Mutinjo znali neko nesto vise o ovome igracu moja zelja zasad(Cabaye) :D

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 29 jun 2012, 17:50

RedDevilS je napisao/la:
MoR je napisao/la:Dobro to Ferguson radi ... doveo se Kagawa, srećom će Modrić negdje drugo (preskup i precijenjen), dovodi se Baines, samo još jednog veznjaka i to je to ...
U gore navedenom tekstu Mutinjo znali neko nesto vise o ovome igracu moja zelja zasad(Cabaye) :D
Ma neozbiljno je osvrćati se na svaki novinski naslov, a i neozbiljno je tu baratati imenima kao da se radi o FMu. Baines ako dođe biće odlično, jako dobra opcija za lijevi bek, po meni možda i bolja od Evre u ovom momentu, pošto Evra igra katastrofalno u defanzivni posljednju godinu ...

Taj centralni veznjak ostaje problem, jer Scholes ne može pokriti cijelu sezonu, Carrick ne može sam, a Anderson i Cleverly su još uvijek nepouzdani ...

edit: i da, Modrića ni u snu ne bih volio vidjeti u Unitedu ...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jun 2012, 17:53

@MoR upravu si sto se toga tice, a Baines je dobar samo nek potpise da ja vidim na Oficial i onda sam rahat.. ;)
Luku mrzim iz dna duse fol podigo se koje ko on, ma mrs ba idi u Španiju i zdraoo! :evil:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 29 jun 2012, 17:58

Zaboga zašto bi mrzio Luku Modrića, posebno iz dna duše :mrgreen:

Luka je odličan igrač, no po meni više nanosi na alibi igrača, koji jako često nestaje u ključnim utakmicama, a po meni, ima i realtivno slab učinak u ključnim dodavanjima i asistencijama - premalo za igrača koji bi morao biti ključni u timu. O sposobnostima udarca iz daljine ne moram ni govoriti, prosto je užasan. Istina jako dobro veže sredinu terena, no često, prečesto to biva ili unazad, ili najbližem do sebe ...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jun 2012, 18:01

MoR je napisao/la:Zaboga zašto bi mrzio Luku Modrića, posebno iz dna duše :mrgreen:

Luka je odličan igrač, no po meni više nanosi na alibi igrača, koji jako često nestaje u ključnim utakmicama, a po meni, ima i realtivno slab učinak u ključnim dodavanjima i asistencijama - premalo za igrača koji bi morao biti ključni u timu. O sposobnostima udarca iz daljine ne moram ni govoriti, prosto je užasan. Istina jako dobro veže sredinu terena, no često, prečesto to biva ili unazad, ili najbližem do sebe ...
Sve to stoji ali ljudi su ponudili veliku sumu za njega i mi nismo mogli da ga kupimo, tako sad me on vise nezanima ima igraca na bacanje da se dovedu kreativci... :D @MoR Luka je dobar nego ja ga nevolim sto ide u Španiju pogotvo Real.. :geek:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 jun 2012, 18:02

RedDevilS je napisao/la:
Ako si gledao Portugal na Euru,onda znas kakav je igrac.
Dosta solidan,klasicni vezni,mogao bi biti od velike koristi.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 29 jun 2012, 18:03

Narin je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Biće koristi od njega, ali ne u Unitedu :mrgreen: ;)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jun 2012, 18:04

Narin je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Aaaa sad znam o kome je rijec momak je dobar pa sto da ne moze se i on dovesti i Baines i ja ne znam dali nam jos neko treba, mozda napadac ili golman rezervni neki :? :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jun 2012, 18:13

RedDevilS je napisao/la:
Martex je napisao/la:Nakon izgubljene "bitke" za Modrica, Junajted se okrenuo igracu Porta, Zoau Mutinju..

:o
Je***o njega znao sam ja to odmah da on zeli kod kraljeva :lol:
Kakav je taj Mutinjo jel mlad, i kakav je kreator jel upola ko Luka :? :mrgreen:
Ne znas ko je Mutinjo :o 'ajd dobro :D Modric je dobar, ali ne i toliko da se traze tolike pare. Barem ja tako mislim. Kagawa je tu. Mislim da je ce to biti transfer decenije. Kagawa je igracina ! 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 jun 2012, 18:34

RedDevilS je napisao/la:Aaaa sad znam o kome je rijec momak je dobar pa sto da ne moze se i on dovesti i Baines i ja ne znam dali nam jos neko treba, mozda napadac ili golman rezervni neki :? :mrgreen:
Sto ce nam golman? Imamo Davida,Andersa,Amosa i veoma mladog i perspektivnog Johnstonea.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 29 jun 2012, 19:02

U spicu nam treba jos neko,jer nemogu zamislit da Welbeck i Hernandez nose igru u vrhu napada...A Rooney je naviko da ispod spiceva igra,jer tako je korisniji za ekipu.
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 jun 2012, 19:07

NObonus je napisao/la:U spicu nam treba jos neko,jer nemogu zamislit da Welbeck i Hernandez nose igru u vrhu napada...A Rooney je naviko da ispod spiceva igra,jer tako je korisniji za ekipu.
Mislim da to vise nece biti tako zbog Kagawe,Rooney je uglavnom igrao na prirodnoj poziciji Kagawe,a sada se komotno moze preseliti u napad.
Iskreno mislim da nam napadac ne treba,jer ako budemo igrali po formaciji 4231 onda ih imamo sasvim dovoljno.
DDG
Rafael Vidic Ferdinand Evra (Baines?)
------Carrick---Moutinho/Modric/ ili neko od 100 veznjaka sa kojim nas povezuju
Valencia---Kagawa---Nani
------Rooney----
Ovo sam na brzinu napravio,ne zamjerite jer je ruzno ispalo.
Ali po ovoj formaciji rooney bi mogao igrati klasicnog spica,uz izmjene Welbecka i Chicharita,a pored njih imamo i Nicka Powella koji je dosao,Machedu koji izgleda ostaje i onog argentinca koji je takodjer ofanzivan igrac.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 jun 2012, 23:31

Evo Nani Napao Ronalda da je on htio sutati peti da bi on bio kao Heroj..
NIkad se nisu mogli,pocevsi od toga da je Nani bio uvijek sjenka Ronalda,pa do trenutka kada mu je Nani "ukrao" gol protiv Spanaca,pa evo i sada mali verbalni rat. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jun 2012, 23:39

Opa, bravo za Nania. :D

@Reddevils: Jesi zadovoljan? Ipak sam se odlucio za Dannya. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 30 jun 2012, 11:34

Cartman je napisao/la:Opa, bravo za Nania. :D

@Reddevils: Jesi zadovoljan? Ipak sam se odlucio za Dannya. :D
Ma to je tvoj odabir ako si ti zadovoljan i ja sam 100% :D ;)
Nego imali sta od igraca novih da bi trebali kod nas:Baines, Cabaye itd.. :? :mrgreen:

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 30 jun 2012, 12:03

J.Alba(23 godine) 13 miliona eura
L.Baines(27 godina) 17 miliona eura

Jel fakat ovi novinari misle da je Ferguson budala da plati za Baines-a ovoliko ?
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.