FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
120 KM put u Sofiju. Bolje nije moglo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarajlijc@ je napisao/la:
Je li ovo nema Saida na slici,ili ga ja ne mogu da nadjem?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Said na palaćinkama u dandiju 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nije trenirao danas kad je to slikano
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Konfucije je napisao/la:Mozda je on slik'o.

Fakat bez Guze nije to-to

Što nije trenirao?miky_hz je napisao/la:Nije trenirao danas kad je to slikano
Neka laksa povreda,nista ozbiljno...igrat ce u subotu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aha, aha.miky_hz je napisao/la:Neka laksa povreda,nista ozbiljno...igrat ce u subotu
Bože čuvaj nam Guzu

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bez Guze mi je slika, nekako, prazna

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hoce ovaj Danijel Stojanovic u vas ili u Hajduk Split? 

Davno se prestao povezivati sa nama,mislim bio je aktuelan ono nesto na pocetku spominjao se prije svih...s obzirom da su dovedeni bocni igraci vjerovatno nece kod nasbekicamir je napisao/la:Hoce ovaj Danijel Stojanovic u vas ili u Hajduk Split?
-
- Kontakt:
hocel neko kupit sal levskog 

Hajmo se kladit da prolazite Levskog.Kad se to bude desilo javljam se i ima da me casite.Nisam skup a uvjek vam pogodim rezultate.Dakle za mustuluka sam.
Ode u Hajduk.miky_hz je napisao/la:Davno se prestao povezivati sa nama,mislim bio je aktuelan ono nesto na pocetku spominjao se prije svih...s obzirom da su dovedeni bocni igraci vjerovatno nece kod nasbekicamir je napisao/la:Hoce ovaj Danijel Stojanovic u vas ili u Hajduk Split?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Burberry46
- Kontakt:
Abd prijateljuAlipasino je napisao/la:Hajmo se kladit da prolazite Levskog.Kad se to bude desilo javljam se i ima da me casite.Nisam skup a uvjek vam pogodim rezultate.Dakle za mustuluka sam.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
mozel litexov u zamjenu ?Amar TM'87 je napisao/la:hocel neko kupit sal levskog
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zna li neko ime kamerunca koji je debitovao ove godine u prijateljskom mecu protiv egipta
igrao je vrh napada sa eto'om. Nacuo sam nesto maloprije od jednog menadzera
Pricao je na telefonu na njemackom jeziku. Kasnije je pitao svog prijatelja, kome sad ga preporucim. Sarajevu ili Zelji 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- theprodigy
- Kontakt:
legendo, uvijek si bio korektan i sa tacnim informacijama, ako se ovo desi, ja te castimAlipasino je napisao/la:Hajmo se kladit da prolazite Levskog.Kad se to bude desilo javljam se i ima da me casite.Nisam skup a uvjek vam pogodim rezultate.Dakle za mustuluka sam.

- theprodigy
- Kontakt:
da nije gawuBosniacum Lilium je napisao/la:zna li neko ime kamerunca koji je debitovao ove godine u prijateljskom mecu protiv egiptaigrao je vrh napada sa eto'om. Nacuo sam nesto maloprije od jednog menadzera
Pricao je na telefonu na njemackom jeziku. Kasnije je pitao svog prijatelja, kome sad ga preporucim. Sarajevu ili Zelji

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja vas forumase pitam 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, Giuseppe1, James1987, kosevodom, muhamedhulk, skoJaa, Zigazaga i 82 gosta.