FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vatikanac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vatikanac » 29 jun 2012, 16:51

BlueTiger je napisao/la:
scootyTM je napisao/la:Evo jedna informacija sa jucerasnjeg sastanka, prije 6h :D.
Bice oko 10 buseva iz sarajeva sto ce krenuti prema mariboru, mozda i vise, veliko je interesovanje za ovaj mec, busevi ce ici u razmaku od 1h, da nebi bilo problema na granici, znaci 22:00,23:00,00:00 , po 3 autobusa. Sto se tice udruzenja, znaci bice samo centrotrans pred grbavicom tad, nece udruzenje nista organizovati. Znaci ljudi, ni mi sami ne vjerujemo da se ovoliko ljudi odaziva u samo 2,3 dana, a sta tek slijedi u narednim danima.

STO SE ALKOHOLA TICE SVI KOJI BUDU ISLI, ZNACE DOLE KAD SE BUDE KRETALO, ALKOHOL NE SMIJETE PITI, SVI KOJI BUDU IMALI CAK I 0.01 PROMILA, BICE VRACENI SA SLOVENSKE GRANICE.
Sto se tice baklji i svega ostalog, niste svjesni sta nas ceka u sloveniji, zivim za taj dan !

Jos nesto zaboravih da dodam, jos vas koji zelite ici, sacekajte par dana, bice cijena puta oko 70 km takav je dogovor !
NOTE: Hvala momcima na odgovorima u vezi puta koji ste mi ranije dali!

Drug, znaci iz ovoga Centrotrans organizuje 10 buseva za raju iz Sarajeva(650 mjesta koje navodno imamo). Ako ce biti 70 KM to ce biti jos bolje. Mene brine ovaj drugi dio koji si naveo, sto se tice baklji i svega ostalog, "niste svjesni sta nas ceka u sloveniji, zivim za taj dan!". Ne znam o kakvim bakljama pricas kada dobro znate da su slovenci veoma rigorozni (policija) po ovom pitanju a posebno UEFA. Covjek iz Maribora je napisao da ce nama biti ograniceno kretanje i da ce nas policija ispratiti do stadiona sa granite, a tako i otpratiti. Ne treba raditi sranja, treba malo stati na loptu. Euforija jeste, sve to stoji, ali mislim da ce to sve spasti do 18.07.2012. Ima dosta do tekme, mi smo se svi digli kao da se igra prekosutra, a ovim samo mozemo napraviti kontra-efekat.
valjda neki iskusniji ljudi kod vas znaju...al eto vi jednostavno zaboravljate da ce vam upravo najtezi i najzajebaniji dio puta biti HRVATSKA...Kao prvo u praksi imaju najzajebaniji zakon o navijacima tako da necu sad ulazit opet u neku razpravu...

nadalje precitao sam da neki ste uplatili 62$ nekoj agenciji koji je rekla da ce obezbedit dodatnih 500 ulaznica :lol:
nemoguce,neistinito...

kad sam prije par dana vam objasnio neke stvari i napisao vecina pametovala kako slovenac nema pojma,laže,djete gore dole...
pa eto officijalno potvrda onog sta sam pisao prije par dana sa strane našeg kluba...
tekst je na slovenackom a vjerujem da puno ljudi od vas ima "špage" kod nas pa slobodno netko prevede
Predprodaja vstopnic za tekmo Maribor : Sarajevo, 2 predkrog lige prvakov, se začne naslednji teden v Vijol'čni Bajti. Prve 3 dni zgolj tu v Bajti predprodaja za imetnike sozonskih vstopnic - vsak bo lahko kupil 3 vstopnice, eno zase + 2 za prijatla.ZA NAKUP VSTOPNIC BO POTREBNO S SEBOJ IMET TUDI OSEBNI DOKUMENT SVOJ IN OD TISTIH ZA KATERE KUPUJEŠ SAJ SE BO ŽE OB NAKUPU NAPISALI NA KARTO VSI PODATKI O KUPCU. TUJCEM JE ONEMOGOČEN NAKUP VSTOPNIC!!!

Ker se bo to pisalo na vstopnice že sedaj naprošam vse kupce za obilo potrplenja ob nakupu vstopnic

Cene vstopnic bodo v predprodaji cenejše kot na dan tekme!!

NA VZHODNO IN JUŽNO TRIBUNO BO PREPOVEDAN VSTOP S KAKRŠNIM KOLI BOSANSKIM OBELEŽJEM - TAK DA NIČ PLAVIH MAJC KAJ ŠELE DA BI KDO ŽELEL Z ZASTAVO ALI ŠALOM NASPROTNIKA NOT!

NAVIJAČI ŽELJEZNIČARA LAHKO VSTOPNICE ZA SVOJ KLUB DOBIJO IZKLJUČNO V SARAJEVU OD KLUBA!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 jun 2012, 16:51

TMmanija2012 je napisao/la:Prva dvojica mozda..kvesa i jamak ostaju
za drugog nemoj biti toliko siguran

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 29 jun 2012, 16:57

ZELJO MOJA je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Prva dvojica mozda..kvesa i jamak ostaju
za drugog nemoj biti toliko siguran
Ako ovog drugog uspijemo prodati,mislim na jamaka ..brko je genijalac :lol:

TITANIC
Kontakt:

Post Postao/la TITANIC » 29 jun 2012, 17:48

Zar ima 26 godina :shock:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jun 2012, 18:05

Golovi Maribora ove sezone:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pgjaUihYU4

P.S. Zadnji gol na kraju videa je majstorski.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jun 2012, 18:23

Elegant je napisao/la:Golovi Maribora ove sezone:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pgjaUihYU4

P.S. Zadnji gol na kraju videa je majstorski.
Ono sto svi znamo da je najveci problem nasih timova kada izadu u evropu sto su navikli da igraju utakmice gdje se lopta uveliko "gnjavi" na sredini terena,igra se sporo,mozes primiti loptu i drzati je 5 sekundi,smisliti sta ces uraditi s nje dok te neko ne napadne,i onda izadu u evropu gdje cim dodje iole dobra ekipa tipa ovih izraelskih ciji igraci te napadnu za najkasnije 2 sekunde nakon sto si primio loptu,igraci igraju puno brze,tu se lopta ne gnjavi,igrac primi loptu i iste sekunde gleda da pasom izbaci suigraca koji ce pobjeci odbrani,to je strasna razlika u odnosu na nasu ligu i normalno da onda uslijedi potop.

Mislim da su proslogodisnji porazi od Maccabia mogli biti strasno produktivni,imali su igraci puno toga nauciti iz tih duela,osjetili su kako se igra na malo vecem nivou,kako to rade solidne evropske ekipe,premda naravno postoje i ekipe s kojima i Maccabi ima velikih problema jer igraju jos puno brze od njih.

Vjerujem da Osim razmislja na nacin da on tesko moze utjecati na onaj cisti kvalitet igraca,ne moze on nikakvim metodama treninga od Svrake napraviti boljeg igraca od Medunanjina,ali ono na sta se moze utjecati,tj fizicka sprema,imam osjecaj da ce najvise se bazirati na tome,da se ako nista na tom polju gdje se moze puno napredovati ne zaostaje za protivnicima u evropi.

Mislim i da ce Osim reci odbrambenim igracima da se ne igraju,da ne dozvole da se lopta seta po 16-tercu,da ne pokusavaju nekim pasovima iznijeti loptu,objektivno nema Zeljeznicar stopere koji su kalibar za to,takvi pokusaji su protiv Maccabia obicno zavrsavali tako da bi njegovi igraci nedaleko od gola Zeljeznicara ponovno dolazili do lopte,ovaj put ocekujem da po Osimovom naredenju cim lopta ude u 16-terac da je Bogicevic i Kerla "nabiju" do Sarajeva :D

I Maribor gaji taj neki moderan stil igre,jako brzo igraju,doduse imaju i igrace pogodne za to,akcija iz 2 poteza Taveras-Velikonja i to je gol,prosto ko pasulj.
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 29 jun 2012, 18:24

Procitao sam ovo sto je osim izjavio za prvi tim koji je igrao protiv Sirokog, pa iskreno mislim da Vasilic zasluzuje da igra prije Kerle. Prvo, razlika izmedu njih dvojice je nepostoji jedino sto je ovaj drugi mladi. Drugo, ovaj Kerla je ispao supa.k kad nam je najvise trebao i okrenuo nam je leda.
Tako da Vasilic zasluzuje da igra, a to govori i Osimova izjava...
Znam momak igrati, a i Guso zna koliko nije primio gola ..
Čuva Bog Želju svog !!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 jun 2012, 18:32

Trpkovic je napisao/la:Procitao sam ovo sto je osim izjavio za prvi tim koji je igrao protiv Sirokog, pa iskreno mislim da Vasilic zasluzuje da igra prije Kerle. Prvo, razlika izmedu njih dvojice je nepostoji jedino sto je ovaj drugi mladi. Drugo, ovaj Kerla je ispao supa.k kad nam je najvise trebao i okrenuo nam je leda.
a vidi to govori za prvu pripremnu utakmicu nakon valjda kondicionih treninga mislim vidjecemo bice jos utakmica , al kako je kerla odigrao posljednju utakmicu protiv sirokog po meni on i bogi definitivno stoperski par , e sad sto se tice toga sto je supak ispao kad je otisao ne znam ako ga je osim primio nazad a valjda on zna kakva je situacija bila po meni je to dovoljno ...

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 29 jun 2012, 18:39

bob je napisao/la:
Trpkovic je napisao/la:Procitao sam ovo sto je osim izjavio za prvi tim koji je igrao protiv Sirokog, pa iskreno mislim da Vasilic zasluzuje da igra prije Kerle. Prvo, razlika izmedu njih dvojice je nepostoji jedino sto je ovaj drugi mladi. Drugo, ovaj Kerla je ispao supa.k kad nam je najvise trebao i okrenuo nam je leda.
a vidi to govori za prvu pripremnu utakmicu nakon valjda kondicionih treninga mislim vidjecemo bice jos utakmica , al kako je kerla odigrao posljednju utakmicu protiv sirokog po meni on i bogi definitivno stoperski par , e sad sto se tice toga sto je supak ispao kad je otisao ne znam ako ga je osim primio nazad a valjda on zna kakva je situacija bila po meni je to dovoljno ...
Ne bih se slozio s tobom. Ne mozes porediti jednu utakmicu Kerle, s 30 utakmica i vise bez primljenog gola Vasilica.
Mislim momak je s Bogijem u paru bio neprikosnoven cijelu sezonu.
Imao je u nekim utakmica i gresaka, ali sve je to za igrace.
Momak je zasluzan za osvajanje duple krune, to mora da se postuje.

Ovog drugog necu da spominjem, da je Ronaldo pakas je veliki ..
Ne gumo takve ..
Čuva Bog Želju svog !!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 29 jun 2012, 18:50

Eurogol Jamaka za vodstvo Želje!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 29 jun 2012, 18:55

slika
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 29 jun 2012, 19:03

Prošle godine sviju dribl'o je,ove godine opet driblat' će NERMINE JAMAČE!
Ja ga posebno gotivim...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 jun 2012, 19:04

Trpkovic je napisao/la:
bob je napisao/la:
Ne bih se slozio s tobom. Ne mozes porediti jednu utakmicu Kerle, s 30 utakmica i vise bez primljenog gola Vasilica.
Mislim momak je s Bogijem u paru bio neprikosnoven cijelu sezonu.
Imao je u nekim utakmica i gresaka, ali sve je to za igrace.
Momak je zasluzan za osvajanje duple krune, to mora da se postuje.

Ovog drugog necu da spominjem, da je Ronaldo pakas je veliki ..
Ne gumo takve ..
slazem se s tobom oko toga da se ne moze porediti , nisam mozda fino to objasnio samo sam konstatovao da ova utakmica protiv sirokog nije mjerilo da se donosi konacni sud , mislim po meni je kerla ovo sto je odigrao pred kraj sezone dosta dobro i nekako po meni bi bio bolji par sa bogi. nego vasilic , naravno da postujem to sto je Vasilic uradio prosle sezone i treba postovati izmedju ostalog tu je strucni stab koji ce procjeniti ko je za prvog tima ...

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 29 jun 2012, 19:08

Maribor se raspo kada su culi da smo im mi protivnici. Nemogu meda ni protiv ijedne ekipe od tad :mrgreen: ...
FORZA ZELJO !!!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 29 jun 2012, 19:08

Je li Maribor do sad dobio bar jednu pripremnu utakmicu :?:
Ovaj Brkovic ce nam izgleda dobro doci. ;)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 29 jun 2012, 19:11

18:59 - Naši forumaši na temi Željezničara vode raspravu oko toga da li je Semir Kerla zaslužio da igra ispred Velibora Vasilića na poziciji stopera uz Jadranka Bogičevića.

Prozvani ste :D :D :D
FORZA ZELJO !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2012, 19:11

Zel je napisao/la:Je li Maribor do sad dobio bar jednu pripremnu utakmicu :?:
Dobili Sarajevo 6:3.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 29 jun 2012, 19:14

Bukvicu izadji sam :mrgreen:

Sala mala ali cinjenica je da nije za prvog golmana niti ce kad biti...
FORZA ZELJO !!!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 29 jun 2012, 19:14

Devil je napisao/la:
Zel je napisao/la:Je li Maribor do sad dobio bar jednu pripremnu utakmicu :?:
Dobili Sarajevo 6:3.
Do sad cetri pobjede, dva nerjesena i samo jedan poraz.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Tuce11 i 43 gosta.