Uff jarane ne bih... đe ćeš me u taj belajEvil Genius II je napisao/la:ma ti bi i mariju serifovic ogrnutu zastavom italije 'odabrao'

Recimo Kim Kardashian i onu Giaovanu Antonelli... ja bih odabrao obe... bilo bi neriješeno garant...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Uff jarane ne bih... đe ćeš me u taj belajEvil Genius II je napisao/la:ma ti bi i mariju serifovic ogrnutu zastavom italije 'odabrao'
Romario vise voli MNOGO CETE NAHEBATI. Da razgranicimoMaGiCa je napisao/la:Vrlo je moguce da sam te pomesao sa nekim od novoinstaliranih navijaca Barce (sa kojim sam ranije diskutovao), koji su me napadali, na osnovu stila pisanja. Mada bih mogao da se zakunem da si to bio ti.mandraX je napisao/la:kme kme...
To nije razlog da pokušaš mene vrijeđat', mislim da je ovo prvi put da ja i ti nešto diskutujemo, a pogledaj kako si ti tu diskusiju započeo...nebitno, to samo govori dovoljno o tebi, ne o meni.![]()
Poznato je da je ta bratija iznimno verbalno talentirana, pa im dosezi idu do tog nivoa: "neyebat cete" i sl.
Kako god, u pravu si. Preterao sam izgleda. Izvinjavam se.
To niko ne sporiJuvelandia je napisao/la:Finale je finale, kad je Grcka mogla dobit domacina Portugala moze i Italija jacu repku Spanije.Bice zanimljivo.
[youtube][/youtube]MaGiCa je napisao/la:mandraX je napisao/la: To već tražiš neke izgovore da znaš o čemu ćeš pisat' kad 'tale popuše? Pametno, pametno...
Simpatizer Italije našao pametovat' o ciganisanju, anfakinb'livbl.
MandraXu, botu klasicni, niko ovde ne trazi alibi. Najprljavija i najbezobraznija ekipa sveta je Spanija. I ne bi bio uopste problem, da im to savrseno nije potrebno, jer su suvim kvalitetom najjaci. No, prevaranti su to i tu nema dalje.
Rekoh, videcemo Biskvita i ostale midgete iz Barcelone + Ramosa sigurno u pokusajima da iznude penale i kartone. Ali, to mozda ne bude dovoljno...
loptica je napisao/la:Kad raspravljate Španci su se realno namučili s Hravatima i sami su to prizanli kroz svoje medije,iskreno nisu ništa ni pokazali puno koliko sam očekivo tako da sve te velesile kad pogledaš ovo EP fudbala nema kontinuiteta,nivo tempo igre .
Ali mislim ipak imaju golmana Španjolska ,obranu Reala primljen 1 gol,napad Barcalepeza igračina,tehnika,iskustvo.
Ne ponizujem Italiju mislim da je mala prednost za Španiju.Svakako ko je bolji na terenu nek zasluži,ali puno ovisi o postavi igri i selektorima naravno da sam fan Španije ali lopta je okrugla .
Ne pali se tako brzo sta ti jeloptica je napisao/la:igrači napada većinom postava Barce smiješnoili ?? sastav igrača u timu !
Mislim na slobodnjak u sudijskoj nadoknadi, kad je i Pletikosa krenuo naprijed, jer je Italija pobijedila 2:0 i gol Hrvatske je vodio njihSoni je napisao/la:Da su Hrvati dali gol, Spanija bi ispala, pogledaj malo stanje na tabeli prije te utakmice.
Tu je Spanija svoje dupe spasavala
Ako mislis na onu sansu prije gola Spanije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.