Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Ponovo se posipam pepelom zbog Pirla. Prošle godine kad je prelazio u Juve rekao sam kako je ''ostario, nije više u formi, islužen i izraubovan igrač''
Maestro Andrea izvinjavam se zbog ovih teških riječi, nastupima za Juve i sada za repku pokazao si sve upravo suprotno i odigrao maestralno, briljantno, fenomenalno, kraljevski...
Šta reći za tekmu...
Cesare je taktički pojeo Jugija, romb slavni se pokazao kao fantastično rješenje protiv napaljenih Nijemaca, prvih 10-ak minuta trka, pa onda vezanje i kroćenje švapskog bika.
Buffon - imao malo nesigurnosti na početku ali kad je ''poludio'' nije bilo ni blizu golu...
Balzaretti - sjajna predstava, taktički i fizički ubio protivnike, vrati se kući majstore...
Barzagli - siguran i stamen, Conte ga preporodio i maestro igra na vrhunskom nivou.
Bonucci - sjajna predstava, siguran, neprelazan, odlično se postavlja, sa lakoćom rješavao Closea i Gomeza, na polas ezone je imao black-out ali onda je trener učinio svoje : vratio mu samopouzdanje, pružio mu drugu šansu, vjerovao u njega...
Chiellini - odlična partija ali on nas je na to navikao
Pirlo - mr.sci. prof.dr, halifa ove igre
Montolivo - odličan i briljantan, svaka čast za onaj pas i mnogo oduzetih lopti švabama, sjajan igrač
De Rossi - Ave Imperator, odlična partija, taktički, tehnički i fizički izdominirao na dijelu terena gdje je igrao
Marchisio - odlično odradio svoj zadatak, mala zamjerka zbog one propuštene prilike ali 'bem li ga ko ne bi volio zabiti Njemačkoj u polufinalu, svaka čast za borbenost i trku
Balotelli - šta reć, kad je neozbiljan - noćna mora za trenera, kad se uozbilji klasa od napadača, svaka čast za postavljanje u napadu i ''razbucavanje'' njemačke odbrane
Cassano - Ave Imperator, svaka čast za igru, asistencija boli glava, majstor par exellance
Toto - odlično igrao kad je ušao, volio sam da mu Claudio ostavi onu loptu... pu Principino trebao si je pružiti tamo...
Diamanti - solidan i rastrčan, stvarao probleme Nijemcima svojom trkom
Motta - odlično odradio posao kad je ušao
Maestro Andrea izvinjavam se zbog ovih teških riječi, nastupima za Juve i sada za repku pokazao si sve upravo suprotno i odigrao maestralno, briljantno, fenomenalno, kraljevski...
Šta reći za tekmu...
Cesare je taktički pojeo Jugija, romb slavni se pokazao kao fantastično rješenje protiv napaljenih Nijemaca, prvih 10-ak minuta trka, pa onda vezanje i kroćenje švapskog bika.
Buffon - imao malo nesigurnosti na početku ali kad je ''poludio'' nije bilo ni blizu golu...
Balzaretti - sjajna predstava, taktički i fizički ubio protivnike, vrati se kući majstore...
Barzagli - siguran i stamen, Conte ga preporodio i maestro igra na vrhunskom nivou.
Bonucci - sjajna predstava, siguran, neprelazan, odlično se postavlja, sa lakoćom rješavao Closea i Gomeza, na polas ezone je imao black-out ali onda je trener učinio svoje : vratio mu samopouzdanje, pružio mu drugu šansu, vjerovao u njega...
Chiellini - odlična partija ali on nas je na to navikao
Pirlo - mr.sci. prof.dr, halifa ove igre
Montolivo - odličan i briljantan, svaka čast za onaj pas i mnogo oduzetih lopti švabama, sjajan igrač
De Rossi - Ave Imperator, odlična partija, taktički, tehnički i fizički izdominirao na dijelu terena gdje je igrao
Marchisio - odlično odradio svoj zadatak, mala zamjerka zbog one propuštene prilike ali 'bem li ga ko ne bi volio zabiti Njemačkoj u polufinalu, svaka čast za borbenost i trku
Balotelli - šta reć, kad je neozbiljan - noćna mora za trenera, kad se uozbilji klasa od napadača, svaka čast za postavljanje u napadu i ''razbucavanje'' njemačke odbrane
Cassano - Ave Imperator, svaka čast za igru, asistencija boli glava, majstor par exellance
Toto - odlično igrao kad je ušao, volio sam da mu Claudio ostavi onu loptu... pu Principino trebao si je pružiti tamo...
Diamanti - solidan i rastrčan, stvarao probleme Nijemcima svojom trkom
Motta - odlično odradio posao kad je ušao
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
svaka cast momcima, pokazan karakter, volja, zelja i znanje...
Juvetova odbrana na visini zadatka, Gigi mi je u par navrata srce zaustavio al' na kraju mu sve halalim!
BALONJA DOMINIRA
Juvetova odbrana na visini zadatka, Gigi mi je u par navrata srce zaustavio al' na kraju mu sve halalim!
BALONJA DOMINIRA

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- senad_flamin
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la:Koliko su samo Engleski igrači precjenjeni i kakve su im cijene to nije normalno,pa ovaj Marchisio i Nocerino su x puta korisniji od svakog njihovog.
Marchisiona kraju Eura bit će igrač koji je najviše pretrčao u svim utakmicama kad se sabere. Odlična igra u svakoj utakmici.
Reče ja to neki dan,svaka mu čast !Marchisio è il giocatore che ha corso di più in questo Europeo con 62,5 km. L'unico altro giocatore con piu di 60 km in tutto l'Europeo è Pirlo con 61,9 km. Entrambi hanno giocato tutti i minuti del Italia.
Znači jedina dva igrača na EURU koja su pretrčala preko 60km su njih dvojica. Ne znam šta da cijenim više, Marchisia koji trči ovoliko na svakoj utakmici, kako u seriji a tako i na euru, ili Pirla koji ima 33 godine a trči skoro kao i Marcha.

-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja do neke 25-te minute nisam ni primjetio Marchisia, ne znam zašto ali njegov se posao i trud nekako najmanje vidi. Međutim to je lik koji najviše posla uradi od svih, samo što se taj posao posebno i ne primjećuje. Lik je nevjerovatan. Žao mi je što ondje nije zabio kad je izvozo' Badstubera.
Šta reći ? Naši štoperi su pokazali Švapskim napuhanim štoperima kako se igra fudbal. Siguran sam da bi im i Ogbonna-Astori mogli pokazat kako se igra
JUVENTUSOVA ODBRANA
Podsjećaju me na Cafu-Nesta-Stam-Maldini
Sve u svemu PERFEKCIJA.
Idemo poderat dosadne Špance i konačno dovest kraju tika-taka igru ...

Šta reći ? Naši štoperi su pokazali Švapskim napuhanim štoperima kako se igra fudbal. Siguran sam da bi im i Ogbonna-Astori mogli pokazat kako se igra

JUVENTUSOVA ODBRANA

Idemo poderat dosadne Špance i konačno dovest kraju tika-taka igru ...

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
- Kontakt:

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- IlPrincipe
- Kontakt:
vidim sad oni svi sto su pljuvali Balu i Cassana, da su spori, setaci, neozbiljni, da ih treba izbaciti iz postave itd, promijenili plocu pa ih velicaju ko da su ih oni licno cekali da prorade, a ne tata Prandelli 

- IlPrincipe
- Kontakt:
- @Yuto Cassana i dalje ne voli
btw
-"Dal' je to sudbina il ko zna šta li je ?"

____________________________________________________________________________________________________

btw

-"Dal' je to sudbina il ko zna šta li je ?"

____________________________________________________________________________________________________

Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 29 jun 2012, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Mnogo jaka!

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Burberry46
- Kontakt:
-
ne dajemo toliko reprezentativaca kao juventus ili inter, ali ono malo sto ode igrati za repku su hebene zvijeri. od contija preko tottija i sada de rossija za kojeg smatram da je uz pirla najkonstantniji i sigurno najkorisniji igrac italije ovog turnira . . . pisem ovo iz prostog razloga sto ce upravo de rossi, pirlo i (vas casper kako ga nazvaste) marchisio biti glavni aduti, nadam se, osvajanja EP jer matematika je prosta: ovo finale dobija (i gubi) vezni red ekipe, a nikakvo iznenadjenje ne bi bilo da to upravo urade ova trojica
i montolivo 

Inter ne daje reprezentativce vec 10 godina. Juventus je kicma repke, a Milan je drugi klub sa najvise reprezentativaca. Kamo srece da Inter daje po 3-4 igraca svaki put...Evil Genius II je napisao/la:ne dajemo toliko reprezentativaca kao juventus ili inter, ali ono malo sto ode igrati za repku su hebene zvijeri. od contija preko tottija i sada de rossija za kojeg smatram da je uz pirla najkonstantniji i sigurno najkorisniji igrac italije ovog turnira . . . pisem ovo iz prostog razloga sto ce upravo de rossi, pirlo i (vas casper kako ga nazvaste) marchisio biti glavni aduti, nadam se, osvajanja EP jer matematika je prosta: ovo finale dobija (i gubi) vezni red ekipe, a nikakvo iznenadjenje ne bi bilo da to upravo urade ova trojicai montolivo
Inace DDR je najbolji igrac Italije na ovom EP.

-
oprosti, halali, mislio sam na milan 

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ulaskom u finale Italijani su objezbjedili nastup na Kupu Konfederacija sljedeće godine u Brazilu.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- IlPrincipino
- Kontakt:
jednostavno uživam u ovome...

ovo mi je najdraže

koji kralj...

ovo mi je najdraže

koji kralj...

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovo je meni najsmješnije sinoć bilo, gledaš Italijane svi pjevaju himnu, gledaš Njemce pola ih šuti, valjda zato što su naturalizovani... 

Željezničar ale!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zna se šta si i odakle si ... najbolje se na pjevanju himne vidi koliko im jako srce kuca za Italiju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Biti klupski prvak Europe sa nepunih 19 godina je ipak veci uspjehMulder je napisao/la:
![]()
Kad hoce, zvijer je... A kad nece, glupira se, neki dan prob'o lobovat Harta iz skoro iste situacije... Ali mlad je, naucice, biti viceprvak Evrope sa 21. godinom uopste nije lose!

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Iako sam navijao za Elf cestitam vam na prolazu u finale bili ste bolji u svim segmentima igre.. 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.