Fino, fino

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juvelandia je napisao/la:Mole se Bonucci i Barzagli da puste Gomeza i Klosea jer hoce da idu kuci...
GaziHusrevbeg je napisao/la:Kaže mu novinar da su mnogi bili ljuti što je skinuo dres i dobio žuti karton, a Mario mu odgovara da su ljuti jer su vidjeli kako je razvijen i da su ljubomorni.
Ja igram dvicu, vise zutih u drugom i Marchisio najbolji.Oxygen je napisao/la:L'Uefa premia Pirlo: ancora una volta Mvp
Pirlo treći put igrač utakmice po Uefi, mogli su vala i Balonji dati večeras, ali eto.
Pirlo gotovo sigurno u timu Eura, a bit će tu bar 4-5 Talijana sigurno, zaslužili su to.
Hajmo po Zlatnu loptu majstore. Bio bi to šlag na tortu fenomenalne sezone za Juventus.Oxygen je napisao/la:L'Uefa premia Pirlo: ancora una volta Mvp
Pirlo treći put igrač utakmice po Uefi, mogli su vala i Balonji dati večeras, ali eto.
Pirlo gotovo sigurno u timu Eura, a bit će tu bar 4-5 Talijana, zaslužili su to.
Ma volio bih da ga zadesi lob zbog mnoštva prepotentnih simpazitera/navijača furijeSoni je napisao/la:Bit ce viceprvak u najgorem slucaju.
Nikad se ne zna, mozda i Casilas ostane na liniji pa ga zadesi nesto slicno, bez pokusaja loba
rastafarian je napisao/la:
Ma volio bih da ga zadesi lob zbog mnoštva prepotentnih simpazitera/navijača furije
Samo da ovo podebljam.harebianconero je napisao/la:Također svaka čast za Leonarda Bonuccia, čovjek koji je stalno na udaru kritika, na ovom Euru je objasnio neke stvari.
Oxygen je napisao/la:rastafarian je napisao/la:
Ma volio bih da ga zadesi lob zbog mnoštva prepotentnih simpazitera/navijača furije![]()
Ja mislim da ovo Prandelli namjerno radi, zna on da na forumu ss.ba se Italija baš potcjenjuje, posebno sa pdf-ova Njemačke, Engleske i Španske lige pa je tako odlučio svima redom da pokaže, a na tom putu nije mimoišao ni naše susjede.![]()