meni je licno drago sto je napustio Jedinstvo jer dosao je ovdje u Bihac uzeo fine pare a nista nije pokazao! .. a to gdje je on sad pojma nemam.. pozzKapellen je napisao/la:Jel zna neko sta se desilo sa Slomica,jel nasao novi angazman ili je ostao? pozz iz Tuzle
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Stambolija blizu NK Krajine,a nasi nek cekaju i uvjek nesto cekaju uprava odlazi..
-
- Kontakt:
Ne znam brate i meni je sve postalo cudno , kako su krenuli mislio sam ...
ja sam nacuo to ok stambolije a ovi nasi nemaju para uzas vjeruj mi
nemogu dovest nase djete i dogovorit se s njim
nemogu dovest nase djete i dogovorit se s njim
-
- Kontakt:
Lako nam je otici na prozivku u nedjelju i vidjeti kakvo je stanje . Juce' je bila sjednica UO i nista novo .
Lose se pise vjeruj mi
ma nemoze losije od prosle sezoneado1919 je napisao/la:Lose se pise vjeruj mi

-
- Kontakt:
Svasta moze biti
vim da ce sloboda biti jaka i da ce on bez problema proci ovo sve ovdje ovu ligu jeli dovode u odnosu na nasu upravu jedinstva ova godina je ponovo bacanje para i onda ponovoiz pocetka..
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
bice to dobro, ne brinite vi nista.. ima da posaljemo ćumura ako zafali staa, da malo poguramo 

1947!
-
- Kontakt:
Kod nas izabrali Upravu. Izabrali sve fino. Odmah u prva dva dana doveli 2 igrača. Kontaš to mi idemo u Ligu Prvaka. I to je to. Gotovo. Nema više ništa.
Što se tiče para u Jedinstvu,sada ih ima sigurno,jer svi ovi ljudi imaju pare,ali hoće li i jedan dati.
Što se tiče para u Jedinstvu,sada ih ima sigurno,jer svi ovi ljudi imaju pare,ali hoće li i jedan dati.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma znam za ligu prvaka i za igrace i sve toSilaNebeska96 je napisao/la:Kod nas izabrali Upravu. Izabrali sve fino. Odmah u prva dva dana doveli 2 igrača. Kontaš to mi idemo u Ligu Prvaka. I to je to. Gotovo. Nema više ništa.

a jesil se malo zapit'o da ti ljudi sto imaju pare:
1) Zele uloziti u Jednistvo (naravno da im to nece donijeti nista,nikakvog profita ''malo jaceg'')
2) Uzeti od Jedinstva (sto komplikovano kad moze lagano)
1947!
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
A sta ce nam dati? Dace nam qurac.
Pogurace financijski samo ako zagusti kao prosle sezone, tj. ako se budemo borili za opstanak ili ako igracima budu kasnile plate, a da ce biti nekih ulaganja to mezemo samo sanjati.
Sloboda se vraca u premijer ligu ekspresno!
Pogurace financijski samo ako zagusti kao prosle sezone, tj. ako se budemo borili za opstanak ili ako igracima budu kasnile plate, a da ce biti nekih ulaganja to mezemo samo sanjati.
Sloboda se vraca u premijer ligu ekspresno!
MENI MOJE, A VAMA VASE
-
- Kontakt:
Danas u kaficu sjede Nermin Karac , Braco i Halid Delic . Malo kasnije Ijo sa ovom dvojicom . Ima li sta vezano za njih ?
kenanSN1996 je napisao/la:Danas u kaficu sjede Nermin Karac , Braco i Halid Delic . Malo kasnije Ijo sa ovom dvojicom . Ima li sta vezano za njih ?
cekaj ijo ponovo heheheheheheh smjeh heheheheheh uzas od biranja igraca hehehehehehe....
stvarno se krenulo ozbiljno ali ovo sada je i smijesno i zalosno,valjda ce se vise znati u nedjelju kad bude ta prozivka,mada mislim da je to to 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
unavita je napisao/la:stvarno se krenulo ozbiljno ali ovo sada je i smijesno i zalosno,valjda ce se vise znati u nedjelju kad bude ta prozivka,mada mislim da je to to
pa ijo je smjesan igrac ljudi pa mi ponovo po starom vratite krcija i ostale i ponovo cirkus pravite
nemogu vjerovat necu ni doci ni na utakmicu ni na prozivku nikako dok nedodju prava imena
-
- Kontakt:
Ijo je dobar igrac , samo da hoce malo mozak ukljuciti bilo bi dobro .
*ebo majku kako smo mi biscani fuj narod , krajisnici opcenito smo mi fuj . Dok nam ide svima valja , a kad se nesto desi svi ledja okrecu , svi blate jedni druge . Narode budite zadovoljni da ima iko da se hoce vratiti u nas klub .
*ebo majku kako smo mi biscani fuj narod , krajisnici opcenito smo mi fuj . Dok nam ide svima valja , a kad se nesto desi svi ledja okrecu , svi blate jedni druge . Narode budite zadovoljni da ima iko da se hoce vratiti u nas klub .
kenanSN1996 je napisao/la:Ijo je dobar igrac , samo da hoce malo mozak ukljuciti bilo bi dobro .
pa gospodine ti igraci sto ti zoves igracima nisu mogli biti ni na klupi ni igrati nigdje dok su bili malo bolji igraci u jedinstvu..a ijo,krci,sejdic, mulici itdi ostali koji se josuvjek vrte i vracaju u klub malo u kladusu malo u krajinu ti su i jedinstvo doveli do rezultata kava su bila unazad par godina jer ja znam malo vise situaciju u jedinstvu od tebe..a vi vracaj te pijance i ove hasisare sto nemogu nigdje pa samo kruze oko kantona i ponovo ista situacija ce biti ..a i nero je nikakav trener bolji je halim i zele i kare i cak besim nego on a braco sporski direk.na tom cu ostat samo i nista vise necu reci nego hahahahahahahaha...
ALI JA VOLIM JEDINSTVO I ZNAM SVE STA JE U NJEMU I KAKO JE....POOZZZ
VOLIM TE NK JEDINSTVO........
-
- Kontakt:
Upucen sam i ja u situaciju i od prije i ovu malo sad . Ja stvarno ne znam koga mi mogli dovesti , oni nam predostaju jedino . Znam ko je i otjerao macka i cakija i ostale iz Jedinstva . I ja Jedinstvo volim vise od svega i dodje mi da placem kad vidim u kakvom smo stanju . I zivim za pune tribine pod boricima
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 6 gostiju.