Dosta mi je vise ovih glupih rotacija,promasenih formacija i taktika kao i Bayernovih igraca

Raduje ipak sto se niko nije pretjerano umorio na ovom euru...samo je Hummels odigrao veliki broj minuta.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ali to je toliko dobra i pozitivna stvar za njeg i nas . Do ove utakmice je sigurno bio najbolji stoper EP-A .... I to govori nesto stekao je dosta iskustva na ovom takmicenju dobit cemo jos boljeg jaceg spremnijeg Hummelsa barem za 5 % ...adnan24 je napisao/la:Jedva cekam novu sezonu da se malo radujem,ubise me ove reprezentacije![]()
Dosta mi je vise ovih glupih rotacija,promasenih formacija i taktika kao i Bayernovih igraca![]()
Raduje ipak sto se niko nije pretjerano umorio na ovom euru...samo je Hummels odigrao veliki broj minuta.
Nema šta urgirati, moRe on sam editovati i napraviti anketu.HzBvB je napisao/la:PS: Adnane da urgriraj da postave Anketu : S koliko bodova razlike cemo odbranit titulu !
Nek ucini nesto....Monolog je napisao/la:Nema šta urgirati, moRe on sam editovati i napraviti anketu.HzBvB je napisao/la:PS: Adnane da urgriraj da postave Anketu : S koliko bodova razlike cemo odbranit titulu !
Adnan je otvorio temu i on može napravit' anketu. Ajde smisli nešto!Monolog je napisao/la:Nema šta urgirati, moRe on sam editovati i napraviti anketu.HzBvB je napisao/la:PS: Adnane da urgriraj da postave Anketu : S koliko bodova razlike cemo odbranit titulu !
HzBvB je napisao/la:Nego BvB-ovci , Gundogan ce ove sezone da explodira, bit ce uz Reus-a najbolji igrac ....
PS: Adnane da urgriraj da postave Anketu : S koliko bodova razlike cemo odbranit titulu !
zizu1991 je napisao/la:Evo Scholl propisno izvrijeđa Hummelsa, golemo
zizu1991 je napisao/la:Evo Scholl propisno izvrijeđa Hummelsa, golemo
Bio je čini mi se 6-i igrač turnira i najbolji štoper. Nadam se da će biti u najboljem sastavu EP-a. Mada včrs je isp'o kod poteza Cassana, ali to je sve od njegovih grešaka ako i to možemo nazvat' greškom.zizu1991 je napisao/la:I jeste bio najbolji do ove utakmice, al nešto ga nije išlo, loša noć
HzBvB je napisao/la:@Adnan
Nerealna anketa , daj je edituj....
a ) 10-15
b) 16-20
c)21-25
d)26-30
Da to ne bude bas jednosatavno za pogodit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.