NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- majestic24
- Kontakt:
Re: NBA draft
Jos 2 i pol sata...malo manje ustvari od toga.
Da znam da ce neko uzeti Djedovica ostao bih gledati,al ovako...
Da znam da ce neko uzeti Djedovica ostao bih gledati,al ovako...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- delpiero20
- Kontakt:
Nikad ne znas...mozda ga neko i uzme
Sad fino sjednem i uzivancija...Italija prosla i sad fino gledat draft uhh

Sad fino sjednem i uzivancija...Italija prosla i sad fino gledat draft uhh
Slatinash_7 je napisao/la:Ima solidnih igraca i u drugoj rundi..Tu ponajvise mislim na Bufforda koji je stv dobar suter,mogao bi pomoci MIN dosta,vidim ovdje na NBA.com previdjaju da ce ga oni uzeti...Ne moze biti gori od mrtvaca koje trenutno imaju na vanjskim pozicijama...Vec spominjani Acy Quincy bi mogao dosta pomoci Bostonu...Darius Miller isto iznenadjujuce visoko po mocku,izgleda da ce ga Philaa uzeti,sto bi bilo jako dobro za njih..Furkan Aldemir je potencijalni Omer Asik...Doron Lamb takodje moze pomoci ekipi koja ga izabere,ja bi sa njim probao i u 1.rundi...To je po meni to sto se tice druge runde a da je korisno...
Ne znam za tog furkana,gledao sam ga,nba potencijal?..da ne bude novi enes kanter...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Potencijalni Omer Asik,drvo pod kosem koje se dobro krece i hvata skokove i uredno zakucava kad je sam pod kosem...Nista vise ne moze biti,solidno za kockati se u 2.rundi...lumani je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:Ima solidnih igraca i u drugoj rundi..Tu ponajvise mislim na Bufforda koji je stv dobar suter,mogao bi pomoci MIN dosta,vidim ovdje na NBA.com previdjaju da ce ga oni uzeti...Ne moze biti gori od mrtvaca koje trenutno imaju na vanjskim pozicijama...Vec spominjani Acy Quincy bi mogao dosta pomoci Bostonu...Darius Miller isto iznenadjujuce visoko po mocku,izgleda da ce ga Philaa uzeti,sto bi bilo jako dobro za njih..Furkan Aldemir je potencijalni Omer Asik...Doron Lamb takodje moze pomoci ekipi koja ga izabere,ja bi sa njim probao i u 1.rundi...To je po meni to sto se tice druge runde a da je korisno...
Ne znam za tog furkana,gledao sam ga,nba potencijal?..da ne bude novi enes kanter...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- adriano_leite
- Kontakt:
Bufforda najvjerovatnije nece niko draftovati jer je dosao zapusten docekao draft. Ja sam sanjao o njemu da ga Cavsi uzmu u drugoj rundi, jer tamo imamo 2 picka, ali prema svim informacijama koje kolaju internetom niko ga nece. Doron Lamb bi opet mogao biti steal drafta, uz mnoge mnoge druge igrace.Slatinash_7 je napisao/la:Ima solidnih igraca i u drugoj rundi..Tu ponajvise mislim na Bufforda koji je stv dobar suter,mogao bi pomoci MIN dosta,vidim ovdje na NBA.com previdjaju da ce ga oni uzeti...Ne moze biti gori od mrtvaca koje trenutno imaju na vanjskim pozicijama...Vec spominjani Acy Quincy bi mogao dosta pomoci Bostonu...Darius Miller isto iznenadjujuce visoko po mocku,izgleda da ce ga Philaa uzeti,sto bi bilo jako dobro za njih..Furkan Aldemir je potencijalni Omer Asik...Doron Lamb takodje moze pomoci ekipi koja ga izabere,ja bi sa njim probao i u 1.rundi...To je po meni to sto se tice druge runde a da je korisno...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Enes Kanter ce itekako dobar igrac biti,decko je jak i ne boji se...lumani je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:Ima solidnih igraca i u drugoj rundi..Tu ponajvise mislim na Bufforda koji je stv dobar suter,mogao bi pomoci MIN dosta,vidim ovdje na NBA.com previdjaju da ce ga oni uzeti...Ne moze biti gori od mrtvaca koje trenutno imaju na vanjskim pozicijama...Vec spominjani Acy Quincy bi mogao dosta pomoci Bostonu...Darius Miller isto iznenadjujuce visoko po mocku,izgleda da ce ga Philaa uzeti,sto bi bilo jako dobro za njih..Furkan Aldemir je potencijalni Omer Asik...Doron Lamb takodje moze pomoci ekipi koja ga izabere,ja bi sa njim probao i u 1.rundi...To je po meni to sto se tice druge runde a da je korisno...
- adriano_leite
- Kontakt:
Koliko je tacna informacija ne znam, ali izgleda OKC trejdala Hardena u Bobcatse za njihov 2. pick (vjerovatno Beala)
.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
To sam negdje davno čuo,ali nisam vjerovao da će to uraditiadriano_leite je napisao/la:Koliko je tacna informacija ne znam, ali izgleda OKC trejdala Hardena u Bobcatse za njihov 2. pick (vjerovatno Beala).

Ne znam što će im jedan neiskusan igrač kad su taman pretrpjeli ono najgore i valjda stekli iskustvo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Draft je u 01:00h ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
@AlexKennedyNBA
Oklahoma City likes Bradley Beal but Charlotte wants James Harden for the #2. It doesn't sound like OKC is willing to part ways with Harden.
Oklahoma City likes Bradley Beal but Charlotte wants James Harden for the #2. It doesn't sound like OKC is willing to part ways with Harden.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisu puno razliciti igraci, dok je Beal sa manjim ugovorom, a Hardenu jos malo valja produziti ugovor, tako da vjerovatno zele sacuvati prostor za Ibakin ugovor. Meni je isto cudno i sokantno ako bude istina.LBJ MVP je napisao/la:To sam negdje davno čuo,ali nisam vjerovao da će to uraditiadriano_leite je napisao/la:Koliko je tacna informacija ne znam, ali izgleda OKC trejdala Hardena u Bobcatse za njihov 2. pick (vjerovatno Beala).
![]()
Ne znam što će im jedan neiskusan igrač kad su taman pretrpjeli ono najgore i valjda stekli iskustvo
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano Izgleda da vam zelimo dati Blaira za 24. pik 

- delpiero20
- Kontakt:
Nije ni meni to jasno...garant kontaju da se na Bealu ne moze fulati te time dobijaju 4 godine i mogu potpisati Ibaku...
Gledal ko gdje vec uvod kakav u draft na nekom od linkova?
Gledal ko gdje vec uvod kakav u draft na nekom od linkova?
01:00 http://88.80.11.29/47872/watch-nba-draft-2012Admir_Sa je napisao/la:kad tacno pocinje i hocel bit kakvog linka?
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- adriano_leite
- Kontakt:
Tesko nam mozete Blaira uvaliti, jer mi necemo dati pick tako lako. Ja sam citao da cete Blaira nekome uhljebiti za pick, ali ne nama. Mi pokusali spakovati 24. pick i Andya u GSW za 7. pick, ali oni odbili jer hoce da nam daju neki los ugovor, tako da mislim da Cavsi ce ipak nekome proslijediti taj pick za neki bolji pick, ali pick za igraca tesko da ulazi u obzir. Imam neki ludi osjecaj da cemo ipak napraviti posao sa GSW, dat ce nam Biedrinsa, Wrighta i 7. pick za 24. pick i Andya i nekog fillera npr. Omrija, AMIN.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Izgleda da vam zelimo dati Blaira za 24. pik
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
DejaNMG je napisao/la:
01:00 http://88.80.11.29/47872/watch-nba-draft-2012
to je preview, draft pocinje u 6:30 CT, 7:30 ET, 1:30 po vasem
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U igri ste vi,BOS,GS i MIA...Tako je Wojo cini mi se napisao,a znas da je on pouzdan...adriano_leite je napisao/la:Tesko nam mozete Blaira uvaliti, jer mi necemo dati pick tako lako. Ja sam citao da cete Blaira nekome uhljebiti za pick, ali ne nama. Mi pokusali spakovati 24. pick i Andya u GSW za 7. pick, ali oni odbili jer hoce da nam daju neki los ugovor, tako da mislim da Cavsi ce ipak nekome proslijediti taj pick za neki bolji pick, ali pick za igraca tesko da ulazi u obzir. Imam neki ludi osjecaj da cemo ipak napraviti posao sa GSW, dat ce nam Biedrinsa, Wrighta i 7. pick za 24. pick i Andya i nekog fillera npr. Omrija, AMIN.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Izgleda da vam zelimo dati Blaira za 24. pik
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja vjerujem njemu, ako je on to napisao, ako nam uzmete pick, pokrast cete nas opasnoNEZALAGANJE je napisao/la:U igri ste vi,BOS,GS i MIA...Tako je Wojo cini mi se napisao,a znas da je on pouzdan...adriano_leite je napisao/la:Tesko nam mozete Blaira uvaliti, jer mi necemo dati pick tako lako. Ja sam citao da cete Blaira nekome uhljebiti za pick, ali ne nama. Mi pokusali spakovati 24. pick i Andya u GSW za 7. pick, ali oni odbili jer hoce da nam daju neki los ugovor, tako da mislim da Cavsi ce ipak nekome proslijediti taj pick za neki bolji pick, ali pick za igraca tesko da ulazi u obzir. Imam neki ludi osjecaj da cemo ipak napraviti posao sa GSW, dat ce nam Biedrinsa, Wrighta i 7. pick za 24. pick i Andya i nekog fillera npr. Omrija, AMIN.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Izgleda da vam zelimo dati Blaira za 24. pik

Edit: Kako lud draft je ovo, evo ljudi pisu na chatu Cavsa, pola ih uzelo slobodne dane na poslu ova zadnja dva dana, nervozni i ne mogu da rade, onaj neki lik se napio kaze nemam snage da trijezan gledam ove rumourse

Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 28 jun 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma nekom ćemo ga uvalit 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.