KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
i ja mislim da ce biti izvrstan trener, ali sam misljenja da bi njemu trebalo jedno 2 godine iskustva pored Vlade Vukoicica(ja se nadam da ce on preuzeti ekipu) i kad on ode, tada treba Sehovcu dati klupu Bosne, mislim da je dosata da se treneri stecu iskustvo na vako velikim klubom kao sto je Bosna
a slazem se sa svojim predhodnicima da smo imali Lance-a i BB-a dobili bi FMP 30 razlike, mozda c i vise
a slazem se sa svojim predhodnicima da smo imali Lance-a i BB-a dobili bi FMP 30 razlike, mozda c i vise
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma fmp je ****
a i trener im je los
dugo smo igrali sa samo jednom 4 bez centtra i on to nije znao iskoristiti
bitn aje pobjeda,a igraci se jebote raduju ko da su na kladionici dobili
koja je iduca tekma
a i trener im je los
bitn aje pobjeda,a igraci se jebote raduju ko da su na kladionici dobili

koja je iduca tekma
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa ti jarane sad citiras mene sad nekog drugog,odluci seAMemic je napisao/la:Mene nije nimalo iznenadila ova pobjeda, Sehovac je redovno derao Igokeu i Borac sa ispodprosjecnom Slavijom cak sta vise on je osvoio i kup RS prosle godine. Ja bi isto volio vidjeti njega na klupi Bosne jer mi se cini da ce biti izvrsan trener.deniso je napisao/la:Moram priznati da se nisam nadao pobjedi.Sve čestitke ekipi i struci na ovoj izuzetno važnoj pobjedi jer su je istinski željeli i zaslužili.Ovoj ekipi trebaju definitivno play i centar.Zimić sasvim solidan i on bi uz jednog solidnog, iskusnog centra sigurno još bio bolji..

Crvena Zvezda
Mene nije nimalo iznenadila ova pobjeda, Sehovac je redovno derao Igokeu i Borac sa ispodprosjecnom Slavijom cak sta vise on je osvoio i kup RS prosle godine. Ja bi isto volio vidjeti njega na klupi Bosne jer mi se cini da ce biti izvrsan trener.lolo je napisao/la:dobar ovaj trener
uzivio se u ulogu pravo
ja bih ga ostavio jos koju utakmicu
hehe htio sam tebe ali kad sam prepravio onda sam slucajno ovog denisa citiraololo je napisao/la:pa ti jarane sad citiras mene sad nekog drugog,odluci seAMemic je napisao/la:Mene nije nimalo iznenadila ova pobjeda, Sehovac je redovno derao Igokeu i Borac sa ispodprosjecnom Slavijom cak sta vise on je osvoio i kup RS prosle godine. Ja bi isto volio vidjeti njega na klupi Bosne jer mi se cini da ce biti izvrsan trener.deniso je napisao/la:Moram priznati da se nisam nadao pobjedi.Sve čestitke ekipi i struci na ovoj izuzetno važnoj pobjedi jer su je istinski željeli i zaslužili.Ovoj ekipi trebaju definitivno play i centar.Zimić sasvim solidan i on bi uz jednog solidnog, iskusnog centra sigurno još bio bolji..

- lolo d pitar
- Kontakt:
Zahvalio bih se svojim igračima, ali i navijačima koji su imali vjere u nas. Zahvalio bih se i onima koji nam nisu vjerovali jer su nam tako dali dodatni motiv da večeras pobjedimo. za pobjedu je trebalo i sreće, ali sreća prati hrabre! -trener nas novi
ma svaka mu cast za ovu izjavu,neka ga,sta ce nam vukojicic
ma svaka mu cast za ovu izjavu,neka ga,sta ce nam vukojicic
Mislim da je za dalju karijeru Sehovca bolje da ovu godinu bude pomocni trener,i da jos uci od Vukoicica i onda naredne-nih godina mu dati ulogu prvog trenera! Veceras je bio dobar,i pozitivno me iznenadio!
U svakom slucaju,slazem se sa prethodnicima oko toga da je bolje da se zaduzimo i dovedemo ta dva prijeko potrebna igraca,iskusnog centra i pleya i vratiti ugled Bosne,koji sada nije na onom nivou koji zasluzuje!
Bas me obradovala ova pobjeda veceras,eh da ih je samo vise!..
U svakom slucaju,slazem se sa prethodnicima oko toga da je bolje da se zaduzimo i dovedemo ta dva prijeko potrebna igraca,iskusnog centra i pleya i vratiti ugled Bosne,koji sada nije na onom nivou koji zasluzuje!
Bas me obradovala ova pobjeda veceras,eh da ih je samo vise!..
de idi pa ti pobjedjujlolo je napisao/la:ma fmp je ****
a i trener im je los
bitn aje pobjeda,a igraci se jebote raduju ko da su na kladionici dobili![]()
koja je iduca tekma
ako moyeds bolje
partiyan pobijedi fmp pa se raduje
jedna si jedina....nasa bosna
ovo podryavam 100 postoOneal je napisao/la:e to treba definitivno,ne znam zashto on prije nije igrao,mali je superdzenan01 je napisao/la:stvarno sto li nema majstorica nikako?ars01 je napisao/la:Ovo pravo dobro krenulo: Otišao Abaz (smatram da Šehovac i Redžić ne mogu gore voditi od njega ekipu);Vlado Vukoičić dolazi za trenera i na kraju šlag na "tortu" ode i onaj moj ljubimac LOPATOV Burell.
Kome se ja navalim na kosti mora otić' ;Abaz i Burell(izgleda da oni iz Uprave čitaju moje postove![]()
![]()
Kao što reće Ikona treba im večeras podrška, a sa izostankom Burella smo sigurno jači, znaći u sastavu bi trebao biti Majstorić.
Sve se nadam da imamo šansu pobijediti FMP, a ako i ne pobjedimo neću biti tužan, važno je da se bore do zadnjeg atoma snage, imaće sigurno podršku sa tribina.
ja tvrdim da je bolji od muve,ali ni muva nije los naspram djordjevica
MAJSTORICU OBAVEZNO DATI SANSU,PA ZASTO NE I CAMDZICU
-HZ-
budi bosna
jedna si jedina....nasa bosna
- lolo d pitar
- Kontakt:
hvala lijepofanbosna je napisao/la:de idi pa ti pobjedjujlolo je napisao/la:ma fmp je ****
a i trener im je los
bitn aje pobjeda,a igraci se jebote raduju ko da su na kladionici dobili![]()
koja je iduca tekma
ako moyeds bolje
partiyan pobijedi fmp pa se raduje seljacino
suuper,svaka im cast,pokazali su da mogu pobijediti i u najtezim trenucima...sehovic je bio odlican
Budi Bosna!
raja.nisam dugo bio na forumima i taman da pohvalim pobjedu bosne,kad vidim nema foruma na kkbosna.com
malo prosurfam,kad vidim,oni to ukinuli i kao navijaci prave forum.a gdje je taj forum?
koji je link tog foruma?
ja sam nasao jedan,jel to taj?
http://bosnasarajevo.freeforums.org/
ja sam se registrovao al nema nikog
malo prosurfam,kad vidim,oni to ukinuli i kao navijaci prave forum.a gdje je taj forum?
koji je link tog foruma?

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
auuu sta ono bi sinoc.gledao sam preko tv-a.ja reko izgubicemo 100% kad ono povedosmo 17+ mislih evo pobjede sigurne i ubjedljive.onda nas stigose i na kraju je poen od onoga sto je pucao slobodna.sav sam se bio preznojio.uglavnom svaka cast igracima, publici koja ih je bodrila i treneru. ovo ih treba motivisati da nastave sa dobrim igrama.pokazali su da se mogu odlicno snaci i u najtezim trenutcima.jos jednom BRAVO!!
Bez centara (jos polazem nade i u Amara i u Emira ali imaju oni jos mnogo da uce) i Hajrica, odrzati prednost i slaviti bodove na kraju je za svaku pohvalu. Svaka cast momcima a sve cestitke i treneru Sehovcu. Poseban aplauz su zasluzili Seha za extremnu borbenost na terenu (po 4 skoka u odbrani i napadu) i odlicnu efikasnost te Ivanovic koji je igrao vise nego solidno uzeci u obzir da je vecinu vremena proveo na terenu gurajuci se sa njihovim centrima.
Ova pobjeda sinoc protiv FMPa je veoma bitna kako zbog bodova tako i zbog vracanja samopouzdanja i motivacije koja je otisla u sunovrat. Jos jednom svaka cast!
Ova pobjeda sinoc protiv FMPa je veoma bitna kako zbog bodova tako i zbog vracanja samopouzdanja i motivacije koja je otisla u sunovrat. Jos jednom svaka cast!
nije to taj, ceka se dozvola za domenu, kada bude obavjesticu vashz1987 je napisao/la:raja.nisam dugo bio na forumima i taman da pohvalim pobjedu bosne,kad vidim nema foruma na kkbosna.com
koji je link tog foruma?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
napokon je igrao pod kosem, gdje je daleko bolje odigrao, mislim da tako treba nastaviti, a 3 da suta rjetko kada jer imamo igraca za to, sto se tice sehovica do nedavno nisam ga gotivio, ali covjek tako srcano i borbeno igra (i sa tim nadoknadzuje manjak tehnike i donekle talenta) da sam morao promjeniti misljenjebosanac je napisao/la:Bez centara (jos polazem nade i u Amara i u Emira ali imaju oni jos mnogo da uce) i Hajrica, odrzati prednost i slaviti bodove na kraju je za svaku pohvalu. Svaka cast momcima a sve cestitke i treneru Sehovcu. Poseban aplauz su zasluzili Seha za extremnu borbenost na terenu (po 4 skoka u odbrani i napadu) i odlicnu efikasnost te Ivanovic koji je igrao vise nego solidno uzeci u obzir da je vecinu vremena proveo na terenu gurajuci se sa njihovim centrima.Ova pobjeda sinoc protiv FMPa je veoma bitna kako zbog bodova tako i zbog vracanja samopouzdanja i motivacije koja je otisla u sunovrat. Jos jednom svaka cast!
svaka cast seha
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Svakako!!! Momak izgleda zna raditi posao, ali jedna lasta ne čini par lasti tako da ga treba pustiti 2-3 tekme pa ako bude rezultata ostaviti ga. Mlad, ambiciozan, ne izgleda seljačkilolo je napisao/la:dobar ovaj trener
uzivio se u ulogu pravo
ja bih ga ostavio jos koju utakmicu

Barel je dokazao da je pravo pojačanje ali kada je na tribinama. Idemo dalje, 500 milja Nihi baci pa da slavimo...
Cestitke Gogiju na pobjedi drago mi je zbog njega licno, mada je iskreno Klipa najzasluzniji za pobjedu Bosne, jer je imao nekoliko losih odluka tokom meca.
SEhovac je ok strucnjak, vodio je kadetsku reprezentaciju. prosle godine je sjajno vodio prosjecnu ekipu Slavije i sa njom ostvario zaista dobre rezultate, ima potencijal definitvno, ali je sehovic sinoc pokazao sta znaci borbeni domaci igrac, Ivanovic me iznenadio pozitivno
SEhovac je ok strucnjak, vodio je kadetsku reprezentaciju. prosle godine je sjajno vodio prosjecnu ekipu Slavije i sa njom ostvario zaista dobre rezultate, ima potencijal definitvno, ali je sehovic sinoc pokazao sta znaci borbeni domaci igrac, Ivanovic me iznenadio pozitivno
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Još je znao uvezati 3-4 pogreškeBrigateBL je napisao/la:Cestitke Gogiju na pobjedi drago mi je zbog njega licno, mada je iskreno Klipa najzasluzniji za pobjedu Bosne, jer je imao nekoliko losih odluka tokom meca.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.