FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za ove teta violete sto nam vec sad pametuju o kartama Muharemovic izjavio da tek u ponedjeljak treba da se sastane sa sekretarom maribora kada ce se dogovoriti kako kaze oko smjestaja, karata za navijace itd.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
pa znalo se da jos razgovor nije obavljen, ne znam zasto ste uopste odgovarali momcima iz Maribora, oni su vama samo prosljedjivali informacije koje su do sada imali, nisu htjeli nista lose za nas, samo da prenesu kako oni misle da ce biti, a u ponedjeljak cemo eto sve znatidiego_TM je napisao/la:Za ove teta violete sto nam vec sad pametuju o kartama Muharemovic izjavio da tek u ponedjeljak treba da se sastane sa sekretarom maribora kada ce se dogovoriti kako kaze oko smjestaja, karata za navijace itd.

Vidim spominjete igranje malog Zolotica u evropskim utakmicama i kazete da moze igrat odmah. Ja se ne bi slozio s vama sto se tice toga. Momak jeste talenat, ali mora jos puno da radi. Na primjer porediti njega na zadnjem veznom s Nyemom mislim da cemo imati velikih problema ako bude igrao. Nije dovoljno fizicki jak kao Nyema, nema tu brzinu, nije jak u duelu kao Nyema i sto je najgore momak nije taj igrac koji moze da povuce loptu kao Nyema vec cim primi loptu dodaje do najblizeg igraca njemu, odnosno igra na sigurno.
Opet kazem momak jeste talenat, ali nije potkovan igrac kao Nyema, odnosno to su razlicite skole fudbala. Ako ne nademo nekog igraca bar priblizno jakom kao Nyema mislim da cemo imati velikih problema u evropi, dok u premijer ligi moze igrati.
Treba se samo sjetiti utakmice protiv Serifa gdje je jedino Nyema fizicki parirao onim crncima, pokrivao teren, zatvarao kad pogrijesi Zeba..
I Nyema je imao nekih ispada, zalijetanje ali je donosio sigurnost u nas vezni red.
Daj Boze da nademo nekog igraca, a za Zolotica ima vremena ...
Opet kazem momak jeste talenat, ali nije potkovan igrac kao Nyema, odnosno to su razlicite skole fudbala. Ako ne nademo nekog igraca bar priblizno jakom kao Nyema mislim da cemo imati velikih problema u evropi, dok u premijer ligi moze igrati.
Treba se samo sjetiti utakmice protiv Serifa gdje je jedino Nyema fizicki parirao onim crncima, pokrivao teren, zatvarao kad pogrijesi Zeba..
I Nyema je imao nekih ispada, zalijetanje ali je donosio sigurnost u nas vezni red.
Čuva Bog Želju svog !!
Da su oni samo proslijedili informacije kako je bilo prije itd. ok bi sve bilo ali ubjedjuju te u nesto sto jos nije sigurno prave se pametni i dizu zivce ovdje. Hvala momku koji je malo objasnio oko stadiona situaciju gdje cemo biti smjesteni, kako ce se odnositi policija prema nama i to, ali ima ovih sto pricaju o nekim stvarima kao da je triput rijesenoAnelZ je napisao/la:pa znalo se da jos razgovor nije obavljen, ne znam zasto ste uopste odgovarali momcima iz Maribora, oni su vama samo prosljedjivali informacije koje su do sada imali, nisu htjeli nista lose za nas, samo da prenesu kako oni misle da ce biti, a u ponedjeljak cemo eto sve znatidiego_TM je napisao/la:Za ove teta violete sto nam vec sad pametuju o kartama Muharemovic izjavio da tek u ponedjeljak treba da se sastane sa sekretarom maribora kada ce se dogovoriti kako kaze oko smjestaja, karata za navijace itd.polako ljudi, ima jos 20 dana, gdje ste svi pozurili... Meni je najbitnije da sada znamo da je utakmica oficijelno 18 jula, a termin otom-potom.
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Šta je zatvarao kad je igrao na stoperu i lijevom beku?Trpkovic je napisao/la:Vidim spominjete igranje malog Zolotica u evropskim utakmicama i kazete da moze igrat odmah. Ja se ne bi slozio s vama sto se tice toga. Momak jeste talenat, ali mora jos puno da radi. Na primjer porediti njega na zadnjem veznom s Nyemom mislim da cemo imati velikih problema ako bude igrao. Nije dovoljno fizicki jak kao Nyema, nema tu brzinu, nije jak u duelu kao Nyema i sto je najgore momak nije taj igrac koji moze da povuce loptu kao Nyema vec cim primi loptu dodaje do najblizeg igraca njemu, odnosno igra na sigurno.
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
ako nece igrati sad, kad ce????
Pasicevu kapijuOprahnoge je napisao/la:Šta je zatvarao kad je igrao na stoperu i lijevom beku?Trpkovic je napisao/la:Vidim spominjete igranje malog Zolotica u evropskim utakmicama i kazete da moze igrat odmah. Ja se ne bi slozio s vama sto se tice toga. Momak jeste talenat, ali mora jos puno da radi. Na primjer porediti njega na zadnjem veznom s Nyemom mislim da cemo imati velikih problema ako bude igrao. Nije dovoljno fizicki jak kao Nyema, nema tu brzinu, nije jak u duelu kao Nyema i sto je najgore momak nije taj igrac koji moze da povuce loptu kao Nyema vec cim primi loptu dodaje do najblizeg igraca njemu, odnosno igra na sigurno.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Vala bas ovi se raspisali kao da smo izvukli Gladbach broz te yeboVanBasten je napisao/la:E čuj Viole![]()
Našamarat Janeze i na tribini i na terenu ba...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
znači vrh, nema dalje zaključaj temuadmirone je napisao/la:
Probat na 1e pa puko da puklo

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Kad produzi ugovor.jasta je napisao/la:ako nece igrati sad, kad ce????
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Sve vas srdacno pozdravljam manijaci moji..
Forum posjecujem dugo bas,ali uglavnom pasivno,bez aktivnog ucestvovanja u diskusijama..Ali nije to vazno..Zelim i ja da iznesem svoje misljenje o ovim predstojecim euro utakmicama sa Mariborom..Meni iskreno u smislu jacine naseg protivnika "nit smrdi,nit mirise"..Da ce biti lahko-nece..Maribor dolazi iz jedne uredjenje drzave,sa sjajnom infrastukturom,dobrim igrackim kadrom,najvecom slovenackom zvijezdom kao direktorom,puno vecim uspijesima na euro sceni poslije rata,itd...Opet sa druge strane to je protivnik s kojim se da "igrati lopte",i koliko god da su kvalitetni nisu toliko da smo bez sansi nekih realnih..Drago mi je da smo ostali skoro kompletni (izuzev Patrica),sto znaci da kostur tima ili glavne poluge imaju iskustvo od prosle godine u ovakvim tekmama..S tim sto su tu sad Kvesic,Kerla i Colic koji,po meni,donose kvalitet vise u odnosu na proslogodisnji tim u Europi..Svakako i Antolovic je bolji golman od Karica koji je branio prosle godine..Sto se tice Zolotica ja sam misljenja da ga treba "gurnuti u vatru"..On mozda nema Patricovu snagu,trkacke sposobnosti ali,po mom skromnom misljenju,igra pametnije i mirnije ili zargonski receno "glavom" nego sto je to igrao Patric..A opet kad se sjetim da je Amar u onoj prvoj tekmi sa Newcastle-om stavio u prvu postavu Sanjina Mesica koji je tada imao ako se ne varam 18 godina,sto ne bi Zolotica protiv Maribora
Izvinjavam se ako je post dugacak,ali eto.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Koju poziciju igra ovaj japanac ?
vozdra..evo posto je vec pocela prica o putu u Maribor sta i kako da se uzmu u obzir i Manijaci izvan Sarajeva
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
Pored ostalih razloga ovaj je jedan od najbitnijih. Dečko ima još godinu ugovora. Znam da sma čitao njegov intervju nakon finala kupa, na pitanje o budućnosti i produžavanja sa Željom odgovorio je u smislu obratite se mom manageru. Kada je par igrača potpisalo ugovore na tri godine ovaj je potpisao na dvije.malta071 je napisao/la:Kad produzi ugovor.jasta je napisao/la:ako nece igrati sad, kad ce????
Talenat, budućnost, hu-ha ali dečko nije odigrao sezonu kako treba a već neke priče kruže o pohlepnom manageru i furanjima. Potpišeš na još barem dvije godine pa onda igraš. Nećeš da potpišeš, sjedi na tribinama, uživaj pa nakon isteka ugovora traži anganžman u Rudaru iz Kaknja. Tako se to radi.
Usput, dobar je igrač, "pametnije" igra od Nijeme ali nije ni blizu duel igre kakvu je Nijema imao, nije ni blizu njegovog trčanja. Nijema je bio korektor kompletnom veznom redu, Zolotić, trenutno, to nije u stanju da odradi. U LŠ pogotovo jer je pozicija defanzivnog veznog jedna od najvažnijih u modernom fudbalu ako ne i najvažnija.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Šef na FTV-u.
- inacefindecko
- Kontakt:
koji blam je ova voditeljica.
Meni je bas simpaticna.inacefindecko je napisao/la:koji blam je ova voditeljica.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sviđa mi se ova emisija 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Osimu hobi podj.ebavanje ovih voditelja, cuj bolje da nema penala rekao si ionako da zuris negdje hahahha
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, MrkiMedo i 52 gosta.