FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja vjerujem u ekipu i Amara,misljenja sam da cemo ih dobiti lakse tamo nego ovdje.
Maribor-Zeljo 1:2.....(Zeba,Selimovic)
Zeljo-Maribor 1:1......(Adilovic)
Maribor-Zeljo 1:2.....(Zeba,Selimovic)
Zeljo-Maribor 1:1......(Adilovic)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
favoriti su u svakom smislu al bas u svakom( navijacki naravno ne) ali borit se mozemo i ako se bas zainatimo mi mozemo i proci
mozda dodje jos jedno iznenadjenje uskoro... al necemo o tome sada

jug-onostalgicar je napisao/la:favoriti su u svakom smislu al bas u svakom( navijacki naravno ne) ali borit se mozemo i ako se bas zainatimo mi mozemo i proci
Pa kada cemo ako necemo o tome sada

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Amar Osim kod pobjede 8 : 0, izjavi kako nije zadovoljan i da mora to jos bolje. Tako Amar ko Amar ..aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro ja se zaebucnuo, no vidi i Sir se zeebucnuo, bas cudno, zar ne?propuh je napisao/la:@Aco da se ti nisi sta za'ebucnuo pa neigramo protiv Nekog iz lige petice ili nekog top tima da su apsolutni favoriti.
Da su favoriti na papiru jesu (to na terenu trebaju opravdat), da se moze igrat s njima moze, da se mogu proci e to cemo da pokazemo i dokazemo u ovom dvomecu
Sto se tice utakmice protiv Maribora ljudi i jesu favoriti, ali da su prepraka koju ne mozemo preci i da su sila neka i nisu vala.
Mislim da nam je samo potreban jedan dobar zadnji vezni i napadac i da napravimo malo veci iskorak ..
Čuva Bog Želju svog !!

Probat na 1e pa puko da puklo

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
- Kontakt:
Ekipa Želje protiv Šefira, prva utakmica :
--------------------------Karić--------------------------------
------Marković------Nijema----Bogičević-----Stanić
-----------------Savić-----------------Svraka-----------------
-----Višća----------Zeba------------Bešlija-------
-----------------------Adilović--------------------
Za Željezničar su nastupili: Karić, Marković, Savić, Bogičević, Višća (od 63. Smajić), Adilović (od 90. Ramić), Zeba, Stanić, Gerhardt, Bešlija (od 85. Jamak), Svraka.
Trenutna ekipa Želje :
-------------------------Antolović------------------------
-----B. čolić-----Kerla-----Bogičević-----Kvesić--------
---------------Svraka-------------????????????----------------
------?????'----------------Bekrić-----------------Zeba
----------------Adilović/Selimović-------
Meni se čini da je ovo dosta jača i uigranija ekipa od one koja je igrala protiv Šerifa. Još ako dovedemo kvalitetnog zadnjeg venzog igrača ili se recimo Tomić pokaže kao pojačanje na toj poziciji ili Brković na krilu, tim bolje.
Za Željezničar su nastupili: Karić, Marković, Savić, Bogičević, Višća (od 63. Smajić), Adilović (od 90. Ramić), Zeba, Stanić, Gerhardt, Bešlija (od 85. Jamak), Svraka.
Trenutna ekipa Želje :
Meni se čini da je ovo dosta jača i uigranija ekipa od one koja je igrala protiv Šerifa. Još ako dovedemo kvalitetnog zadnjeg venzog igrača ili se recimo Tomić pokaže kao pojačanje na toj poziciji ili Brković na krilu, tim bolje.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Sir je isti mu ko i stari, uvijek smatra da je protivnik dobar, bolji nego sto jeste, uvijek ide s tom pricom da ne treba podcjenjivati, pa ako prodjemo super odlicno, ako ispadnemo nikom nista, ipak je Sir govorio da su oni bolji, to je ta prica...nekom se ona svidja, nekom ne, ali ako cemo realno, nekad treba biti i mangup pa nafurat raju, dici atmosferu, a ne sve u nekom sivilu i monotonom raspolozenju... ciro je bio majstor za te stvari znao se mangupski postaviti, dici atmosferu, uvjerit ljude i igrace da smo mi bolji, da smo najjaci, jer ako ti tako mislis i ulazis u tekmu da si bolji onda ces i imati sansu, a ako sam za sebe govoris da si los, nemas sanse, drugi su bolji, kako ocekivati da te drugi cijene i gledaju na tebe kao nekog sebi dostojnom...takav mentalitet imaju svabe, onaj pobjednicki, da i kad neigras najbolje, pobjedjujes, sam sebi govoris da nema jaceg, izlazis na teren sa tim ubjedjenjem, a ne, mi bosnje, imamo onaj luzerski mentalitet, **** nas mi smo losi, njihovo je bolje, kako onda i napraviti uspjeh kada i prije samog pocetka smatras da su ti sanse minimalne, da nemas sta traziti..naravno takav stav donosi i posljedice u slucaju poraza, jer onda svi padaju u tesku depresiju, ali ako je iko navikao na to onda smo to mi, nekad u odlucujucim momentima treba biti mangup, treba imati ono nesto da se napravi iskorak, jer mi vjecito smo tu negdje, u svim sportovima skoro ali nikad da napravimo taj neki iskorak naprijed koji nam toliko fali, uvijek kada je ono odlucujuce mi padamo i ne uspijevamo, jbg. kao sto kazu ili sa stitom il na njemu...aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro ja se zaebucnuo, no vidi i Sir se zeebucnuo, bas cudno, zar ne?propuh je napisao/la:@Aco da se ti nisi sta za'ebucnuo pa neigramo protiv Nekog iz lige petice ili nekog top tima da su apsolutni favoriti.
Da su favoriti na papiru jesu (to na terenu trebaju opravdat), da se moze igrat s njima moze, da se mogu proci e to cemo da pokazemo i dokazemo u ovom dvomecu
vise vjerujem sada u prolaz protiv Maribora nego sto sam prosle godine vjerovao u prolaz protiv Sherifa, to je moj stav i moje uvjerenje, i ne moze me niko razuvjerit, pa vi mozete govoriti da imaju i pare, i stadione, i lige evrope i logistiku i peto deseto, mi nemamo eto nista u poredjenju s njima, ali jedno imamo sigurno vece, a to je ZELJA za uspjehom i dokazivanjem, ja vjerujem da je to uz ove igrace na celu sa Amarom, uz bezrezervnu podrsku svih nas navijaca, dovoljno da se prodje jedan Maribor.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ljudi, manite se pisanja informacija o gostovanju u Maribor a koje organizuje Udruzenje. Koga interesuje i ko ima volju i zelju da ide taj se moze raspitati u prostorijama Udruzenja ako zeli na taj nacin. Ako ne onda Centrotrans ili M 97. Sto manje informacija na ovom ili bilo kojem drugom forumu otvorenog tipa, to bolje za ljude koji ce ici dole!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Desno Selimovic, zadnji vezni Zolotic.hoshtapler je napisao/la:Ekipa Želje protiv Šefira, prva utakmica :
Trenutna ekipa Želje :
FKŽ !
-
- Kontakt:
Meni je Selimović bolji kao centralni napadač od Adilovića dok kao krilo nije čemu a Zolotić nije dorastao da igra protiv Maribora u LŠ ; Moje mišljenje naravno. Zato sam i ostavio upitnike.
Opet, ima ko o tome da razmišlja

Najbolji klub: Željezničar
Pa niko ovdje negovori da se nemoze Maribor izbaciti,Aco je samo realan kao i Osim.
Da bi iznio neku predrasudu ili misljenje potrebni su inputi i nazalost trenutni su na strani Maribora.
Stadion,budzet,zemlja u EU znaci poslovno okruzenje,ucesnici LP,uefa lige...
Amar je samo realan al sam siguran da spanuje igrace da se mogu proci kao sto mogu ali uz max.pristup
bez treme odigrati musku tekmu uz maalo srece i prolaz je moguc.
Tesko je nama iz ovog gliba,Zeljo jes prekuco nasu ligu,mislim da je ovo najdominantnija ekipa lige od rata al
cim predes granicu saznas koliko si mal i koliko je ova divna zemlja zaostala u razvoju(sportskom),Imamo talente al nema infrastrukt.nema organizacionog sistema da to sve objedini u jedan rez.koji ce nas odvuci tu stepenicu dalje a to je grupna faza E.L.
Da bi iznio neku predrasudu ili misljenje potrebni su inputi i nazalost trenutni su na strani Maribora.
Stadion,budzet,zemlja u EU znaci poslovno okruzenje,ucesnici LP,uefa lige...
Amar je samo realan al sam siguran da spanuje igrace da se mogu proci kao sto mogu ali uz max.pristup
bez treme odigrati musku tekmu uz maalo srece i prolaz je moguc.
Tesko je nama iz ovog gliba,Zeljo jes prekuco nasu ligu,mislim da je ovo najdominantnija ekipa lige od rata al
cim predes granicu saznas koliko si mal i koliko je ova divna zemlja zaostala u razvoju(sportskom),Imamo talente al nema infrastrukt.nema organizacionog sistema da to sve objedini u jedan rez.koji ce nas odvuci tu stepenicu dalje a to je grupna faza E.L.
Koga boli **** koliko je violama karta do Sarajeva.ne vidim sto bi se trebalo bar o tome raspravljati.Sarajlijc@ je napisao/la:Violama cijena putovanja 20€ za SarajevoKoliko je vama do Maribora?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
E čuj Viole
Našamarat Janeze i na tribini i na terenu ba...

Našamarat Janeze i na tribini i na terenu ba...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta mislite bi li Brkovic mogao poceti u prvih 11 protiv Maribora i gdje i umjesto koga bi ga sef stavio?
Volim te Zeljo!!!
Amar ko Amar pun kontradiktornosti isto bi rekao da igramo protiv ovih Crnogoraca s kojim Borac igra.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro ja se zaebucnuo, no vidi i Sir se zeebucnuo, bas cudno, zar ne?propuh je napisao/la:@Aco da se ti nisi sta za'ebucnuo pa neigramo protiv Nekog iz lige petice ili nekog top tima da su apsolutni favoriti.
Njega treba shvatat ono izmedju redovao kao i oca mu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne vjerujem, iz vise razloga prvi jer sam cuo da Beslija do sad najspremni od kad je dosao kad na to dodas Zebu, Bekrica, Svraku i Zolu ako na to dodamo Adilovica i Selimovica pa sigurno je da ce Brkovic dobiti sansu ali da ce ufurati u prvih 11 tesko.zlatandr je napisao/la:Sta mislite bi li Brkovic mogao poceti u prvih 11 protiv Maribora i gdje i umjesto koga bi ga sef stavio?
Kad može Pirlo,može i Mirsopile87 je napisao/la:Ne vjerujem, iz vise razloga prvi jer sam cuo da Beslija do sad najspremni od kad je dosao kad na to dodas Zebu, Bekrica, Svraku i Zolu ako na to dodamo Adilovica i Selimovica pa sigurno je da ce Brkovic dobiti sansu ali da ce ufurati u prvih 11 tesko.zlatandr je napisao/la:Sta mislite bi li Brkovic mogao poceti u prvih 11 protiv Maribora i gdje i umjesto koga bi ga sef stavio?

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Ne bi se slozio ovo za Zolotica, svi znamo kako je odigrao u finalu kupa.hoshtapler je napisao/la:Meni je Selimović bolji kao centralni napadač od Adilovića dok kao krilo nije čemu a Zolotić nije dorastao da igra protiv Maribora u LŠ ; Moje mišljenje naravno. Zato sam i ostavio upitnike.
FKŽ !
Ma Zola prvih 11,lik je beton...u sledecoj sezoni momak ce biti jedan od najvaznijih igraca u ekipi..TeaM87 je napisao/la:Ne bi se slozio ovo za Zolotica, svi znamo kako je odigrao u finalu kupa.hoshtapler je napisao/la:Meni je Selimović bolji kao centralni napadač od Adilovića dok kao krilo nije čemu a Zolotić nije dorastao da igra protiv Maribora u LŠ ; Moje mišljenje naravno. Zato sam i ostavio upitnike.
SLOBODA NAVIJAČIMA
A ja Mirsu strasno gotivim, nije on ni tako star.Kazu da trci ko navijenOprahnoge je napisao/la:Kad može Pirlo,može i Mirso

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Strumfinho i 10 gostiju.