NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Ja stvarno neznam sto si se ti okomio na upravu, ja pratim Travnik jos od prije rata 89 -90 i bio sam u gerili od samog pocetka i mogu ti reci da je ova uprava dosad najbolja koja je ikad bila za ovih dvadesetak godina unazad. A evo sad cu ti i obrazrozlozit i zasto, naj vise su ulozili u infrastrukturu stadiona, izmireni su dogovi prema savezu i igracima , redovne su plate a jedan od najzasluzniji za to je i Tahir Lendo iako ja organiski nemogu stranku iz koje on dolazi . Jedino sto se moze zamjeriti ovoj upravi je sto nam je omladinski pogon jedan od najlisijih i sto su ambicije kluba uvjek opstanak
- vidovitadjemila
Ma odavno sam rekao da bi klub bio klub potrebna je ambicija.Jer koja je onda inace svrha postojanja.Nemoj majke ti sto se Lende tice i uprave.Kakvi su najbojli sud daje raja koje nema 200-300 po tekmi.Sto se Gerile tice vjerovatno znas zasto je nema.I ja sam navijao jos po republickoj ligi tih godina kada je Emin bio predsjednik kluba a Ezo Hadijabdic trener i kada se islo sirom BiH u velikom broju.Sjecam se dobro i Doboja i Mostara i Zavidovica Hrasnice ludnice na Piroti itd...To jest bila uprava imali smo ekipu navijace i sve sto ide uz to a najvaznije igrali su TRAVNICANI koji su igrali srcem i volili i klub i grad .I zato smo i mi voljeli njih.Pa gdje je Gerila danas.nema je iz razloga sto ova uprava ni jednim jedinim potezom nece ni da pokusa saradjivati s momcima.Feninga nikada nisu dali da se ode na neko gostovanje da se obezbjedi kakav autobus.jer jarane navijacke grupe opstaju zahvaljujuci gostovanjima.Nije fazon navijati samo u Travniku.A poenta je da zapravo ovu upravu gostovanja slabo zanimaju.Vazno je sta cemo uraditi na Piroti.Dobijamo po 10 zutih kartona ovdje pa u goste onda i ne trebamo ici.Ja gledam koliko je ova uprava uspjesna po tome koliko gledalaca ima na tribinama.travnik je napisao/la:Ja stvarno neznam sto si se ti okomio na upravu, ja pratim Travnik jos od prije rata 89 -90 i bio sam u gerili od samog pocetka i mogu ti reci da je ova uprava dosad najbolja koja je ikad bila za ovih dvadesetak godina unazad. A evo sad cu ti i obrazrozlozit i zasto, naj vise su ulozili u infrastrukturu stadiona, izmireni su dogovi prema savezu i igracima , redovne su plate a jedan od najzasluzniji za to je i Tahir Lendo iako ja organiski nemogu stranku iz koje on dolazi . Jedino sto se moze zamjeriti ovoj upravi je sto nam je omladinski pogon jedan od najlisijih i sto su ambicije kluba uvjek opstanak
A nadji i jednog jedinog Travnicanina da kaze da Sarajka valja kao covjek i da nije seljacka lopuza dacu ti sta god hoces.A nebi o politici ne volim .Kakav je Lendo nacelnik bio i koliko je uradio za Travnik pitaj radnike Borca ,gradjane koji imaju najskuplje rezije u drzavi ,pogledaj nedovrsenu dvoranu 26 godina potpuno unistenu Travnicku privredu i jos puno toga .Kazes stadion napravili.Jesu brate za 25 godina napravili tribinu od 700 mjesta .E svaka im cast.I Lendi i njegovoj stranci na vlasti.Pa niko ne moze biti u upravi Travnika ako nije clan SDA .To je istina.
Na kraju ja cu reci ovoj upravi da radi posao kada vidim raju i Gerilu ponovo na Piroti kada budu igrala nasa djeca iz omladinskog pogona u klubu ,a ne da iz tih kategorija igraju samo sinovi direktora .Gledam svi roditelji koji hoce da im djeca igraju nogomet daju djecu u Bubamaru i nece da ih puste ni da treniraju u Travniku jer svima je sve jasno.I da kada budemo pobjedjivali u gostima...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Iz Zenice sam .. 5 igrača iz mog grada nastupa za vaš klub .. sramota je to što se gore radi,a još veća sramota je šta neki ovdje pišu..npr. da je ovo najbolja poslijeratna uprava ikad i da su plate redovne.U ovoj polusezoni bilo je 5 štrajkova igrača zbog neizmirenih plata,premija..Imate dva covjeka u upravi koji sve odrađuju , jedan od njih je seljacina Sarajcic i ne znam kako se onaj drugi zove..20 vasih igraca uopce nije ugovorom vezana za klub,nemaju fiksne plate premije nista ama bas .. nego su tu registrovani ,imaju racun na koji im liježe keš,međutim skroz rijetko legne.. a Sarajka samo obećava i obećava i obećava .. u ligi ste ostali zahvaljujuci kupljenoj utakmici u Gradisci , a kes je dao covjek koji veze nema s Travnikom ama bas nikakve .. na gostovanjima igracima se dijele lanč paketi a oni mogu pojest poslije utakmice vola pečenog .. sve ijedno daleko gostovanje igraci nisu nocili .. nego se islo rano ujutro sad mozes mislit koji je to napor ..sjecam se bas kad se gostovalo GOSK-u moj drug je ustao u 4 ujutro a kretalo se u 6 iz Travnika .. u klubu imate Juricu Jelece koji je iz Hrvatske tu dosao i registrovan je samo da bi imao klub pa ce on kao negdje sad na ljeto .. momak je tu o svom trosku,veze nema i igra utakmice prije mnogih Travnicana i ostalih koji bi trebali igrati a ne igraju .. slican slucaj je i Handan sin babe burzuja koji ne moze 3 ispimplat .. eto toliko .. Selam !
- forza_juve
- Kontakt:
dobro ako je to tako i ako je losa i najgora uprava de mi onda ti objasni dug prema savezu 0 KM dok klubovi poput Sarajeva, Zelje, Slobode i vrh vrhova CELIKA imaju duzni ni sami ne znaju koliko a to sto spominjes bodove u Gradisci malo pogledaj protiv koga je Travnik prosuo bodove na Piroti pa onda nesto pricaj
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
A je su opet dobre prijasnje uprave
-sa Eminom Gradascevicem ispali u drugu ligu jer je on prodo Rudaru (K) odlucujucu utakmicu na Piroti
-sa Mehom Corhodzicem istina jest bilo dobro za Gerilu, bilo zastava i transparenata iz Borca i buseva na stranu ali sve je to islo preko leđa jadnih radnika iz Borca a ne iz mehinog đepa, Bog sami zna kolko je para tad pokradeno i oprano preko Borca kojeg je ovaj covjek uvalio u dug od 40-tak milona
-sa Muhamedom Terzicem Bacijem tavorili u drugoj ligi i jednu sezonu u premijer ligi bili 14
-sa Predragom Sucicem jednu sezonu bili dobri peto mjesto a vec drugu sezonu ispali kada su Predgag i druzina napuslili brod koji tone par kola prije kraja sezone ,tad se igralo zadnje kolo u Zepcu
Ovi ljudi i njihove uprave nisu nista ulozili u stadion osim izuzetka Baćija koji je za svog mandata uspio ofarbat onu drvenu ogradu do toplane u plavo
Da me neko nebi pogresno svatio ne branim ja ovu sadasnju upravu i ja bi volio da odu .
Ali bar po infrastrukturi Stadiona , dugu 0 km , vec petu godinu opstanku u PL puno su bolji od ovih prijasnji

-sa Eminom Gradascevicem ispali u drugu ligu jer je on prodo Rudaru (K) odlucujucu utakmicu na Piroti
-sa Mehom Corhodzicem istina jest bilo dobro za Gerilu, bilo zastava i transparenata iz Borca i buseva na stranu ali sve je to islo preko leđa jadnih radnika iz Borca a ne iz mehinog đepa, Bog sami zna kolko je para tad pokradeno i oprano preko Borca kojeg je ovaj covjek uvalio u dug od 40-tak milona
-sa Muhamedom Terzicem Bacijem tavorili u drugoj ligi i jednu sezonu u premijer ligi bili 14
-sa Predragom Sucicem jednu sezonu bili dobri peto mjesto a vec drugu sezonu ispali kada su Predgag i druzina napuslili brod koji tone par kola prije kraja sezone ,tad se igralo zadnje kolo u Zepcu
Ovi ljudi i njihove uprave nisu nista ulozili u stadion osim izuzetka Baćija koji je za svog mandata uspio ofarbat onu drvenu ogradu do toplane u plavo
Da me neko nebi pogresno svatio ne branim ja ovu sadasnju upravu i ja bi volio da odu .
Ali bar po infrastrukturi Stadiona , dugu 0 km , vec petu godinu opstanku u PL puno su bolji od ovih prijasnji
Zadnja izmjena: travnik, dana/u 25 maj 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Da vam je sparit Sarajku i Gagcatravnik je napisao/la:A je su opet dobre prijasnje uprave![]()
Da me neko nebi pogresno svatio ne branim ja ovu sadasnju upravu i ja bi volio da odu pogotovo Smajo i Sarajka.

- vidovitadjemila
Ma Sarajku treba ukinuti iz Travnika iz kluba iz nogometa iz svega.Pa samo mi nije jasno kako je to u ovih 5 godina mandata raja NESTALA sa Pirote i zasto.Lako je nemati duga kada se toliko zaradjuje na stelama da to granici sa zdravim razumom.Organizator svega Sarajka.I budala to zna.Zasto je Nele otisao onako.Zbog talova jarane.Zato sto mu je ovaj davao mrvice i kada se isti pobunio noga.Ok i da se slozimo da ima dobrih stvari,ali cemu klub koji niko nece da gleda.Cim se skupi raja oni prodaju tekme.Nane napravi ono protiv Borca i onda sljedece kolo sjedi u drustvu s Lendom na tribinama.I raji se to zgadi.Dodje malo vise raje protiv Sarajeva i oni nastimaju tekmu.Tip gore dobro kaze.Ja ne znam dali jedan ili 2 igraca imaju ugovor.I taj je tajan.Mislim Varupa da ima.Pa kako ces imati dug kada igrace placas tako mizerno .Ni svjesni nismo u kakav je kriminal klub upetljan.Sjeti se Sapine i Svicarske.Pa gotovo da nema ekipe u nasoj ligi s kojojm nismo stimali tekme.Sarajevo i Kozara su samo zadnja prica iz romana zvanog SVE TRAVNICKE PREVARE.A bojim se da nastavci sljede.travnik je napisao/la:A je su opet dobre prijasnje uprave![]()
Da me neko nebi pogresno svatio ne branim ja ovu sadasnju upravu i ja bi volio da odu pogotovo Smajo i Sarajka.
Ma yebo te klub koji niko ne gleda.To je bit svega.Za koji qurac oni igraju majke ti.Hajde evo naredna sezona vidjet cemo ko ce ih gledati i hoce li ista uraditi.Bolan odlucujuca tekma protiv Rudara dodje 300 ljudi.Pa jeli ih sramota sebe ako nije koga drugog jbt...ma znamo i ja i ti sve samo se ja ne foliram i kazem ono sto jest.

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- rob do bagro
- Kontakt:
Svi golovi u Muri bivseg igraca Travnika Nusmira Fajica
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
travnicani ima li novosti kakvih...dajte nam onog brazilca cassia...svakako sam od prijatelja cuo da vam se vraca turkovic, a i fedja dudic opet mozda dodje
ovaj fajic je bio i u zvijezdi potpisao a nama i na prvoj utakmici dao gol,medutim onda se napio i pobio u subi sa kolegom i nasi ga otjerali .drago mi je da je uspio i karijera je pred njimtravnik je napisao/la:Svi golovi u Muri bivseg igraca Travnika Nusmira Fajica
[youtube][/youtube]
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
mlad, dobar vezni igrač, može puno samo ako promjeni ponašanje kako na terenu tako van njega, dobili ste dobro igrača ali mali je nevaspitan pa to može biti problem ako vam trener nije autoritativan a i uprava, nego znali ko šta se sa nama dešava?neću da kritiziram upravu ali mora se konačno reorganizovati omladinski pogon, pa probati srediti terene Lašve, malo krenuti razvijati klub, a ne svake godine dovediti gomilu igrača iz nižih liga i jedva se spasti, a naša djece najgora u omladinskim ligama, dok god ne budemo imali profesionalog direktora, sportsko direktora i marketing menadžera teško da možemo šta očekivatiBrcko87 je napisao/la:Kakav je igrac Nermin Varupa??
pa gdje ide varupa??
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- slogauskoplje
- Kontakt:
hvala drug..travnicanin je napisao/la:mlad, dobar vezni igrač, može puno samo ako promjeni ponašanje kako na terenu tako van njega, dobili ste dobro igrača ali mali je nevaspitan pa to može biti problem ako vam trener nije autoritativan a i uprava, nego znali ko šta se sa nama dešava?neću da kritiziram upravu ali mora se konačno reorganizovati omladinski pogon, pa probati srediti terene Lašve, malo krenuti razvijati klub, a ne svake godine dovediti gomilu igrača iz nižih liga i jedva se spasti, a naša djece najgora u omladinskim ligama, dok god ne budemo imali profesionalog direktora, sportsko direktora i marketing menadžera teško da možemo šta očekivatiBrcko87 je napisao/la:Kakav je igrac Nermin Varupa??

OFK Gradina Srebrenik
Da li cete dobit obestecenje za Casia ako hocete koliko?
-
- Kontakt:
ma kakvi, kod nas igrači imaju amaterske ugovore ili igraju na registraciju, tako da ništa od loveTITANIC je napisao/la:Da li cete dobit obestecenje za Casia ako hocete koliko?
-
- Kontakt:
Cige na kraju trener, kad se realno sagleda teško da može šta napraviti, igrao sam sa tim momkom i znam kako razmišlja, ali opet imam neki osjećaj da će napraviti dobar reziltat, na kraju mlad je, školovao se pa ćemo vidjeti, neka mu je sa srećom
- benfica1923
- Kontakt:
Pozzzz..jel popovic otisao negdje ili????Jel imate kakvi inf.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.