FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bagrcavi je napisao/la:Imamo iste informacije drug, samo nisi gore fino formuliso rečenicu, ispalo je da se samo turistički može u Maribor.scootyTM je napisao/la:70kmbagrcavi je napisao/la:
Dobro, izvini molim te.Samo mi reci jednu stvar, koliko će koštati put u Maribor ?
Vakat je bio da te smire, cuvaj se cuvaj...
Finale pionirskog prvenstva BiH Tomislavgrad-Željezničar 2:3
Uzvratna tekma u subotu u 18 h na glavnom
Uzvratna tekma u subotu u 18 h na glavnom
Nemoj tako aco, da je aspolutni favorit to bas i nije, pa nije Maribor Celzi il Barsa. Da su favoriti jesu, da je Serif bio favorit - jeste. Da ih Zeljo moze izbaciti - moze.
Da ukoliko ne mozemo njih dobiti i ne treba da idemo dalje.
Siroki je izbacio Olimpiju pa nikom nista.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jel to zaista porediš tadašnju Olimpiju sa ovim Mariborom?bhsport je napisao/la:Nemoj tako aco, da je aspolutni favorit to bas i nije, pa nije Maribor Celzi il Barsa. Da su favoriti jesu, da je Serif bio favorit - jeste. Da ih Zeljo moze izbaciti - moze.

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Tako ti je to kad imas pristup na .orguNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pa to je kad se svi ovde prave veliki Manijaci i hoće da pokažu kako su u toku, kako su neki faktor. Evo ja ću ponosno reći da nemam pojma ko šta organizuje nit znam koliko će autobusa ići. Šta ću kad sam levat, više me zanima igra Želje nego invazija na Maribor.
NO PYRO NO PARTY
svijet se trese od " danasnjeg maribora"
Favorit je Maribor to je jasno ko dan, po svim segmentima imaju bolju infrastrukturu, vise para, bolje igrace, vise iskustva u evropi ali nemaju manijake i Amara Osima.Nije ni sramota ispasti od njih ali ne zelim bjezati od toga da imamo snage da izbacimo Maribor.Izmedju timova koje smo mogli dobiti Maribor je bio najlaksi i zato se ljudi raduju sto postoje sanse a dok postoje sanse nije u navijackoj glavi da odustaje i to je tako.Uostalom Zeljo je veliki klub za Maribor bar sto se proslosti tice ima i toga imace oni kompleks bivse drzave i njenog nogometa.E sad nasi trebaju odigrati utakmicu zivota a vjerujem da ce ih Brko naspanovati maximalno.aleksandar_veliki je napisao/la:I tako se slozismo, Maribor je apsolutni favorit, a meni niko ne vjeruje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vala stoji da Maribor ima bolju infrastrukturu,vise para al vala da ima bolje igrace nevjerujem (Zeba,Bogi,Bekric) !!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Moze li neko reci sta je sa golmanima. Vidim u ovoj jacoj postavi protiv Sirokog je branio Antolovic. Da li to znaci da Guso nece biti prvi golman?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
pa to se znalo da nece biti prvi golman,on je sam rekao da ce jedino stati na gol ako zatrebazlaya_tm87 je napisao/la:Moze li neko reci sta je sa golmanima. Vidim u ovoj jacoj postavi protiv Sirokog je branio Antolovic. Da li to znaci da Guso nece biti prvi golman?
Ima ju i oni svoje adute vjeruj mi, cim imaju vise para dovode bolje igrace.Mi moramo igrat na tim biti kompaktni htjeti vise pobjedu i prolaz dalje bukvalno moraju izginuti na terenu.Trka je presudna.rock87 je napisao/la:Vala stoji da Maribor ima bolju infrastrukturu,vise para al vala da ima bolje igrace nevjerujem (Zeba,Bogi,Bekric) !!!
Antolovic ce braniti zato je i doveden.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To ce se vidjeti na terenu.rock87 je napisao/la:Vala stoji da Maribor ima bolju infrastrukturu,vise para al vala da ima bolje igrace nevjerujem (Zeba,Bogi,Bekric) !!!
S jedne strane najbolji bek Premijer lige Kvesic,s druge strane najbolji bek Prve slovenske lige Mejac,jedan je lijevi a drugi desni bek..
Pa jedan od najboljih stopera nase lige Bogicevic protiv takode jednog od najboljih slovenske Rajcevica..
Pa ponajbolji igrac nase lige Zeba protiv Ibraimia,koji je jedan od najboljih slovenske(nakon sto je daleko najbolji igrac lige Dare Vrsic iz Olimpije presao u Austriu Bec Ibraimi je mozda sad i najbolji u ligi).
Pa veznjaci,Bekric protiv Metelja,Svraka protiv Mezge..napadaci,Adilovic protiv Velikonje..
Sve su to mahom igraci koji vaze za ponajbolje igrace nase i slovenske lige na svojim pozicijama,ovo je svojevrsni obracun dvije lige,nece se valjda pokazati da su najbolji igraci iz slovenske lige puno bolji od najboljih igraca nase lige.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Kvota na pobjedu Maribora je 1.95 ; Znači da im kladionice daju 50% šanse da pobijede u prvoj utakmici. To nije apsolutni favorit, ni blizu. Jedino ako si ti pametniji od kladionica, onda je već neka druga priča, mada nisam baš siguran u tu varijantu.
Da sumiram, Amar okreće pilu naopako a ti se praviš pametnijim nego što jesi.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
-
- Kontakt:
ma ja iskreno mislim da taj maribor nije nesto, igrali su oni grupe toga cega su igrali vec pojma nemam, isla je slovenija na ta neka prvenstva i to jest ali brate kad im se potrefi svaki k.... , nek nalete na **** portugal pa bi ih pitao
ja vjerujem ovim momcima plus sto su ostali na okupu skoro svi i iskreno se nadam novoj dimenziji uigranosti i cak ocekujem tamo pozitivan rezultat po nas
kitari izasli iz busa i nosali se s njima (bar dok je prvi tim igrao)
nemaju oni taj bezobrazluk ko mi
jedino da su svi pokupili gene bojana krizaja pa da nase zaobilaze ko sipke one na skijanju
ja vjerujem ovim momcima plus sto su ostali na okupu skoro svi i iskreno se nadam novoj dimenziji uigranosti i cak ocekujem tamo pozitivan rezultat po nas
kitari izasli iz busa i nosali se s njima (bar dok je prvi tim igrao)
nemaju oni taj bezobrazluk ko mi
jedino da su svi pokupili gene bojana krizaja pa da nase zaobilaze ko sipke one na skijanju
-
- Kontakt:
Strašni Maribor je odigrao 2:2 ( 1:1 nakon regularnog dijela ) u finalu kupa sa Celjem ( kojem je pobjegao 50 bodova u ligi ).
Primili su dva gola od totalnih levata u bitnoj utakmici. Jesu bolji, favoriti su, imaju više iskustva ali da su neki vanzemaljci, baš i nisu.
Izbacili su Glazgova prošle sezone, stoji. Stoji i tvrdnja da je Seltik ispao od Siona u plej ofu za EL pa na kraju UEFA naguzi Siona za zelenim stolom pa Seltik proše u grupnu fazu.
Može se igrati sa njima u svakom slučaju. Uz dobru podršku i bez rano primljenog gola naše šanse drastično rastu.
U odnosu na utakmicu protiv Šerifa "jači" smo za golmana ( branio Karić, sad je Antolović - ovo je nepoznanica da se ne lažemo ), lijevog beka ( igrao Stanić, sada igra Kvesić ), desnog beka ( B. Čolić umjesto Markovića ), štopera ( Kerla umjesto Nijeme ), na poziciji zadnjeg veznog igrača je bio Savić ( sada ne znam ko će biti taj drugi igrač ), jači smo za lijevo krilo ( igrao Višća sada je tu Zeba ) kao i Bekrića.
Pametnom dosta.
Primili su dva gola od totalnih levata u bitnoj utakmici. Jesu bolji, favoriti su, imaju više iskustva ali da su neki vanzemaljci, baš i nisu.
Izbacili su Glazgova prošle sezone, stoji. Stoji i tvrdnja da je Seltik ispao od Siona u plej ofu za EL pa na kraju UEFA naguzi Siona za zelenim stolom pa Seltik proše u grupnu fazu.
Može se igrati sa njima u svakom slučaju. Uz dobru podršku i bez rano primljenog gola naše šanse drastično rastu.
U odnosu na utakmicu protiv Šerifa "jači" smo za golmana ( branio Karić, sad je Antolović - ovo je nepoznanica da se ne lažemo ), lijevog beka ( igrao Stanić, sada igra Kvesić ), desnog beka ( B. Čolić umjesto Markovića ), štopera ( Kerla umjesto Nijeme ), na poziciji zadnjeg veznog igrača je bio Savić ( sada ne znam ko će biti taj drugi igrač ), jači smo za lijevo krilo ( igrao Višća sada je tu Zeba ) kao i Bekrića.
Pametnom dosta.
Najbolji klub: Željezničar
@Aco da se ti nisi sta za'ebucnuo pa neigramo protiv Nekog iz lige petice ili nekog top tima da su apsolutni favoriti.
Da su favoriti na papiru jesu (to na terenu trebaju opravdat), da se moze igrat s njima moze, da se mogu proci e to cemo da pokazemo i dokazemo u ovom dvomecu
Da su favoriti na papiru jesu (to na terenu trebaju opravdat), da se moze igrat s njima moze, da se mogu proci e to cemo da pokazemo i dokazemo u ovom dvomecu

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ove priče ko je favorit a ko nije stvarno počinju smarat. Vidjet ćemo kada bude utakmica. Ovo je samo prosipanje iz šupljeg u prazno.
Sta je sa Kerlom, je li njemu istekao ugovor ? On je igrac koji nam itekako moze pomoci u Evropi. . .
Jedno je sigurno da nam nece biti lako protiv Maribora, favoriti jesu ali da su bas superiorni u odnosu na nas to nije tacno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, Sarun i 37 gostiju.