Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

raul-zakon
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la raul-zakon » 28 jun 2012, 00:45

Carlo je napisao/la:benitez je kriv za transfer alonsa. o tome je progovorio i xabi rekavši da je rafi trebalo para i da mu je rekao da će biti prodan. alonso i dan dana voli LFC, da se razumijemo... to non-stop naglašava.
Jake mi vajde što on to naglašava... :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jun 2012, 01:14

raul-zakon je napisao/la:
Carlo je napisao/la:benitez je kriv za transfer alonsa. o tome je progovorio i xabi rekavši da je rafi trebalo para i da mu je rekao da će biti prodan. alonso i dan dana voli LFC, da se razumijemo... to non-stop naglašava.
mene ne interesuje sad hoćeš li ti vjerovati ili ne, ja znam šta je čovjek izjavio.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 28 jun 2012, 01:16

Carlo je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:
mene ne interesuje sad hoćeš li ti vjerovati ili ne, ja znam šta je čovjek izjavio.
Pa nisam rekao da ti ne vjerujem, nego samo da L'pool i nema baš neke koristi od tih izljeva ljubavi. ;)

Ozil navija za Barcu, pa je u svakom El Classicu jedan od najboljih na terenu. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jun 2012, 01:29

raul-zakon je napisao/la:Pa nisam rekao da ti ne vjerujem, nego samo da L'pool i nema baš neke koristi od tih izljeva ljubavi. ;)

Ozil navija za Barcu, pa je u svakom El Classicu jedan od najboljih na terenu. ;)
skontah te, ali eto... istina da nema nikakve fajde od te ljubavi, ali svakom navijaču LFCa je drago čuti da Alonso još voli klub. to ti je isto kao kad tvoj najdraži igrač zabije gol za repku, istina da nemaš nikakve koristi, ali ipak ti je drago.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jun 2012, 01:33

Svi znamo kako je stanje Liverpoola bilo. Primorani Benitez je morao prodavati igrače zbog duga, a krpiti pozicije nešto jeftinijim igračima. Cijena od 35 miliona je bila 'previše' da bi se odbila, dok je došao Aquilani za nekih 18.

Što se tiče pojačanja, bilo bi odlično da u tim dođe Gaston Ramirez. Veoma prodoran igrač sa zavidnom tehnikom. Sigurdson? Pa neka odluči gdje će ići, u pravu ste kada kažete da menadžer pumpa cijenu. ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jun 2012, 01:42

iskreno, volio bih da sigurdsson potpiše za tottenhem jer već imamo aquamana, gerrarda i lucasa za prve postave.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 28 jun 2012, 02:18

Teško je vjerovati da će Aquillani ostati. I ja bih volio jer je možda najbolji veznjak kod nas, pored Gerrarda naravno.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 28 jun 2012, 09:27

AQUA ostaje
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... rpool.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 28 jun 2012, 09:34

Kao i svaki transfer period tako i ovaj ne može proći bez niza špekulacija vezanih za dolaske/odlaske u Liverpoolu. :mrgreen:

Mnogo imena se u posljednje vrijeme povezivalo sa Liverpoolom, a iskreno se nadam kako ćemo u što kraćem roku dovesti pojačanja kako bi se što lakše uklopili u momčad. Prema natpisima Otočkih medija bili smo vrlo blizu potpisa Sigurdssona, al' izgleda da je stvar propala u posljednji čas, te će ovaj igrač nastaviti karijeru u Tottenhamu. Naravno, ovo nije jedini igrač koji se našao na radaru kluba sa Anfielda, a najviše se još spominju; Ramirez, Borini, Vargas. Ne shvatam politiku, zašto forsiraju igrače iz Calcia? Aquaman je također došao iz Rome pa znamo kakve je partije pružao.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2012, 09:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:Svi znamo kako je stanje Liverpoola bilo. Primorani Benitez je morao prodavati igrače zbog duga, a krpiti pozicije nešto jeftinijim igračima. Cijena od 35 miliona je bila 'previše' da bi se odbila, dok je došao Aquilani za nekih 18.

Što se tiče pojačanja, bilo bi odlično da u tim dođe Gaston Ramirez. Veoma prodoran igrač sa zavidnom tehnikom. Sigurdson? Pa neka odluči gdje će ići, u pravu ste kada kažete da menadžer pumpa cijenu. ;)
ma daj ba znas sta je fazon u toj svoj prici o rafi ? on nije ljudska velicina kao kenny koji je rekao ja sam kriv za sve i samim tim je potpisao izlaznu kartu sebi iz kluba... dok je rafi i njegovim fanovima uvijek za sve neko drugi kriv. rafa je otjerao alonsa i zamjenio ga aquilanijem i to ne bi bilo toliko lose da talijanu u to vrijeme zbog povreda nije bio upitan nastavak karijere. u romi su bili jako iznenađeni ovako velikom ponudom jer njima igraci kao sto je aquilani u to vrijeme bio odu bez naknade obicno.
ne bih da uzalim opet u te rasprave al pretjerujete kad je rafa u pitanju al bas...

sto se sigurdssona tice samo mu budala moze dati onu platu koju on trazi i bolje bi nam 3 puta bilo da zadrzimo aquilanija nego da trosimo pare na jos jednog precijenjenog igraca. bolje dodati jos 5 miliona i dovesti gastona.
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 jun 2012, 10:00

Carlo je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Pa nisam rekao da ti ne vjerujem, nego samo da L'pool i nema baš neke koristi od tih izljeva ljubavi. ;)

skontah te, ali eto... istina da nema nikakve fajde od te ljubavi, ali svakom navijaču LFCa je drago čuti da Alonso još voli klub. to ti je isto kao kad tvoj najdraži igrač zabije gol za repku, istina da nemaš nikakve koristi, ali ipak ti je drago.
on je svoju ljubav prema klubu pokazao kad je prelazio u real, nije nista bolji od mascherana ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 28 jun 2012, 10:02

youngredcomps je napisao/la:AQUA ostaje
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... rpool.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh ovo se meni svida :D Jer Aquilani je predobar igrac samo ako ga ovaj BR bude znao motivisat .. Ima jedna informacija koja je procurila po netu kaze da bi Pato volio igrat za Liverpoool :D
Tako blizu, a tako daleko.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 jun 2012, 10:14

Odkad to postavljamo članke od TheSun-a ?? :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 28 jun 2012, 10:19

Imali sta konkretno kod vas oko dovodjenja novih igraca aa redsi? :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2012, 10:40

youngredcomps je napisao/la:AQUA ostaje
za ovo bi na nekom forumu liverpoola ban dobio hladno....

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 jun 2012, 10:41

Stivi_Dzi je napisao/la:Odkad to postavljamo članke od TheSun-a ?? :roll:
Gledam i ne mogu da vjerujem. Čisto sumnjam da je ovo navijač Liverpoola, prije da je neki uljez među nama.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2012, 10:47

Henderson je napisao/la:
Gledam i ne mogu da vjerujem. Čisto sumnjam da je ovo navijač Liverpoola, prije da je neki uljez među nama.
jos mu torres avatar :D ja sam prije mislio da je ovo jimmy al nije izgleda

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 28 jun 2012, 11:47

ma @YOUNG je još :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 28 jun 2012, 11:49

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
jos mu torres avatar :D ja sam prije mislio da je ovo jimmy al nije izgleda
torres mi je prirastao srcu jer je covjek predvodio liverpool,a da sam uljez stavio bi sliku torresa u chelseovom dresu.
LIVERPOOL YNWA.a vi pricajte sta hocete...
a @vedo nisam young 100% al neda mi raspravljati sto vam se ne svidja nemoj te ni gledati a ni citati,i @ vedo malo idi na bayernov pa se raspituj kakav ce biti mandzo
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 28 jun 2012, 12:17

Cardiff are keen to tempt Liverpool forward Craig Bellamy back to Wales, according to chief executive Alan Whiteley.
Juan Manuel Vargas' agent claims that Liverpool are interested in the winger and that he could leave Fiorentina over the summer.
Liverpool are close to signing Lacina Traore for 8 million euros.
Victor Moses open to Liverpool FC move.
Ove prve dvije novosti su sa skysporta, a ove druge dvije sa manje provjerljivih izvora.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.