To valjda Uefa spari namjerno pa da od 2 zla ostane samo jedno

Nakon sto prodju u trece ja ocekujem jos minimalno 12 europskih utakmica, a vjerujem i da 95% navijaca Dinama dijeli moja ocekivanja.SirAlexFerguson je napisao/la:Ovi Bugari se samo ne smiju podcjeniti, solidan su tim ali mislim da je Dinamo dosta kvalitetniji i uz pravi pristup lagano proći u 3.pretkolo i osigurat si još minimalno 4 europske utakmice
Jack777Pott je napisao/la:Nakon sto prodju u trece ja ocekujem jos minimalno 12 europskih utakmica, a vjerujem i da 95% navijaca Dinama dijeli moja ocekivanja.SirAlexFerguson je napisao/la:Ovi Bugari se samo ne smiju podcjeniti, solidan su tim ali mislim da je Dinamo dosta kvalitetniji i uz pravi pristup lagano proći u 3.pretkolo i osigurat si još minimalno 4 europske utakmice
Dogodine Dinamo Zagreb - Olimpic SarajevoTitova-Juga je napisao/la:Golemo, Purgeri prethodnih nekoliko sezona stalno sa nekim mafijaškim klubovima u ovim pretkolima haha
Jack777Pott je napisao/la:Najbolji 16-godišnjak svijeta potpisao za Dinamo!
Svečano je danas bilo u Plavom salonu gdje je GNK Dinamo potpisao ugovor sa najtalentiranijim igračem svijeta u svojem godištu, 16-godišnjim Alenom Halilovićem!
To je sa sluzbene stranice, to je napisala neka cura iz marketinga vjerovatno, nema tamo novinara. Definitivno je pisano s euforijom, jer mali je prestrasan igrac, a njegov stari je u vise navrata htio malog odvest iz Dinama, tako daa je ovo velika stvar. Ne znam kakvi su ostali 16-godisnjaci, al nakon sto pogledas koji video o njemu i ne bude cudna ta titula. Zelim mu sve najbolje, ja bi ga vec sad prikljucio prvom timu i njega i Kovacica bacio u vatru.Elegant je napisao/la:Jack777Pott je napisao/la:Najbolji 16-godišnjak svijeta potpisao za Dinamo!
Svečano je danas bilo u Plavom salonu gdje je GNK Dinamo potpisao ugovor sa najtalentiranijim igračem svijeta u svojem godištu, 16-godišnjim Alenom Halilovićem!![]()
Gaf novinara ili "euforicno" pisanje, na osnvu cega je to taj decko najbolji 16.god svijeta ?
Jesul to iz kluba najavili?SirAlexFerguson je napisao/la:Ove godine će opet u kvalifikacijama za LP karte biti po kunu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.