Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

red devil88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la red devil88 » 26 jun 2012, 22:28

RedDevilS je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Negdje sam procitao da je Pato rekao da voli Engleski fudbal i da ima dosta prijatelja u Unitedu,Chelsea-u i Liverpoolu.
MIslim da bi on Unitedu pravo dobro dosao uff kakv bi to napad bio Rooney i Pato :mrgreen:
Dobar tandem ali ja covjeka kojeg bi volio od napadaca a to su dvojca:Falcao, ili Cavani.., moze i Ba! :mrgreen:
Budimo realni Pato je moguce pojacanje ova druga trojica nikako
Glory Glory Man United !!! :D

casper009
Kontakt:

Post Postao/la casper009 » 26 jun 2012, 22:30

stade za nas prelazni rok...ako u sl.nekoliko dana ne dovedemo nikokog,to bi i bilo to...mozda eventualno jos jedan igrac malo poslije da dodje...znate da fergi voli na pocetku priprema imati ekipu na okupu...
zato mislim da do tad sto dodje,dodje...jbg!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 26 jun 2012, 22:39

casper009 je napisao/la:stade za nas prelazni rok...ako u sl.nekoliko dana ne dovedemo nikokog,to bi i bilo to...mozda eventualno jos jedan igrac malo poslije da dodje...znate da fergi voli na pocetku priprema imati ekipu na okupu...
zato mislim da do tad sto dodje,dodje...jbg!
Ne mora da znaci ima jos dugo vremena da se dovede neko a SAF je znao u zadnjim minutama dovoditi igrace :D

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 26 jun 2012, 23:39

red devil88 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Negdje sam procitao da je Pato rekao da voli Engleski fudbal i da ima dosta prijatelja u Unitedu,Chelsea-u i Liverpoolu.
MIslim da bi on Unitedu pravo dobro dosao uff kakv bi to napad bio Rooney i Pato :mrgreen:
Dobar tandem ali ja covjeka kojeg bi volio od napadaca a to su dvojca:Falcao, ili Cavani.., moze i Ba! :mrgreen:
Budimo realni Pato je moguce pojacanje ova druga trojica nikako
Dobro mozda si upravu, ali ja sam samo iskazao zelje nista vise, a bek lijevi, i treba nam dobar kreativac evo citam real poslao i sluzbenu ponudu za Luku. :evil:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jun 2012, 23:55

Stvarno katastrofa ako Modric predje u Real, a Sahin u Tottenham. Nema puno drugih opcija koje bi odma pojacale ekipu. Cleverleyu i Andersonu ne vjerujem ni sekunde, a ne moze ni Scholes igrat svaku utakmicu. Ili ne daj Boze da ponovo gledamo Giggsa kao jednog od dva centralna vezna. Na kraju ispade Carrick najstandardniji vezni igrac. Sad ce Thunderstrucku bit drago sto sam to priznao. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 27 jun 2012, 00:25

Cartman je napisao/la:Stvarno katastrofa ako Modric predje u Real, a Sahin u Tottenham. Nema puno drugih opcija koje bi odma pojacale ekipu. Cleverleyu i Andersonu ne vjerujem ni sekunde, a ne moze ni Scholes igrat svaku utakmicu. Ili ne daj Boze da ponovo gledamo Giggsa kao jednog od dva centralna vezna. Na kraju ispade Carrick najstandardniji vezni igrac. Sad ce Thunderstrucku bit drago sto sam to priznao. :D
Sad hoćeš da kažeš da je Carrick najstandardniji zbog tih razloga što si naveo, a ne zbog klase i zbog toga što je najbolji? :mrgreen: :D

Btw, ni meni se nimalo ne sviđa ova priča oko Modrića i Reala.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2012, 00:27

Thunderstruck je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Stvarno katastrofa ako Modric predje u Real, a Sahin u Tottenham. Nema puno drugih opcija koje bi odma pojacale ekipu. Cleverleyu i Andersonu ne vjerujem ni sekunde, a ne moze ni Scholes igrat svaku utakmicu. Ili ne daj Boze da ponovo gledamo Giggsa kao jednog od dva centralna vezna. Na kraju ispade Carrick najstandardniji vezni igrac. Sad ce Thunderstrucku bit drago sto sam to priznao. :D
Sad hoćeš da kažeš da je Carrick najstandardniji zbog tih razloga što si naveo, a ne zbog klase i zbog toga što je najbolji? :mrgreen: :D

Btw, ni meni se nimalo ne sviđa ova priča oko Modrića i Reala.
Ma sreca Carrickova sto Gibson nikad nije dobio pravu priliku. :mrgreen:

Dobar je Carrick prosle sezone bio, samo da se ne vrati na nivo iz dvije sezone prije, to je bilo stvarno lose. Ali eto, imao je 4 dobre sezone, i 2 lose u Unitedu.

casper009
Kontakt:

Post Postao/la casper009 » 27 jun 2012, 10:10

ma jest znao dovodit,eto doveo je Berbatova...i kad god je doveo na kraju prelaznog roka,nije nesto ispalo dobro...
ipak je puno bolje kada ga dovede ranije pa 2 mjeseca ga prvo on pripremi kako zna...tako je prakticirao redom sa pojacanjima zadnjim...pa vidjet cemo!
mada sam malo skeptican...real ce sigurno uzeti modrica...jer oni za koga posalju ponudu ili ce dogovoriti za tu cijenu ili povecati...ali nece odustati!et ponudili su 35 mil.,nama puno njima nije...
a ostaje sahin...nece on u totenhem...radije ce se covjek vratiti u borusiju ako ga niko od velikih klubova ne bude htio...
ali eno kaka ode u milan,tako da sahin ima mjesta u rotaciji...sve cemo vidjeti,nisam bas optimistican...mozda je do mene,volio bi da budem u krivu...

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 27 jun 2012, 10:15

Nikad nisam mirnije posmatrao prelazni rok, siguran sam da ce SAF naci najbolje rijesenje i da cemo sljedece sezone gledat ponovo onaj stari United.
Sto se pak Modrica tice strasan fudbaler al se bojim da ako ode u Real da ne postane samo jednogodisnja akvizicija bez prave sanse, a bilo je takvih prethodnih godina a placani su i vise nego sto bi platili Luku. No vidjet cemo i dalje mislim da mu je Engleska idealno mjesto a posebno United al ono sto odluci Modric morat cemo postovat :)
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2012, 11:50

http://www.manutd.com/en/MUTV-New/Prese ... tsNew.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Najjaci Macheda :lol:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 jun 2012, 12:04

Porto odbio ponudu Manchester Uniteda za 'wonderkida'

Manchester United odlučno je krenuo u dovođenje Jamesa Rodrigueza, a 30 milijuna tešku ponudu Porto je odbio.

Nakon što su ga prošle sezone pratili, Unitedov menadžer Sir Alex Ferguson poslao je prvu ponudu za krilnog napadača portugalskog prvaka.

Sportsmail je otkrio kako je United ponudio 30 milijuna funti, no ista je odbijena. Također navodi kako transfer ne bi trebao biti manji od 40 milijuna funti koliko iznosi klauzula mladog Kolumbijca, koji je tu klauzulu stekao prošlogodišnjim potpisom novog petogodišnjeg ugovora.

United je silno povezivan sa mladim Rodriguezom, pogotovo sada kada je budućnost Nanija upitna, a razumno je kako će ga Ferguson pokušati dovesti bez obzria ostao Nani ili ne.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jun 2012, 18:36

Cartman je napisao/la:http://www.manutd.com/en/MUTV-New/Prese ... tsNew.aspx

Najjaci Macheda :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obavezno pogledat ko nije...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 27 jun 2012, 20:46

red devil88 je napisao/la:Porto odbio ponudu Manchester Uniteda za 'wonderkida'

Manchester United odlučno je krenuo u dovođenje Jamesa Rodrigueza, a 30 milijuna tešku ponudu Porto je odbio.

Nakon što su ga prošle sezone pratili, Unitedov menadžer Sir Alex Ferguson poslao je prvu ponudu za krilnog napadača portugalskog prvaka.

Sportsmail je otkrio kako je United ponudio 30 milijuna funti, no ista je odbijena. Također navodi kako transfer ne bi trebao biti manji od 40 milijuna funti koliko iznosi klauzula mladog Kolumbijca, koji je tu klauzulu stekao prošlogodišnjim potpisom novog petogodišnjeg ugovora.

United je silno povezivan sa mladim Rodriguezom, pogotovo sada kada je budućnost Nanija upitna, a razumno je kako će ga Ferguson pokušati dovesti bez obzria ostao Nani ili ne.
Znam oni navodno zele 40 mil, ali momak je bas dobar.. :roll: ,a Luka nek ide mrzim ga ima Cabaye. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2012, 21:42

Moram rec da me Moutinho uvijek odusevi sa svojom igrom. Nije da uvijek dominira, ali pasovi su mu odlicni a uz to je dobar i u defanzivi. Vidi se da je takticki vrlo jak. Mozda ne bi bio lose pojacanje. Imamo svakako dobro iskustvo sa portugalcima.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 27 jun 2012, 21:44

Cartman je napisao/la:Moram rec da me Moutinho uvijek odusevi sa svojom igrom. Nije da uvijek dominira, ali pasovi su mu odlicni a uz to je dobar i u defanzivi. Vidi se da je takticki vrlo jak. Mozda ne bi bio lose pojacanje. Imamo svakako dobro iskustvo sa portugalcima.
Bas o tome sad razmisljam a bilo je nekad price da bi on mogao preci prije 2 godine ja mislim .

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 27 jun 2012, 21:47

Cartman je napisao/la:Moram rec da me Moutinho uvijek odusevi sa svojom igrom. Nije da uvijek dominira, ali pasovi su mu odlicni a uz to je dobar i u defanzivi. Vidi se da je takticki vrlo jak. Mozda ne bi bio lose pojacanje. Imamo svakako dobro iskustvo sa portugalcima.
Taj Moutinho je trebao biti naš igrač još 2008.g. Kakav bi tek danas bio da nam je došao tad. Ali još uvijek nije kasno, mada ne vjerujem da će SAF uopće nešto pokušavati oko njega jer da ga je htio dovesti doveo bi još prije četiri godine.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 jun 2012, 21:48

Taj Moutinho je trebao biti naš igrač još 2008.g. Kakav bi tek danas bio da nam je došao tad. Ali još uvijek nije kasno, mada ne vjerujem da će SAF uopće nešto pokušavati oko njega jer da ga je htio dovesti doveo bi još prije četiri godine.
Bas sam to htio napisati.Kad ga nije doveo 2008,sumnjam da ce sada doci. :)

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 jun 2012, 21:55

Dobar je Moutinho,dobro bi se uklopio u nas stil igre,treba nam jedan brz igrac u sredini...On dodje nesto kao malo slabiji ali brzi Carrick sto je po meni odlicno...Evo citam da Inter hoce De Jonga,da nude 8 mil,mi bi trebali direkt ponuditi 10 da dovedemo mesara u nasu ekipu..Solidnog pasa,brz,mozda i bolji igrac i Moutinha..Samo sto je eto igrao za City al mene to bas i ne interesuje....Yaya Toure bi nam ipak najbolje dosao al njega je nemoguce dovesti...
PS Nani se nije vidio,smrt bi bila uci u sezonu sa njim i Youngom na lijevom krilu...Dobro,ne bas smrt al mora bolje od toga !
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 27 jun 2012, 22:23

Narin je napisao/la:
Bas sam to htio napisati.Kad ga nije doveo 2008,sumnjam da ce sada doci. :)
veloso i moutinho su tada trebali doci u paketu iz sportigna cini mi se.......

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 27 jun 2012, 22:43

eldo je napisao/la:

veloso i moutinho su tada trebali doci u paketu iz sportigna cini mi se.......
Yes, yes. :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.