FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

partibrejker1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la partibrejker1921 » 27 jun 2012, 20:28

Oprahnoge je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@partibrejker Niko ne kaze da Ramic nema potencijal,ali ko god ga je gledao prosle sezone kad bi usao,uvidio je vrlo lako da decko nema žar koji bi trebao imati kad te neko ubaci u igru,a ti imas 18-19god...Meni je ko 'mrtav konj',sto bi se reklo...
Šta očekuješ da napadač od 194 cm napravi kad uđe u igru u 85. minuti pri vođstvu ekipe od 3:0?
Da sačuva loptu u svom posjedu bar 5 sekundi,i da dobije koji duel?
..u trenucima kad protivnički tim ima više loptu u svojim nogama i želi postići počasni gol. Teško. Pitajte Dinu Đurbuzovića kakav je igrač Mirsad Ramić, on zna bolje od nas a pristupačan i svakom će odgovoriti na pitanje.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 jun 2012, 20:28

U neke me stvari neko može ubjedit, ali ne suprotno od onog što sam gledao svojim očima. Taj Ramić je pokazao jedno veliko NIŠTA, nit je jak u duelu, nit je brz, ništa! Želja-0, požrtvovanje-0, ama baš ničim nije pokazao da je zasluženo u najboljem timu u ligi. Nešto kao Stančeski, s tim što je dosta mlađi pa se još može čekat na njega, al s onim što je pokazao nećemo puno zažalit ako ode.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 27 jun 2012, 20:32

exbabilon je napisao/la:U neke me stvari neko može ubjedit, ali ne suprotno od onog što sam gledao svojim očima. Taj Ramić je pokazao jedno veliko NIŠTA, nit je jak u duelu, nit je brz, ništa! Želja-0, požrtvovanje-0, ama baš ničim nije pokazao da je zasluženo u najboljem timu u ligi. Nešto kao Stančeski, s tim što je dosta mlađi pa se još može čekat na njega, al s onim što je pokazao nećemo puno zažalit ako ode.
ma ima vremena jos za njega drug mislim da ce on tek eksplodirati ovu sezonu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 jun 2012, 20:32

@partibrejker Ocekujem 2-3 dobra sprinta,ako nista da se preznoji malo...To je minmum minumuma,a kod ozbiljnih ekipa,kad udje s klupe bilo koji igrac, pogotovo ako je rijec o napadacu,zeli postici pogodak i time se jos vise nametnuti...I pazi,opet ponavljam,ne kazem da nije potencijal i da nece postati igrac,ali msvoj mentalitet definitivno mora mijenjati...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 27 jun 2012, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jun 2012, 20:33

Slično se pričalo i o Zoli do finiša prošle sezone. Hajmo fino vjerovat Amaru da ga ne drži bezveze u timu i da ima nešto od njega. Pa i kad je Zeba doš'o odma su krenule priče kako pegla loptu bezveze i kako nije ni sjena Bekrića. A onda kad je Bekrić doš'o nakon dvije utakmice je krenula priča kako Zeba i Bekrić ne mogu zajedno i kako Bekrić nije ni sjena onog koji je otišao. Samo nešto bezveze zaključujemo nakon nedovoljno odigranih utakmica.

Osim toga, ima li šta za Bekrića, jel povrijeđen il je onaj samo loše pretpostavljao?

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 27 jun 2012, 20:34

exbabilon je napisao/la:U neke me stvari neko može ubjedit, ali ne suprotno od onog što sam gledao svojim očima. Taj Ramić je pokazao jedno veliko NIŠTA, nit je jak u duelu, nit je brz, ništa! Želja-0, požrtvovanje-0, ama baš ničim nije pokazao da je zasluženo u najboljem timu u ligi. Nešto kao Stančeski, s tim što je dosta mlađi pa se još može čekat na njega, al s onim što je pokazao nećemo puno zažalit ako ode.
Dođeš buraz ponekad i na trening, pogledaš malo kako sve to izgleda, popričaš s igračima i trenerom, fini su to ljudi, puno toga biće ti jasnije. Dečko odigrao 20 minuta ovog proljeća, treba biti veliki stručnjak da procijeniš kakav je neko za to kratko vrijeme...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 jun 2012, 20:36

@željo moja
Niko sretniji od mene, ako mi vjeruješ, ali mislim da Adilović i Selimović neće sjedit na klupi dok on bude igrao, tačnije čisto sumnjam jer mi taj scenario ne izgleda moguć na osnovu do sad viđenog. Sad je tu i Brković i Pehilj, ne znam, vidjet ćemo...

Toliko o tome koliko su Slovenci evropski orijentisani, izdigli se iznad Balkana...Naši idu tamo i ulizuju im se, a oni dođu i vrijeđaju. MRŠ !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 27 jun 2012, 20:37

Dođeš buraz ponekad i na trening, pogledaš malo kako sve to izgleda, popričaš s igračima i trenerom, fini su to ljudi, puno toga biće ti jasnije. Dečko odigrao 20 minuta ovog proljeća, treba biti veliki stručnjak da procijeniš kakav je neko za to kratko vrijeme...
U prvom dijelu sezone je u Zenici protiv Čelika igrao čitavu utakmicu i šta je uradio? Apsolutno ništa. Strah ga je tražiti loptu, mrsko mu je igrati, jednostavno neće.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 27 jun 2012, 20:38

pas koji laje ne ujeda toliko o slovencima

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jun 2012, 20:39

Nagled'o sam se ja za ovo svojih godina razno-raznih igrača, pogotovo tih što po treninzima razvaljuju. Nema od njega ništa. Njegovih je godina balavurdija Zvezdu razvaljivala pred punom Grbavicom i nije ih trema bila. Treba podhitno tražiti dalje. Možeš ti njega 24 sata gledati na treningu k'o nojevo jaje, ali džaba.
Kako li mali Brković danas date 2 gola?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 27 jun 2012, 20:40

čamac je napisao/la:Nagled'o sam se ja za ovo svojih godina razno-raznih igrača, pogotovo tih što po treninzima razvaljuju. Nema od njega ništa. Njegovih je godina balavurdija Zvezdu razvaljivala pred punom Grbavicom i nije ih trema bila. Treba podhitno tražiti dalje. Možeš ti njega 24 sata gledati na treningu k'o nojevo jaje, ali džaba.
kako sam skontao glavom obadva

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 27 jun 2012, 20:42

čamac je napisao/la:Nagled'o sam se ja za ovo svojih godina razno-raznih igrača, pogotovo tih što po treninzima razvaljuju. Nema od njega ništa. Njegovih je godina balavurdija Zvezdu razvaljivala pred punom Grbavicom i nije ih trema bila. Treba podhitno tražiti dalje. Možeš ti njega 24 sata gledati na treningu k'o nojevo jaje, ali džaba.
Sad bih ja kao trebao da padnem ničice i bez pogovora saslušam što stari forumaš kaže a to je, kao i obično, gomila gluposti. Eto ti si se nagled'o.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 27 jun 2012, 20:44

Sta se svadjate bezz to je licno misljenje svakog od nas kakav je ko igrac. Amar zna najbolje poceli ste se i vrijedjati bezz. Ohladite .

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jun 2012, 20:44

Fala na komplimentu.
Samo ti Ramića i slične prati, naučićeš o fudbalu puno. Još ti fudbalera uživo vidio nisi, nažalost.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 27 jun 2012, 20:46

čamac je napisao/la:Fala na komplimentu.
Samo ti Ramića i slične prati, naučićeš o fudbalu puno. Još ti fudbalera uživo vidio nisi, nažalost.
Možeš bolan balvurdiji ovdje bacati šta hoćeš, sad ćeš početi o svojim predratnim gostovanjima, postanku grupe itd. a mi kao treba da svršavamo. Idi biži. 40 ti godina a po forumu vidiš, idi hrani bebicu, pusti se piskaranja.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 jun 2012, 20:46

Aferim, pricu o Ramicu svesti na licni nivo. Aferim!
Sport je lijek za tijelo i duh.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 jun 2012, 20:49

Boga mi je Ramic ovdje nekome rod... :D :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jun 2012, 20:50

Sad bih ja kao trebao da padnem ničice i bez pogovora saslušam što stari forumaš kaže a to je, kao i obično, gomila gluposti. Eto ti si se nagled'o.
Neka ba, nevalja tako . Imam isto misljenje za Ramica kao i ti ali ne valja ti ta prica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 27 jun 2012, 21:02

Imal kakav video golova ? Bas me zanima kakvi smo bili :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jun 2012, 21:33

čamac je napisao/la:Fala na komplimentu.
Možeš bolan balvurdiji ovdje bacati šta hoćeš, sad ćeš početi o svojim predratnim gostovanjima, postanku grupe itd. a mi kao treba da svršavamo. Idi biži. 40 ti godina a po forumu vidiš, idi hrani bebicu, pusti se piskaranja.
Nije stvar u Ramiću, žulja tebe odavno nešto drugo, ali nema veze.
Tebi na čast neka ide ovakvo pisanje.
Nikad nikog "našeg" ovdje nisam vrijeđ'o pa neću ni tebe. Zbog ovih ljudi ovdje red bi bio da ostanemo na ovome.
Je li ok?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lakilone, Levin, nedimmmm1337 i 65 gostiju.