Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

classic
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la classic » 27 jun 2012, 18:56

Igram vec par sezona sa Slobodom, dobro mi ide mada me ljuti sto mi uprava za svakog boljeg igraca sama prihvati ponudu i tako...
Nego da pitam zbog cega se u nasoj ligi ne mogu pred pocetak sezone odredit brojevi na dresovima igracima, nego je svaki put kao u prijateljskim utakmicamam od 1-11 i kome koji zapadne.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 jun 2012, 20:05

Ko ima 4 gb rama i procesor quad core nek ucitava kolko hoce liga, igrica nece stekat.(provjereno) :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 jun 2012, 20:08

ma meni neke errore prilikom ucitavanja igre :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 jul 2012, 14:44

Zamolio bi sve koji citaju da mi posalju najnoviji update (porukom) .Hvala! :) :)

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 03 jul 2012, 20:44

pintol_TM87 je napisao/la: A evo sada jednog mog proizvoda..
Radi se o 14 liga koja je sastavljena os svih ekipa svijeta iduci od najboljih ka najlosijim po koeficientima u igri...
Zeljo, Sarajevo, borac i siroki se nalaze u trinaestoj ligi (preko stele :D)
dok su u četrnaestoj ligi : Sloboda, Čelik, olimpik, zrinjski, velez...ne znam da li sam neku ekipu zaboravio :D

Imate 3-4 kupa (Liga kup, Fejs kup, Google kup i Super kup)

Princip ispadanja je da 4 ispadaju a 4 ulaze od prve pa do zadnje (14 lige)...

Sve sto trebate da uradite da bi pokrenuli ovu igru jeste:
-skinete ovaj fajl http://www.mediafire.com/?6huv6yayla6xik9" onclick="window.open(this.href);return false;
-zalijepite ga ovdje:
C:\Users\Owner\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012/editor data...
-nakon sto pokrenete igru idete new game i samo dole strigirate opciju change i odaberete ovu ligu i to je to...

Sretno i ako neko ima primjedbi na ligu nek ovdje pise...
Uzivajte..

p.s. ja sa zeljom krenuo iz trinaeste lige pa cemo da vidimo dokle cemo dogurati :D
Skidam, nadam se da valja. :)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2012, 15:13

Je li besplatno odavde skidat posto vidim ovamo sa desne strane ima cijena ,ali na nekim stvarima i nema
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... cat&id=154" onclick="window.open(this.href);return false; i ovo mi se pojavi kada pocnem nesto skidat s ove stranice Sorry, this offer is currently not available in your geographical area
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 08 jul 2012, 15:39

pintol_TM87 je napisao/la:Eh evo pokusaj "objasnjenja" kako da napravite editor da vam radi..vjerujte da se mora biti haker za ovo :D
a eto ja ni sam ne znam kako sam uspjeo...
Evo vam link za editor koji će te raspakovat:
http://www.mediafire.com/?6wa8ciexbhci108" onclick="window.open(this.href);return false;

Nakon sto ste ga raspakovali obrisete fajl "special folders-xml"
onda kopirate folder u kojem vam se sve raspakovalo i zatim odete tamo odakle pokrecete igru "kod mene D/PROGRAM FILES/ITDITDI...." i ako nemate napravite folder tools i tu zalijepite ovaj folder sto ste prethodno raspakovali
Nakon toga ponovo odete paste ali sada ovaj folder lijepite "sve ovo prethodno samo ne u tools nego u taj folder prije"
znači D/PROGRAM FILES/SPORTS INTERAKTIV/FM 12 i otvorite taj folder i tu zalijepite i odatle pokrenite editor...

Ukoliko vam se pojavi eror tipa da nesto nije u redu sa jezikom "language" onda uradite sljedece:
-otvorite owner/appdata/roaming/sportsinteraktiv/editor2012/ i onda obrisete ovaj folder cache (podrazumijeva vam se da su vam skriveni folderi "otkriveni" )
nakon sto ste obrisali ovaj folder cache probajte opet pokrenuti...ako ne mogne pisite ovdje gdje problem...

Nadam se da sam pomogao...

A evo sada jednog mog proizvoda..
Radi se o 14 liga koja je sastavljena os svih ekipa svijeta iduci od najboljih ka najlosijim po koeficientima u igri...
Zeljo, Sarajevo, borac i siroki se nalaze u trinaestoj ligi (preko stele :D)
dok su u četrnaestoj ligi : Sloboda, Čelik, olimpik, zrinjski, velez...ne znam da li sam neku ekipu zaboravio :D

Imate 3-4 kupa (Liga kup, Fejs kup, Google kup i Super kup)

Princip ispadanja je da 4 ispadaju a 4 ulaze od prve pa do zadnje (14 lige)...

Sve sto trebate da uradite da bi pokrenuli ovu igru jeste:
-skinete ovaj fajl http://www.mediafire.com/?6huv6yayla6xik9" onclick="window.open(this.href);return false;
-zalijepite ga ovdje:
C:\Users\Owner\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012/editor data...
-nakon sto pokrenete igru idete new game i samo dole strigirate opciju change i odaberete ovu ligu i to je to...

Sretno i ako neko ima primjedbi na ligu nek ovdje pise...
Uzivajte..

p.s. ja sa zeljom krenuo iz trinaeste lige pa cemo da vidimo dokle cemo dogurati :D
Sto se tice ovog editora. Uradio sam sve kako pise, ali kada pokrenem editor izgleda gotovo sve isto kao i u FM samo je neke zelene boje, i jedina opcija koja radi je exit. Ponovio sam postupak i opet isto. Pomoc ? :( :?:
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 08 jul 2012, 22:24

Ima li gdje skinut patch 12.0.4? :?

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 09 jul 2012, 00:58

BatigolASR je napisao/la:Ima li gdje skinut patch 12.0.4? :?
http://thepiratebay.se/torrent/6797586/ ... DROW_-_Tam" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 11 jul 2012, 22:03

aless je napisao/la:
http://thepiratebay.se/torrent/6797586/ ... DROW_-_Tam" onclick="window.open(this.href);return false;
izbaci iz igre kad pokušaš uporediti dva igrača. ja igram 12.0.3

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 12 jul 2012, 00:41

inacefindecko je napisao/la:
aless je napisao/la:
izbaci iz igre kad pokušaš uporediti dva igrača. ja igram 12.0.3
to jeste ali ne uvijek, ali nasao sam ja lijek za to jednostavno ne poredis igrace :lol:
FC Sydney

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 12 jul 2012, 01:38

aa je li taj 12.0.4. neki update za transfere i poboljsanje igraca (ako jeste od kada) ili nesto drugo ??? :roll:

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 12 jul 2012, 03:06

Gusar1995 je napisao/la:aa je li taj 12.0.4. neki update za transfere i poboljsanje igraca (ako jeste od kada) ili nesto drugo ??? :roll:
Football Manager 2012 v12.0.4 Changelist
-----------------------------
Competitions
============
Australia
---------
- Fixed a bug where the game gets stuck when the user is forced to register a youth player who turned into a pro in the Australian A-League.

Finland
-------
- Fixed issue with player bans not working correctly in the First Division.

General
=======
- Fixed crash when using the "Pick Team For Me" button when all manageable clubs have been taken over by human managers.
- Fixed crash when activating a new division level which has promotion/relegation playoffs with the division above and is made up of regional divisions. (e.g. Third level in Sweden)
- Fixed crash on game startup if a club's loyalty and passion supporter profiles are set to 0 using the editor.
- Game now doesn't allow nations to be deactivated in 2011 before its competitions have finished. This was causing a few problems later in the game.
- Fixed bug where Spanish outfield player could not be given a valid squad number before match if a goalkeeper already had number 25 and number 13 was the only number free.
- Fixed an issue which was affecting AMD/ATI Radeon Cards causing intermittent crashes

Match
=====
- Some colour clash fixes.

International
=============
- Fixed bug where players currently selected in an U19 team are then deemed to old when the U19 European Championship qualifiers are scheduled.
- Fixed bug where a replacement player could not be called up to a national team that doesn't have a full squad selected.
- The overage players in the squad can now play for U23 team friendlies before the Olympic Games.

UI
==
- Twitter and Youtube login now works on Mac OS X 10.5 Leopard.

mislim da je to sto je update-ovano sorry na duzem postu
FC Sydney

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 12 jul 2012, 11:31

hvala tebi na inf , nije to ono sto zelim ... sorry ako sam dosadan i navaljujem sa ovim , ima li neko patch za komentatora , ako to uopste postoji ??

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 12 jul 2012, 19:46

Gusar1995 je napisao/la:hvala tebi na inf , nije to ono sto zelim ... sorry ako sam dosadan i navaljujem sa ovim , ima li neko patch za komentatora , ako to uopste postoji ??
eh to ti ne bi znao reci
a ima ti update za transfere igraca zakljucno sa 1.7 http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=6764" onclick="window.open(this.href);return false; tu ti je i objasnjenje kako gdje i sta
toliko od mene
FC Sydney

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jul 2012, 15:03

aless je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:hvala tebi na inf , nije to ono sto zelim ... sorry ako sam dosadan i navaljujem sa ovim , ima li neko patch za komentatora , ako to uopste postoji ??
eh to ti ne bi znao reci
a ima ti update za transfere igraca zakljucno sa 1.7 http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=6764" onclick="window.open(this.href);return false; tu ti je i objasnjenje kako gdje i sta
toliko od mene
E i gdje da kopiram ovo u koji folder kada ga skinem sta da uradim u igrici :roll:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 21 jul 2012, 13:24

meho-medo je napisao/la: E i gdje da kopiram ovo u koji folder kada ga skinem sta da uradim u igrici :roll:
Kopiras u My Documents/Sports interactive/Football Manager 2012/editor files

ako nemas folder editor files napravis ga
FC Sydney

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 jul 2012, 13:29

aless je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: E i gdje da kopiram ovo u koji folder kada ga skinem sta da uradim u igrici :roll:
Kopiras u My Documents/Sports interactive/Football Manager 2012/editor files

ako nemas folder editor files napravis ga
aha ,a kada udjem u igru da li tu sta trebam ili o bude automatski
(İbn Qajjim)

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 21 jul 2012, 13:53

meho-medo je napisao/la: aha ,a kada udjem u igru da li tu sta trebam ili o bude automatski

Moras startati novu igru da bi bilo efekta. Znaci kad startas novu igru pojavi se prozor Choose Database. U donjem desnom ćošku tog prozora oznaci change dugme. Klikni na OK. Nakon toga ti se otvori prozor Editor data files, pobrines se da su tu svi file-ovi oznaceni, klik na Confirme i to je to.

Nadam se da sam bio jasan.
FC Sydney

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jul 2012, 23:25

Kreno sa Slogom Doboj pa vidit cemo dokle cemo stici :)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.