youngredcomps je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:@youngredcomps
Pored 2 zdrava, vrlo kvalitetna štopera, koji se povrijeđuju oprilike svake prestupne godine davati tolike grdne pare?
Pa nije Mou Roberto Mancini, jbt...
Ali, kada bi Real sad odlučio ponuditi neku enormnu svotu za nekog igrača, na prste jedne ruke se mogu nabrojati igrači koji bi to odbili. To je poanta ovog "Volio je i Kaka' Milan".
Zato kažem, ne treba biti previše uvjeren u ostanak ni jednog igrača, pa ako ima istine u tome da ga JM želi, onda ni Aggera.
Mislim, koliko vas je moglo pretpostaviti da će El Ninho otići iz L'poola i to baš u Chelsea?
covjek otisao za 50 mil. zar je to malo,haj neka ga sad chelsea proda za 50 ako moze.mi dobili suareza za duplo manje para,a covjek dobro igra.bas zato ti kazem ako ga hoce real morat ce dati dobre novce,al on nece ici iz liverpooola budi siguran.skrtel mozda,al agger nece jos
1. Za Torresa pitanje nije bilo da li vam se isplatilo što ste ga prodali, nego koliko bi vas reklo da očekuje da će otići. Tada-niko, isto kao i Rossoneri za Kaku'.
2. Kladio bih se s tobom u šta god hoćeš da bi i Danac sutra spakovao kofere da mu iz Madrida dođe neka basnoslovna ponuda. E sad, drugi je par cipela što on Mourinhu ne treba. Ali da treba, bio bi doveden 100%.
Jedini igrači za koje znam 100% da se ne bi "prodali" ni Realu, ni bilo kojem drugom klubu su: Iker Casillas, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Leo Messi, Xavi, Carles Puyol, Gigi Buffon i možda Wilshere i Ramos(al' za njih nisam siguran)
Ako sam koga zaboravio, halali.
EDIT: Čitav prvi tim Bayerna, jer oni puštaju samo onoga ko im ne treba.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !